Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εφιαλτικός ο Οκτώβρης για 4 ζώδια - Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου

Προσοχή! Μπορεί και να σας αφορά!

Εφιαλτικός ο Οκτώβρης για 4 ζώδια - Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου
Ζώδια 03.10.2021 08:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τις καθιερωμένες μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις της έκανε η Άση Μπήλιου για τον μήνα Οκτώβριο, και θέλησε να προειδοποιήσει 4 συγκεκριμένα ζώδια που πρόκειται να περάσουν αρκετά δύσκολες μέρες τις επόμενες εβδομάδες.

Την ίδια στιγμή, για «εφιαλτικές» μέρες στον καιρό του Ανάδρομου Ερμή μίλησε και ο έμπειρος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τον Οκτώβριο

Κριός

Ο Οκτώβριος σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές αλήθειες, που αφορούν κυρίως στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αν έχετε διαφορές με τον σύντροφο ή έναν στενό συνεργάτη σας, πιθανώς τώρα να μην μπορείτε να κάνετε τα στραβά μάτια ή να το παραχώσετε κάτω από το χαλάκι. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη, δημιουργώντας περισσότερη ένταση σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση και μάλιστα μπορεί όλο αυτό να προκύψει ως κεραυνός εν αιθρία.

Επειδή ταυτόχρονα υπάρχει κι ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα, οι παρεξηγήσεις δεν αργούν να έρθουν κι αν λειτουργήσετε παρορμητικά και με βιασύνη είναι πιθανόν να σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο εγκρατείς στο πώς θα εκδηλώσετε τη δυσαρέσκεια, το παράπονο ή τις αντιδράσεις σας. Πάρτε τον χρόνο σας. Η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να φέρει και μια κινητικότητα σε επίπεδο προτάσεων για συνεργασίες ή σχέσεις. Και ναι μεν μπορεί να καθυστερήσουν λίγο λόγω ανάδρομου Ερμή, αλλά θα έρθουν.

Μετά τις 7/10 η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας πύρινο Τοξότη, φέρνοντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά και κάποια υποστήριξη στα μακροπρόθεσμα πλάνα σας των σπουδών ή των επαγγελματικών. Θα είναι βοηθητική και σε ερωτικό επίπεδο αν κάτι χάλασε να το διορθώσετε. Όλος ο Οκτώβριος είναι γεμάτος έξοδα για πολλούς και ποικίλους λόγους, αλλά θα καταφέρετε να καλύψετε τις ανάγκες σας και η Αφροδίτη θα είναι βοηθητική και σε αυτό το κομμάτι. Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Κρόνου και του Δία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να νιώθετε ότι, σε αυτό που κάνετε ή έχετε ως στόχο και όνειρο να πραγματοποιήσετε, θα έχετε υποστήριξη από το περιβάλλον των φίλων και των συνεργατών.

Η Πανσέληνος στις 20/10 γράφει το όνομά σας. Πραγματοποιείται στο ζώδιο σας με συμμετοχή και πάλι του κυβερνήτη σας Άρη, δημιουργώντας πιέσεις στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υγεία, σχέσεις και δουλειά τις ημέρες από τις 19/10 μέχρι τις 22/10, διότι μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες και απρόοπτα. Ο μήνας θα κλείσει με μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά, καθώς ο Ήλιος και ο Άρης, στις 23/10 και στις 30/10 αντίστοιχα, περνούν στον Σκορπιό.

Ταύρος

Ο Οκτώβριος για σας είναι μήνας υποχρεώσεων, δουλειάς, επαγγελματικών φιλοδοξιών, μολονότι θα αντιμετωπίσετε αρκετά εμπόδια, δυσκολίες, καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις κάποιες στιγμές στα παραπάνω, εξαιτίας του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή. Βλέπετε η ανάδρομη πορεία του αφορά τον ίδιο τομέα της εργασίας και αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια ή ότι υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση στον χώρο εργασίας σας ή μπορεί να μην τηρούνται κανόνες, όροι και συνθήκες που πιθανώς είχατε συμφωνήσει.

Ένας άλλος τομέας που χρειάζεται προσοχή είναι αυτός της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, καθώς οι πλανήτες στον Ζυγό, αλλά και οι φάσεις της Σελήνης, βάλλουν εξίσου κι αυτόν τον τομέα. Αναφέρομαι στη Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό, που είναι σε σύνοδο με τον Άρη, και εφιστά την προσοχή σας στην υγεία αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου. Αν εμφανιστούν προβλήματα και στους δυο τομείς υγείας και δουλειάς, με λίγη υπομονή θα επιλυθούν στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Τον Οκτώβριο έχουμε την ορθή πορεία όμως του Δία και του Κρόνου στον τομέα της καριέρας.

Αυτό, αν μη τι άλλο, σημαίνει ότι θα αρχίσουν να τρέχουν σταδιακά οι εξελίξεις στον τομέα αυτό. Αν ψάχνετε για μια νέα επαγγελματική διέξοδο, αν θέλετε να αλλάξετε καριέρα ή να κάνετε ένα βήμα ψηλότερα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να στρώνετε τον δρόμο. Στις 7/10 η Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης σας περνά στον Τοξότη, ρίχνοντας το απαραίτητο αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή.

Βέβαια, τα ερωτικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο τον άλλο μήνα, που θα βρίσκεται εκεί ο Άρης στον Σκορπιό. Η Πανσέληνος στις 20/10 φέρνει παρασκηνιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, πιθανές εντάσεις και ασυμφωνίες με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Προσοχή και σε θέματα υγείας και πάλι. Μην αφήνετε καμία ένδειξη χωρίς να τη διερευνήσετε.

Άση Μπήλιου προβλέψεις Οκτώβρη

Δίδυμοι

Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, η προβολή της δουλειάς και η φήμη που σας συνοδεύει, είναι τα κύρια θέματα του Οκτωβρίου που θα σας απασχολήσουν δεόντως, είτε με θετικό είτε μερικές φορές με αρνητικό τρόπο. Αν δεν ήταν ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Ερμής στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου και συνάμα η επιρροή των δυο «θυμωμένων» φάσεων της Σελήνης, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα. Τώρα όμως έχουν κάτι πιο σύνθετο και σίγουρα ένα μερίδιο ταλαιπωρίας που συνίσταται σε αναβολές, καθυστερήσεις, απρόοπτα.

Η Νέα Σελήνη στις 6/10 από τη μια ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, φέρνοντας ευκαιρίες για φλερτ, νέες γνωριμίες κι από την άλλη μπορεί να ξαναφέρνει στο παρόν σχέσεις του παρελθόντος που σας άφησαν ερωτηματικά, όπως θα δείτε και στις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Σε κάθε περίπτωση, σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε ξανά και ξανά την κατάσταση στην προσωπική σας ζωή και να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε πιο πλήρεις και ευτυχισμένοι.

Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Θέματα που αφορούν στα παιδιά, είτε έχετε είτε προσπαθείτε να αποκτήσετε, θα σας απασχολήσουν επίσης ιδιαίτερα, αλλά μετά τις 20/10 θα διευκολυνθείτε περισσότερο.

Στις 7/10 η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για επαφές, αλλά και συμπάθειες και στήριξη από τους άλλους. Τον τομέα των σχέσεων, είτε με φίλους είτε με συνεργάτες, αφορά και η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στις 20/10, δημιουργώντας όμως ένα εύφλεκτο κλίμα στις σχέσεις σας με κάποιο πρόσωπο. Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος σας κάνει πιο πρόθυμους να κυνηγήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας, τα οποία με τη βοήθεια του Δία και του Κρόνου -που γυρίζουν σε ορθή πορεία αυτό τον μήνα- πραγματικά μπορούν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Από τις 23/10 που ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό θα διακρίνετε μια στροφή στα θέματα που σας απασχολούν και στις προτεραιότητες σας, η οποία θα γίνει ακόμη πιο ευδιάκριτη τον Νοέμβριο. Έτσι τα θέματα της δουλειάς, η καθημερινότητα σας, αλλά και τα θέματα της υγείας θα έρθουν σε πρώτο πλάνο.

Καρκίνος

Τα κύρια θέματα που σας απασχόλησαν τον Σεπτέμβριο, ειδικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή σας και τον Οκτώβριο. Αναφέρομαι στο σπίτι, την οικογένεια, τα θέματα της ασφάλειας, της συναισθηματικής κάλυψης, αλλά και του παρελθόντος. Μάλιστα με τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάποιες μνήμες συνεχώς τριγυρίζουν στο κεφάλι σας και πιθανώς δεν μπορείτε να τις αποβάλλετε.

Η Νέα Σελήνη στις 6/10 εστιάζει το ενδιαφέρον σας πάλι στο σπίτι και την οικογένεια και είναι πιθανόν να προκληθούν εντάσεις, είτε γιατί δεν καταφέρνετε να συνεννοηθείτε με κάποιους συγγενείς ή τους συγκατοίκους σας, είτε μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις σε μια πιθανή μετακόμιση ή σε ένα νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Δεν είναι ανάγκη να στρεσάρετε τον οργανισμό σας όμως, ούτε να βιάζεστε ιδιαίτερα. Το νέο ξεκίνημα θα έρθει, πιθανώς όμως να είναι κάπως τροποποιημένο σε σχέση με το πώς το σκεφτόσασταν αρχικά.

Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη μετακομίζει στον Τοξότη στον τομέα εργασίας και υγείας και σας καλεί να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τον εαυτό σας, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και να μην πιέζεστε στη δουλειά ή τις άλλες υποχρεώσεις σας ξενυχτώντας, κάνοντας κακή διατροφή και έχοντας μονίμως εκνευρισμό. Η θέση της θα είναι βοηθητική και για να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες, αλλά και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Η Πανσέληνος στον Κριό, που συνοδεύεται κι από το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, θίγει τα κακώς κείμενα στη δουλειά και μπορεί να προκαλέσει ένταση με προϊσταμένους και άτομα που επηρεάζουν τη δουλειά σας. Από τις 18 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Ευτυχώς ο Οκτώβριος θα τελειώσει πιο ευχάριστα κι ο Ήλιος από τις 23/10 κι ο Άρης από τις 30/10 θα είναι βοηθητικοί για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Λέων

Ο Οκτώβριος έρχεται με κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια κυρίως στην επικοινωνία ή σε όποιο στόχο σας μπορεί να έχει ως βάση την επικοινωνία. Βλέπετε ο ανάδρομος Ερμής θα μας παιδέψει όλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία, απλώς τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι ορατά κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο, που θα έχουμε πλέον ορθούς Ερμή, Κρόνο, Δία και Πλούτωνα.

Η Νέα Σελήνη στις 6/10 ενεργοποιεί τον τομέα των διαπραγματεύσεων, των σπουδών, των επαφών και των συμφωνιών, αλλά και των μετακινήσεων και μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, είτε με την εκκίνηση κάποιου εκπαιδευτικού προγράμματος, σεμιναρίων, είτε με κάποια επαγγελματική πρόταση. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά αν είστε υπομονετικοί και σταθερά αφοσιωμένοι σε αυτό που θέλετε να κάνετε όλα θα πάνε καλά.

Ο Οκτώβριος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στα αισθηματικά σας, όπως θα δείτε στις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Τοξότη στις 7/10 και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες ή ακόμη και να ερωτευθείτε. Αν είστε ήδη σε σχέση θα σας δοθούν ευκαιρίες να την αναζωογονήσετε ή να επιλύσετε μαζί με το ταίρι σας όλα τα δύσκολα που μπορεί να βιώνετε στη σχέση αυτή.

Οι ορθές πορείες του Δία και του Κρόνου απέναντι σας θα δώσουν στον Οκτώβριο μια πιο θετική διάσταση σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Το προηγούμενο διάστημα κάνατε ίσως πολλές διαπιστώσεις για πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, που συνδέεστε ερωτικά ή επαγγελματικά. Τώρα είναι η στιγμή της δράσης και της απομάκρυνσης από οποιαδήποτε τοξική κατάσταση στη ζωή σας, για να έρθει το καινούριο και πιο υγιές.

Η Πανσέληνος στον Κριό είναι ιδιαίτερα φορτισμένη στις 20/10 και σας καλεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μην φτάνετε τα πράγματα στα όρια τους και μην παίρνετε ρίσκο. Η είσοδος του Ήλιου (23/10) και του Άρη (30/10) σας βάζουν σε μια διαδικασία να δείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά τα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, αλλά και της ψυχολογίας σας.

Άση Μπήλιου αστρολογικές προβλέψεις

Παρθένος

Στόχος είναι τα λεφτά αγαπητοί Παρθένοι τον Οκτώβριο κι εκεί φαίνεται ότι θα εστιάσετε την προσοχή και μεγάλο μέρος της ενέργειας σας. Η Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό, σας κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξους επαγγελματικά και οικονομικά και θα επιδιώξετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ευκαιρίες να τονώσετε τα έσοδα σας, αλλά και τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιήστε.

Βέβαια, δεν πρέπει λεπτό να ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και κάποια πράγματα καθυστερούν, δεν γίνονται τη στιγμή που πρέπει ή διαφοροποιούνται σε σχέση με το αρχικό πλάνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάνε καλά, αλλά ότι χρειάζεται να είστε υπομονετικοί. Με τον ανάδρομο Ερμή ίσως χρειαστεί να ξαναδείτε παλιότερες συμφωνίες, να αλλάξετε όρους σε συμβόλαια ή να κάνετε επωφελείς ρυθμίσεις.

Ακόμη, είναι μια περίοδος που φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε αρκετά με τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, οργανώνοντας καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα ώστε να διατρέφεστε σωστά, να γυμνάζεστε, να κάνετε τις αισθητικές σας παρεμβάσεις για να τονώσετε την εμφάνιση σας. Αποφύγετε βέβαια ακραίες αλλαγές στο στιλ σας την περίοδο του ανάδρομου Ερμή.

Στις 7/10 η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να υπάρχουν κάποιες αναταράξεις με συγγενείς και άτομα που συγκατοικείτε ή να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ερωτικά δεν είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή επιρροή για σας και μπορεί να νιώσετε κάποια απόσταση από το ταίρι σας ή αν είστε μόνες-οι τα ευρήματα να μην σας ενθουσιάζουν. Οι ορθές πορείες Δία και Κρόνου θα βοηθήσουν να έχετε περισσότερες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό αν είστε σε φάση αναζήτησης εντατικοποιείστε τις προσπάθειες σας, κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στις 20/10 πάλι αφορά θέματα οικονομικών, κυρίως όμως ό,τι σχετίζεται με διατροφές, ασφάλειες, μπόνους, επενδύσεις, χρήματα που διαχειρίζεστε εσείς για άλλους και είναι πιθανόν να προκύψουν εντάσεις ή και ασυμφωνίες.

Ζυγός

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και μολονότι δεν σας κάνουν όλοι οι πλανήτες τη χάρη να σας συμπεριφέρονται με το γάντι, σε κάθε περίπτωση αυτά είναι πιο αισιόδοξα γενέθλια. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας είναι περισσότερο μια εκνευριστική επιρροή, παρά κάτι που θα δημιουργήσει ουσιαστικά προβλήματα μακροπρόθεσμα.

Το πιθανότερο είναι να συναντάτε μικροαναποδιές στην καθημερινότητα σας, καθυστερήσεις, εμπόδια που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να καμφθούν, παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή φίλους και μικροπροβλήματα με ηλεκτρονικές συσκευές ή το μεταφορικό σας μέσο.

Η Νέα Σελήνη στις 6/10 είναι λίγο «σκοτεινή», με την έννοια ότι πυροδοτεί κάποια αρνητικά συναισθήματα ή θυμό, καθώς ταυτόχρονα βρίσκεται και ο Άρης στο ζώδιο σας και συμμετέχει ως επιρροή σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Προσέξτε ιδιαίτερα υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις και επικοινωνία και μην βιάζεστε σε τίποτε. Νέα ξεκινήματα δεν μπλοκάρονται μεν, αλλά ίσως αλλάξετε γνώμη για κάποια πράγματα στην πορεία ή μπορεί να καθυστερήσουν οι ενάρξεις που επιδιώκετε.

Πολύ σημαντικό είναι ότι ο Κρόνος και ο Δίας, που βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία αρκετούς μήνες τώρα, γυρίζουν ορθοί μέσα στον Οκτώβριο και θα δώσουν νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Αν είχατε προβληματιστεί σε θέματα παιδιών, μετά τις 10/10 μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Τα θέματα των σχέσεων θα σας απασχολήσουν και με την Πανσέληνο στις 20/10, που σχηματίζεται απέναντι σας στον Κριό.

Αν νιώθατε ότι δεν καλύπτονται οι ανάγκες σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, σε μια σχέση ή συνεργασία, μπορεί να πάρετε απόφαση να την τελειώσετε, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στον Σκορπιό στις 23/10 και 30/10 αντίστοιχα και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας κυρίως τον επόμενο μήνα.

Σκορπιός

Αν το τελευταίο διάστημα νιώθετε όλο και πιο κουρασμένοι, πιο άτονοι ή γενικά δεν αισθάνεστε ότι είστε σε «δαιμονιώδη» φόρμα, οφείλεται στην τόσο έντονη παρουσία πλανητών στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που δεν σας αφήνει αυτή την περίοδο να νιώσετε τόσο δυνατοί όσο επιθυμείτε. Αυτό όμως θα αλλάξει μέσα στον Οκτώβριο μόλις ξεκινήσουν τα γενέθλια σας στις 23/10. Οπότε, αν έχετε να κάνετε σημαντικές εκκινήσεις, προτιμήστε καλύτερα να τις αφήσετε για τη τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, που δεν θα έχουμε πλέον και πολλούς ανάδρομους πλανήτες.

Με την είσοδο δε και του Άρη στο ζώδιο σας στις 30/10, τον επόμενο μήνα μπορείτε να κινήσετε με τη θέληση και τη δράση σας «βουνά». Η Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό καλεί την προσοχή σας στον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις, ώστε να συμπεριλάβετε πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα σας. Ακόμη, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να δείχνει κάτι το οποίο ετοιμάζετε μυστικά, προκειμένου να το βγάλετε στην επιφάνεια λίγο αργότερα. Μη βιάζεστε Σκορπιοί μου. Ο Οκτώβριος είναι μήνας προετοιμασίας, έρευνας, παρατήρησης, μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δείχνει πάντως κι ένα σχετικό παρασκήνιο στον χώρο εργασίας, γι’ αυτό ας έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για να αποφύγετε να μπλεχτείτε κάπου που δεν πρέπει. Αποφύγετε κουτσομπολιά, κρίσεις και επικρίσεις και μην ανοίγεστε πολύ σε άτομα που δεν ξέρετε τι ρόλο παίζουν. Η ερωτική σας ζωή θα κινηθεί, όπως θα διαβάσετε και στις ερωτικές προβλέψεις, σε πιο ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς αυτό τον μήνα. Αν είστε σε μια καλή σχέση θα νιώσετε ότι το ταίρι σας σάς στηρίζει και σας βοηθά.

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα συνεισφέρει κάπως στο πορτοφόλι σας, μολονότι θα ανοίξει την όρεξη σας και για έξοδα. Η Πανσέληνος στις 20/10 δημιουργεί ένα εύφλεκτο κλίμα στον χώρο εργασίας με συνεργάτες, προϊσταμένους και υφισταμένους. Ακόμη, για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βάλλει κάπως την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, γι’ αυτό να κοιμάστε αρκετά, να ξεκουράζεστε και να παίρνετε τις βιταμίνες σας. Έρχεται ένας πολύ δυναμικός Νοέμβριος και θα χρειαστείτε όλη σας την ενέργεια!

Τοξότης

Αν και οι ρυθμοί σας είναι πάντα γρήγοροι και είστε παιδιά της δράσης, θα έχετε καταλάβει από το τέλος Σεπτεμβρίου ότι δεν είναι δυνατό να εξελίσσονται τα πράγματα τόσο έντονα όσο θα θέλατε, διότι ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος μπορεί να δημιουργεί καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολίες στην καθημερινότητα σας.

Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου, οπότε προσπαθήστε να μην βιάζεστε, να είστε πιο υπομονετικοί και πιο επινοητικοί όταν βλέπετε ότι μια συγκεκριμένη μέθοδος ή τρόπος δεν αποδίδουν. Σχέσεις με φίλους και συνεργάτες μπορεί να δοκιμαστούν περισσότερο αυτό τον μήνα ή μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που δεν γνωρίζατε για ανθρώπους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Η Νέα Σελήνη στις 6/10 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια νέα τέτοιου τύπου. Ακόμη, μπορεί με αυτό το φεγγάρι να διαμορφώνετε τους νέους σας στόχους.

Η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας στις 7/10, κάνοντας λίγο πιο διασκεδαστική την καθημερινότητα σας, φέρνοντας ευκαιρίες να τονώσετε την προσωπική σας ζωή, να φλερτάρετε, να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να βγείτε λίγο παραπάνω, να δείτε φίλους, να περάσετε κάπως πιο χαλαρές μέρες, παρά τον όγκο των υποχρεώσεων σας. Φυσικά, μέχρι τις 20/10 θα είστε κάπως μπερδεμένοι σχεδόν στους περισσότερους τομείς. Ξέρετε σίγουρα ότι θέλετε μια αλλαγή, αλλά πιθανώς να μην είστε σίγουροι τι να επιλέξετε σε αυτή τη φάση, ειδικά σε επιλογές συνεργατών, φίλων ή και συντρόφου. Γι’ αυτό περιμένετε να σιγουρευτείτε πρώτα.

Η Πανσέληνος στις 20/10 μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε μια σχέση, ενδεχομένως και σε ερωτικό επίπεδο ή σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί για παράδειγμα, να μαλώσετε με τον σύντροφό σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι, για την οικονομική σας διαχείριση. Προσέξτε να μην εξωθήσετε τα πράγματα στα άκρα όμως. Χρειάζεται ψυχραιμία και λίγη μετριοπάθεια για να αποφύγετε αδιέξοδους καβγάδες. Η είσοδος του Ήλιου στις 23/10 και του Άρη στις 30/10 στον Σκορπιό σάς καλούν να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας και τα θέματα της υγείας -πνευματικής, ψυχολογικής και σωματικής.

Άση Μπήλιου Ζώδια

Αιγόκερως

Το αίσθημα ότι κάνετε ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω θα είναι αρκετά έντονο τον Οκτώβριο και κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας. Καλώς ή κακώς δεν θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα -με τον ανάδρομο Ερμή σε αυτόν τον τομέα- σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας κι εσείς πρέπει αγόγγυστα απλά να προσπαθείτε για το καλύτερο, ακόμη κι όταν όλα γύρω σας μπορεί να σας απογοητεύουν με τις καθυστερήσεις, τις αναβολές ή τις μικροαναποδιές.

Η Νέα Σελήνη πάντως στον Ζυγό, στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σας, μπορεί να δείξει κάποια ένταση με άτομα από τον χώρο εργασίας, που μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα και κακή ατμόσφαιρα. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι κάτι που δεν θα καταφέρετε να επιλύσετε με λίγη προσπάθεια.

Για κάποιους από σας μπορεί αυτή η Νέα Σελήνη να φέρει μια πρόταση για δουλειά, αλλά ας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί κάποια πράγματα να διαφοροποιηθούν στην πορεία. Ανεξάρτητα με την κατάσταση στα προσωπικά σας, η υπόθεση «έρωτας» γίνεται πιο «ιδιωτική» από τη στιγμή που η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και τον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο εσωτερικά και σε ψυχολογικό επίπεδο τα μοτίβα που βλέπετε να εμφανίζονται στις σχέσεις σας και πιθανώς να δείτε μήπως πρέπει να απαλλαγείτε οριστικά από μη υγιείς και τοξικές καταστάσεις.

Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο αυτό τον μήνα θα βοηθήσουν να έχετε κάποια θετικά νέα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Γενικότερα ο Οκτώβριος είναι ένας σούπερ παραγωγικός μήνας, με έμφαση στην καριέρα και τα οικονομικά.

Και πάμε στα «δύσκολα» του Οκτωβρίου, καθώς η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό μπορεί να φέρει ένταση, κακές σχέσεις και καβγάδες, τόσο σε επίπεδο οικογένειας και σπιτιού όσο και επίπεδο δουλειάς, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο το ζωδίου σας. Αν νιώθετε ότι κάποιοι προσπαθούν να καταλύσουν τα όρια σας και σας συμπεριφέρονται επιθετικά, μην αντιδράτε πιο επιθετικά εσείς. Πάρτε τον χρόνο σας, ηρεμήστε και επανέλθετε με ψυχραιμία μετά τις 22/10. Ο Ήλιος από τις 23/10 και ο Άρης από τις 30/10 θα είναι πιο βοηθητικοί προς το ζώδιο σας.

Υδροχόος

Ο Οκτώβριος, παρά τις όποιες ιδιαιτερότητες και δυσκολίες του, για σας είναι ένας πολύ θετικός στο σύνολό του μήνας, που μπορεί να βοηθήσει να σχηματίσετε πρόοδο και να έχετε εξελίξεις σε βασικούς τομείς. Φυσικά μέχρι τις 20/10 υπάρχει ένας ενοχλητικός ανάδρομος Ερμής που δημιουργεί καθυστερήσεις, αναβολές, μικροεμπόδια ή διάφορες εκνευριστικές καταστάσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Με λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες όμως δεν θα είναι τόσο αρνητικός για το ζώδιο σας.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 είναι φιλική προς εσάς και σας βάζει σε σκέψεις αλλαγών στη ζωή σας με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Άλλοι μπορεί να έχετε νέα πλάνα σε σπουδές, άλλοι σε θέματα δουλειάς. Είστε βέβαιοι ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή στη ζωή σας, αλλά ίσως δεν είστε βέβαιοι σε ποιο τομέα ή με ποιο τρόπο θέλετε να γίνει αυτή η αλλαγή.

Μην βιαστείτε να αποφασίσετε αν έχετε αυτή την πολυτέλεια. Παρατηρήστε καλύτερα τα πράγματα, ερευνήστε συνθήκες και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις μετά τις 20/10, που θα είναι πιο ευοίωνα τα πράγματα κι εσείς πιο αποφασιστικοί. Ο Οκτώβριος είναι μήνας εξωστρέφειας για σας, καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στον φιλικό σας Τοξότη στις 7/10 στον τομέα των φίλων και του κοινωνικού σας δικτύου. Θα είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα κάνετε περισσότερες γνωριμίες, ενώ δεν είναι απίθανο ένας φίλος να σας γνωρίσει τον επόμενο έρωτα σας. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί.

Ακόμη, είναι μια τέλεια θέση για να συσφίξετε τις φιλικές σας σχέσεις, να δείτε περισσότερο τα φιλαράκια σας ή να κανονίσετε υπέροχες εξόδους μαζί τους. Η Πανσέληνος στις 20/10 είναι αρκετά κουραστική και έχει ένταση. Βέβαια, όχι τόσο πολύ για σας όσο για άλλους. Αν όμως έχετε σχέσεις με Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, προσέξτε υγεία, δουλειά και σχέσεις, διότι όλοι θα είναι στα «κάγκελα» με αυτό το φεγγάρι. Η είσοδος του Ήλιου στις 23/10 και του Άρη στις 30/10 στον Σκορπιό θα ωθήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης.

Ιχθείς

Η κατεύθυνση του Οκτωβρίου είναι περισσότερο πρακτική, ωθώντας την προσοχή σας σε θέματα των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, αλλά και των οικονομικών. Είναι ένας μήνας που θα ασχοληθείτε περισσότερο με το ισοζύγιο των εσόδων-εξόδων σας, είτε αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δείτε πώς θα κάνετε επωφελείς διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές προς το δημόσιο, τις τράπεζες, να ξαναδείτε παλιότερες συμφωνίες αλλάζοντας ίσως όρους ή να ξεσκονίσετε συμβόλαια, ασφάλειες, επενδύσεις για να έχετε μια συνολική εικόνα της οικονομικής σας διαχείρισης.

Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να μην βοηθά σε νέες συμφωνίες τόσο πολύ, αλλά είναι εξαιρετικός για «διορθώσεις». Η Νέα Σελήνη στις 6/10 εφιστά την προσοχή σας και σε ξαφνικά έξοδα, αλλά και σε θέματα υγείας. Πότε ήταν ας πούμε η τελευταία φορά που πήγατε στον οδοντίατρο;

Μήπως πρέπει να κάνετε ένα τσεκ απ αν δεν το έχετε ήδη προγραμματίσει; Στις 7/10 η Αφροδίτη παίρνει την άγουσα από τον Σκορπιό και προχωρά στον Τοξότη. Η θέση της αυτή δεν είναι πολύ βοηθητική αν επιδιώκετε να κάνετε μια νέα σοβαρή σχέση, αλλά δεν είναι αρνητική αν έχετε ήδη σχέση ή αν απλώς θέλετε να παίξετε και να φλερτάρετε. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη θα βοηθήσει κυρίως σε θέματα καριέρας, να γίνετε πιο ορατοί στο περιβάλλον της δουλειάς σας, να έχετε καλύτερες σχέσεις με προϊσταμένους και συνεργάτες, αλλά να εκπέμπετε και περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνετε.

Οι ορθές πορείες του Δία και του Κρόνου θα βοηθήσουν στη διάρκεια του μήνα να νιώσετε ούτως ή άλλως μεγαλύτερη σιγουριά για τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και να εξελιχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Φυσικά το πιο σημαντικό σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου είναι να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην τον εξωθείτε σωματικά και ψυχολογικά στα άκρα.

Η Πανσέληνος στις 20/10 αφορά πάλι στον τομέα των οικονομικών και μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία ή μια κατάσταση που σας δημιουργεί ανασφάλεια σε επίπεδο οικονομικό, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ευτυχώς είναι κάτι που θα επιλυθεί άμεσα. Μετά τις 23/10 ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και στις 30/10 ο Άρης επίσης περνά σε αυτό το ζώδιο, φέρνοντας θετικότερες εξελίξεις στην πορεία σας.

Πηγή: asibiliou.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοβαρή προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου - Οι δυο ημέρες του Οκτωβρίου που θα είναι "εύφλεκτες"

Σημαντική προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη - Δραματική εβδομάδα για τα 12 ζώδια (2-10/10)

Share