Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Απατηλή μέρα σήμερα (28/9)» - Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

«Απατηλή μέρα σήμερα (28/9)» - Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα
Ζώδια 28.09.2021 16:00
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (28/9) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει τα ζώδια για σήμερα ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μία μέρα απατηλή και συγχρόνως επικοινωνιακή.

Η έμπειρη αστρολόγος αναφέρθηκε φυσικά και στα ζώδια που πρόκειται να επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής, ενώ από τη μεριά της, η Άση Μπήλιου προειδοποίησε 4 συγκεκριμένα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

3 ζώδια που δεν έχουν καμία αυτοσυγκράτηση

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει πολλές διαφορετικές πλευρές, γεγονός που τον καθιστά τον τέλειο διαγωνιζόμενο για ένα reality show. Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει! Οι Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνοι, περίεργοι και θα κάνουν τη μέρα όσο πιο διασκεδαστική γίνεται. Όσον αφορά το σeξ, οι Δίδυμοι αγαπούν το φλερτ, τις βρώμικες συζητήσεις και το παιχνίδι ρόλων. Μόλις διεγερθούν, μπορούν εύκολα να χάσουν την αίσθηση του αυτοέλεγχου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από όλα τα ζώδια ο Σκορπιός πιθανότατα θα ήταν ο πρώτος που θα χάσει στο Too Hot To Handle. Πρώτον, ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο οποίος ασχολείται με το σeξ, την εμμονή και κάθε τι απαγορευμένο. Έτσι, εάν πείτε σε έναν Σκορπιό ότι κάτι είναι απαγορευμένο, θα το θέλουν πολύ περισσότερο. Ο Σκορπιός είναι επίσης ένα ζώδιο που ορίζεται μέσα από το σeξουαλικό παιχνίδι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι παθιασμένος, αυθόρμητος και διασκεδαστικός. Είναι πολύ ανεξάρτητος και τείνει να δημιουργεί τους δικούς του κανόνες. Τους αρέσει να ζουν τη στιγμή. Έτσι, εάν πραγματικά συνδέονται με κάποιον που βρίσκουν ελκυστικό και αισθάνονται την επιθυμία να τους φιλήσουν, δεν θα σκεφτούν δύο φορές για να το κάνουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί ένα συγκεκριμένο ζώδιο - Αγκομαχώντας θα περάσει την εβδομάδα

Τραγωδίες και για τα 12 ζώδια φέρνει ο Ανάδρομος Ερμής, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Share