Αντιδραστική Σελήνη στις 6/10! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί αυτά τα 4 ζώδια

Μεγάλη προσοχή σε πολλούς τομείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντιδραστική Σελήνη στις 6/10! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί αυτά τα 4 ζώδια

Από Ανάδρομο σε αντιδραστική Σελήνη και το... ανάποδο! Η Άση Μπήλιου, η κορυφαία αστρολόγος, μέσα από το asibiliou.gr μοιράστηκε τις προβλέψεις της για 4 συγκεκριμένα ζώδια που θα επηρεαστούν αρκετά από τις 6/10 και μετά...

Η Άση Μπήλιου εξηγεί...

Βρισκόμαστε στην περίοδο του Ζυγού όπως κάθε Οκτώβριο, το ζώδιο που τα κύρια αιτήματα του είναι η ισορροπία, η αρμονία, η ομορφιά και η δικαιοσύνη. Όμως, με ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο, εμποδίζεται η προσπάθεια μας να επιτύχουμε όλα αυτά και νιώθουμε πιο εύκολα απογοητευμένοι ή σε αδιέξοδο.

Και μάλιστα κοντά στις 6/10, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, υπάρχει μια κορύφωση αυτής της δυσαρέσκειας, των αρνητικών συναισθημάτων και κυρίως του θυμού και της αντίδρασης. Βλέπετε οι δυο όψεις σχεδόν ακριβείας που πραγματοποιεί αυτό το φεγγάρι είναι η σύνοδος με τον Άρη στον Ζυγό και η χιαστί όψη με τον Ουρανό. Ο Άρης από μόνος του κυβερνά τη δράση, τη γενναιότητα, το ρίσκο, την υψηλή ενέργεια. Όταν όμως ταυτόχρονα σχηματίζεται και όψη με τον Ουρανό, τότε είναι πιο εύκολο να βγουν οι αρνητικές εκδηλώσεις της επιρροής του, που είναι η παρόρμηση, η βιασύνη, η τάση για αντίδραση και επανάσταση απέναντι σε κανόνες και συνθήκες, η τάση για μικροατυχήματα λόγω απροσεξίας. Ο Ουρανός ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα, δημιουργεί απρόοπτες και ουρανοκατέβατες καταστάσεις, επιθετικότητα και εντάσεις σε μεγάλο βαθμό.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι μια δύσκολη Νέα Σελήνη και πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεων, τεχνολογίας, μέσων μεταφοράς και συγκοινωνιών. Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο, επηρεάζονται τόσο οι μετεωρολογικές όσο και οι γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αναμοχλεύει τα θέματα των σχέσεων, καθώς πραγματοποιείται μέσα στον τομέα του γάμου, των συνεργασιών και του έρωτα. Η συντροφικότητα, η συνύπαρξη, η αλληλοϋποστήριξη και η συνεργασία με τους άλλους για να επιτύχετε σε ένα κοινό σκοπό, είναι σίγουρα τα καυτά θέματα της περιόδου κι αυτά που θα σας δυσκολέψουν. Οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι αυξημένες και η επιείκεια τους σε τυχόν καθυστερήσεις ή προβλήματα από τη μεριά σας, αρκετά εξασθενημένη. Επειδή, καλώς ή κακώς, δεν θα μπορείτε να τους έχετε όλους ευχαριστημένους, φροντίστε τις δικές σας προτεραιότητες και αντιμετωπίστε με χιούμορ όσους σας επιτίθενται ή συμπεριφέρονται πιεστικά απέναντί σας. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αυτό αφορά όσους έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω κοντά στη 13η μοίρα (με απόκλιση 1 μοίρας συν – πλην).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, υπό το άγρυπνο βλέμμα Άρη και Ουρανού που την έχουν βάλει στο μάτι, δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας γύρω σας και μερικές φορές την αίσθηση ότι περπατάτε πάνω σε κινούμενη άμμο ενώ σας πετούν βέλη. Ίσως κοντά στη Νέα Σελήνη να βγαίνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα, μια κατάσταση ανάγκης στο σπίτι και στην οικογένεια ή πρέπει να διοχετεύσετε πολλή από την ενέργεια σας σε καταστάσεις που δεν είναι τόσο ευχάριστες. Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα έντασης ανάμεσα σε σας και τους συγκατοίκους ή τους στενούς συγγενείς, γι’ αυτό χρειάζεται να έχετε μια ισορροπημένη και διπλωματική στάση. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να βιαστείτε και να πάρετε αποφάσεις στη δεδομένη στιγμή. Πηγαίνετε με το κύμα… και με όση υπομονή διαθέτετε. Αν θέλατε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή μια μετακόμιση ή ακόμη αν επιθυμούσατε να κάνετε μια νέα εκκίνηση, ίσως πρέπει να υπολογίζετε μετά τις 20/10. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να προσέξετε και θέματα υγείας. Αυτό αφορά όσους έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω κοντά στη 13η μοίρα (με απόκλιση 1 μοίρας συν – πλην).

ΖΥΓΟΣ

Μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, όπως αυτή που πραγματοποιείται στις 6/10, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ θετικός οιωνός, αν δεν δεχόταν τόσες πιέσεις από Άρη και Ουρανό ταυτόχρονα. Αν μη τι άλλο αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερη ένταση, κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αυτές τις μέρες και οι άλλοι θα είναι πολύ πιεστικοί και απαιτητικοί από εσάς. Προσπαθήστε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, επιλέξτε σοφά τις μάχες που θα δώσετε και μην καταφεύγετε σε βεβιασμένες αποφάσεις με παρόρμηση. Ακόμη, προφυλάξτε την υγεία σας, μην αφήνετε κάποια ενόχληση χωρίς να την ελέγξετε και προσπαθήστε να κοιμάστε καλύτερα, να βρίσκετε λίγο χρόνο για χαλάρωση και να διατρέφεστε υγιεινά. Αυτό αφορά όσους έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω κοντά στη 13η μοίρα (με απόκλιση 1 μοίρας συν – πλην).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το θέμα που καίει, είτε γιατί υπάρχουν εξελίξεις είτε γιατί συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο (δεν κουνιέται φύλλο), είναι η καριέρα και η επαγγελματική σας καταξίωση. Μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη φαίνεται ότι θα δημιουργήσει κάπως ασφυκτικές πιέσεις σε αυτό τον τομέα. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές, οι βοήθειες ελάχιστες κι εσείς θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και στην αναγκαστική συμβιβαστική στάση που πρέπει να δείξετε. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, μαζέψτε περισσότερες πληροφορίες, οργανωθείτε καλύτερα και αφήστε την εκκίνηση για αργότερα. Μην έχετε επιθετική στάση απέναντι σε συνεργάτες ή ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Ακόμη, προσέξτε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού, αλλά και την υγεία σας. Αυτό αφορά όσους έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω κοντά στη 13η μοίρα (με απόκλιση 1 μοίρας συν – πλην).

Οι δυο ημέρες του Οκτωβρίου που θα είναι "εύφλεκτες"

«Θα μιλήσω για δυο φάσεις του Οκτωβρίου που είναι λίγο ζόρικες και μια φάση που πρέπει να αξιοποιήσετε. Τα δυο ζόρικα σημεία του Οκτωβρίου είναι η Νέα Σελήνη που έχουμε την άλλη εβδομάδα στις 6 του μηνός στο ζώδιο του Ζυγού και η Πανσέληνος που έχουμε στις 20 Οκτωβρίου στον Άξονα Κρυού - Ζυγού. Αυτές οι δυο φάσεις έχουν συμμετοχή από τον Άρη. Για αυτό λοιπόν, ένα πιο εύφλεκτο κλίμα. Για αυτό και είναι "θυμωμένες", έχουν θυμό και είναι οι ημέρες που πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όλοι», ανέφερε αρχικά η Άση Μπήλιου.