Νέα Σελήνη στον Ζυγό σήμερα 6/10 - Επηρεάζονται επαγγελματικά, προσωπικά! Η Μπήλιου προειδοποιεί

Ποιοι θα... "ματώσουν" περισσότερο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα Σελήνη στον Ζυγό σήμερα 6/10 - Επηρεάζονται επαγγελματικά, προσωπικά! Η Μπήλιου προειδοποιεί

Τα είπε ο Κώστας Λεφάκης στις αναλυτικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας και τα επιβεβαίωσε ακόμα μια μεγάλη αστρολόγος! Όπως αναγράφει η Άση Μπήλιου στο asibiliou.gr πάντα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου και δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας, τάση για αλλαγές και ανανέωση. Όμως, η εμπλοκή του Ουρανού θα μας κάνει ανυπόμονους και επαναστάτες και ίσως αυτές οι αλλαγές να γίνονται ξαφνικά, φέρνοντας παράλληλα τρόμο για το άγνωστο.

Ενώ η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Άρη, τον πολεμοχαρή πλανήτη, από τη μια θα μας γεμίσει με θάρρος και δύναμη για να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, αλλά από την άλλη, αν δεν χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια θετικά και εποικοδομητικά για να πετύχουμε τους στόχους μας, θα υπάρξει έντονος εκνευρισμός, τσακωμοί, επιθετικότητα, ξεσπάσματα, ακόμη και βία.

Μπορεί λοιπόν να επιλέγουμε εμείς οι ίδιοι τις αλλαγές ή να μας πιέζουν οι άλλοι ασκώντας κάποιο είδος εξουσίας πάνω μας και να επαναστατούμε. Ή μπορεί οι αλλαγές να γίνονται ξαφνικά, λόγω συνθηκών, και να γινόμαστε έξαλλοι. Να θυμάστε ότι ο Ουρανός σημαίνει επανάσταση και ο Άρης πόλεμο και ο συνδυασμός αυτός, αν δεν είμαστε ευέλικτοι και ισορροπημένοι όπως θέλει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες εξελίξεις. Θα έχουμε την τάση να χάνουμε την υπομονή μας και την ψυχραιμία μας και να γινόμαστε παρορμητικοί και βιαστικοί. Ο αυτοέλεγχος μπορεί να χαθεί εύκολα, αφού θα είμαστε αντιδραστικοί και έτοιμοι να λύσουμε το ζωνάρι μας για καβγά.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για την Σελήνη στον Ζυγό

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη και σε χιαστί όψη με τον Ουρανό σάς κάνει «τούρμπο». Αναμοχλεύει τον τομέα του γάμου, των συνεργασιών και του έρωτα και ίσως φέρει στην επιφάνεια δυσαρέσκειες του παρελθόντος και ό,τι είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι το προηγούμενο διάστημα. Αν δεν ρίξετε τους τόνους, θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και εντάσεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι αυξημένες και αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θέλουν, τα πράγματα θα οξυνθούν και μάλιστα ξαφνικά.

Επειδή έχουμε και ανάδρομο Ερμή οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα είναι πολλές και αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και λειτουργήσετε παρορμητικά, όπως πάντα, τότε θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Μην ξεκινάτε μάχες και προσπαθήστε να αφήσετε και κάτι να πέσει κάτω χωρίς να απαντήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας και χρησιμοποιήσετε το χιούμορ σας για να αποσυμπιέζετε τις καταστάσεις και μην βιάζεστε, διότι το μόνο που θα σώσει την παρτίδα είναι η διπλωματία και η ψυχραιμία. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν λόγω ανάδρομου Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Δουλειά, οικονομικά, υγεία και φυσική κατάσταση επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ζυγό. Το ζητούμενο είναι να βρείτε την ισορροπία σε όλα αυτά και να επιλέξετε με σοφία και σύνεση ό,τι σας προάγει και σας εξελίσσει και όχι ό,τι σας κρατάει στάσιμους και καταπιεσμένους. Εύκολο; Όχι. Διότι όλο αυτό θα γίνει μέσα σε ένα πλαίσιο πίεσης και φόρτισης. Ο ανταγωνισμός στη δουλειά θα είναι έντονος, όπως και τα παρατράγουδα με συνεργάτες, υφισταμένους, αλλά και προϊσταμένους.

Εμπόδια, δυσκολίες, καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις, ίσως σας φέρουν στα όρια σας, αλλά είναι στο χέρι σας να μην τραβήξετε το σχοινί και φτάσετε τα πράγματα στο μη περαιτέρω. Δεν σας λέω να κάθεστε και να υποφέρετε χωρίς να μιλάτε, αν θέλετε να πείτε αυτό που αισθάνεστε να το κάνετε, αλλά χωρίς συναισθηματική φόρτιση και με ψύχραιμη προσέγγιση και όχι τη στιγμή που όλοι είναι σε ένταση. Επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή και εκθέστε τα επιχειρήματα σας με ψυχραιμία. Επίσης, ο τομέας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι αυτός της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε μια πιο ισορροπημένη διατροφή, να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας και αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα να τρέξετε κατευθείαν στον γιατρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πίεση, άγχος και δυσκολίες στις σχέσεις σας, αλλά στο χέρι σας είναι το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Αν ρίξετε λάδι σε μια φωτιά που έχει ανάψει, τότε το μόνο που μπορείτε να περιμένετε είναι ανεξέλεγκτες αντιδράσεις και «μπουρλότο». Αν όμως κάνετε λίγο τους «χαζούς» θα αποφύγετε πολλά δράματα. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, διότι θα είναι όλοι στα κάγκελα και μια παρεξήγηση ή ένας εγωιστικός τρόπος συμπεριφοράς απέναντι στους άλλους, μπορεί να πυροδοτήσει ντόμινο δυσάρεστων εξελίξεων. Ίσως αντιμετωπίσετε πιέσεις στα οικονομικά και στα επαγγελματικά, αλλά δεν χρειάζεται να πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις.

Μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, είναι ανάδρομος, οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 18/10, που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Ακόμη, μπορεί να σκέφτεστε παλιές σχέσεις και όμορφες στιγμές του παρελθόντος ή να έρχονται στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν και να διεκδικούν τη θέση τους στο παρόν σας. Η Νέα Σελήνη σάς καλεί να σκεφτείτε καλά και να αξιολογήσετε τη ζωή σας και να κρατήσετε ό,τι και όποιον σας δίνει χαρά και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε, αλλά μόλις κάνετε τα σωστά βήματα θα βρείτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και θα μπορέσετε να ενεργοποιηθείτε δημιουργικά και ερωτικά και να λάμψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας και έντασης στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως πιεστείτε από εξωγενείς παράγοντες και να πρέπει να μετακομίσετε ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε άλλη περιοχή από εκεί που μένετε και αυτό να σας βγάζει από τη ζώνη ασφαλείας σας. Μπορεί, από την άλλη, ξαφνικά να βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένα οικογενειακά προβλήματα ή καταστάσεις που να χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης και όλο αυτό να σας δημιουργεί νεύρα και ένταση. Είναι πιθανόν να προκληθούν εντάσεις με συγγενείς ή να καθυστερούν οι στόχοι σας και να στρεσάρεστε.

Όσο όμως και να πιέζετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας, δεν μπορείτε να αλλάξετε κάποια πράγματα ή να κάνετε τους άλλους να σκέφτονται όπως εσείς. Ηρεμίστε και πάρτε μια ανάσα. Μην βιάζεστε να τα κάνετε όλα σε μια στιγμή. Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με Άρη και τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σας κάνει να αναλογιστείτε το παρελθόν σας και πόσο αυτό έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας. Πάρτε τα πάνω σας και μην πέφτετε, η αλλαγή που επιθυμείτε θα έρθει, ίσως να καθυστερήσει λίγο, αλλά θα έρθει.

ΛΕΩΝ

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην πηγαίνουν όλα όπως τα είχατε υπολογίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάζετε κάτω και να τα βάψετε μαύρα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, με αφορμή και τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε το πώς επικοινωνείτε με τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας και τι θα πρέπει να αλλάξετε, ώστε να διορθωθούν τα πράγματα. Αν έχετε τσακωθεί ή απομακρυνθεί από κάποιους, σκεφτείτε τι έφταιξε και αν θα πρέπει να διορθώσετε κάτι.

Δεν χρειάζεται να πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις, απλά κάντε όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε την αυτοκριτική σας, αλλά και την κριτική στους γύρω σας. Επίσης, αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο, σπουδές, να ασχοληθείτε με την προβολή της επιχείρησης σας ή των ταλέντων σας, να αγοράσετε καινούριο εξοπλισμό (υπολογιστές κλπ.) για το γραφείο σας ή να φτιάξετε κάτι στο μεταφορικό σας μέσο ή να το αλλάξετε, να κλείσετε κάποιο ραντεβού για επαγγελματική συνέντευξη, η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι βοηθητική, αλλά θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να αναβάλλετε αγορές και εκκινήσεις για τον επόμενο μήνα. Τώρα συλλέξτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, οργανωθείτε και μετά τις 18/10 μπαίνετε σε δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας και το μυαλό σας θα σκέφτεται συνεχώς πώς θα βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα σας και να μειώσετε τα έξοδα. Θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, θα θέλετε να βγείτε μπροστά, να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον και να αρπάξετε τις ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο. Όσο όμως και αν η αυτοπεποίθηση σας είναι ανεβασμένη και εσείς θεωρείτε ότι έφτασε η ώρα να βγείτε στην επίθεση, ο Ερμής, που είναι κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος και λειτουργεί ως φρένο στις προσδοκίες σας και στα φιλόδοξα σχέδια σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ευοδωθούν οι στόχοι σας, απλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να παίξετε άμυνα. Μην πιέζετε να γίνουν όλα εδώ και τώρα και μην απογοητεύεστε όταν συναντάτε εμπόδια. Κάποια πράγματα καθυστερούν, δεν γίνονται τη στιγμή που θέλετε εσείς και όσο τα πιέζετε, τόσο θα χάνετε και από το στάτους σας και από την ψυχική σας ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και αυτό θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος για να κάνετε πάρτι, αλλά η σύνοδος με τον Άρη και η χιαστή όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό, μάλλον θα σας ταρακουνήσουν για τα καλά. Θα έχετε απίστευτη ενέργεια και θα νιώθετε δύναμη και αντοχή να τα αλλάξετε όλα στη ζωή σας και να διεκδικήσετε ό,τι πιστεύετε πως σας ανήκει και ό,τι θα σας κάνει ευτυχισμένους. Όμως, αν δεν το κάνετε με τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει, θα αποκτήσετε πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Εσείς οι Ζυγοί δεν αρέσκεστε στις εντάσεις, όμως ο Άρης θα σας δώσει το θάρρος να βγείτε μπροστά και να «επιτεθείτε» και ως γνωστόν… η δράση φέρνει αντίδραση και καβγάδες. Να είστε έτοιμοι για περισσότερες εντάσεις, ξαφνικές εξελίξεις και μεγάλη πίεση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αυτές τις ημέρες. Οι άλλοι θα είναι πολύ πιεστικοί και απαιτητικοί από εσάς και εσείς θα κάνετε επανάσταση. Προσπαθήστε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, επιλέξτε σοφά τις μάχες που θα δώσετε και μην καταφεύγετε σε βεβιασμένες αποφάσεις με παρόρμηση. Ακόμη, προφυλάξτε την υγεία σας, μην αφήνετε κάποια ενόχληση χωρίς να την ελέγξετε και προσπαθήστε να κοιμάστε καλύτερα, να βρίσκετε λίγο χρόνο για χαλάρωση και να διατρέφεστε υγιεινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από αυτούς που μπορούν να διαχειριστούν με μαεστρία και την ίντριγκα και το παρασκήνιο, είτε το δημιουργείτε εσείς είτε συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σας. Όμως, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό που επηρεάζει τον πιο ιδιωτικό και μυστικό οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο, ζητά από εσάς να είστε προσεκτικοί με τις υπόγειες κινήσεις και να προφυλαχθείτε όσο μπορείτε από παρασκηνιακές ενέργειες. Μην μπλεχτείτε σε κουτσομπολιά, μην ανακυκλώνετε ό,τι ακούτε και μάλιστα χωρίς να το έχετε διασταυρώσει και μην ασχολείστε με θέματα άλλων που δεν σας αφορούν.

Η Νέα Σελήνη θέλει από εσάς να αποστασιοποιηθείτε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας. Μην εκτίθεστε και αν βρεθείτε στριμωγμένοι σε δύσκολη θέση μην αντιδράτε σπασμωδικά και επιτίθεστε σε όλους, μπορείτε να χειριστείτε με ευγένεια και διπλωματία τις καταστάσεις και δεν θα βγείτε χαμένοι. Από την άλλη, μπορεί τώρα να σχεδιάζετε εσείς κάτι και να πρέπει να μείνει κρυφό προς το παρόν και έτσι να απομονώνεστε από το περιβάλλον σας. Ή να έχετε κάποια ερωτική σχέση που πρέπει να μείνει αθέατη και να προβληματίζεστε. Όπως και να έχει, εσείς πρέπει να διαφυλάξετε και τα μυστικά σας και την υγεία σας και να εξετάσετε τι πρέπει να αλλάξετε στη ζωή σας, ώστε να έχετε πιο υγιεινές και ήρεμες συνθήκες στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει τον 11ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο και φέρνει κοντά σας φίλους, συμμάχους και άτομα που θέλουν να σας στηρίξουν και να είναι δίπλα σας σε κάθε δυσκολία. Όμως, φέρνει και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις με άτομα που συνεργάζεστε ή ανήκετε στην ίδια «ομάδα». Αυτά τα ξεκαθαρίσματα θα έρθουν ίσως μετά από ξαφνικά γεγονότα, αποκαλύψεις ή από παρεξηγήσεις που θα προκύψουν και θα φέρουν πίεση, προβλήματα και απογοητεύσεις.

Η αφορμή μπορεί να είναι ένα οικονομικό θέμα ή η απροθυμία να τηρήσουν οι συνεργάτες σας τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει ή το να μάθετε κάποια πράγματα για κάποιο άτομο και τον ρόλο που είχε παίξει στο παρελθόν απέναντι σας και όλο αυτό να σας προκαλέσει πίεση, άγχος, αποστροφή και η κατάσταση να ενταθεί και να ξεσπάσετε. Μην το κάνετε όμως, διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να στεναχωρηθείτε εσείς ακόμη περισσότερο. Αν κάποιος στόχος σας καθυστερεί ή αν βλέπετε ότι οι άλλοι είναι στον κόσμο τους και μόνο εσείς αγωνιάτε ή ότι σας έχουν βάλει «στόχο», πρέπει να σκεφτείτε με ψυχραιμία τι ακριβώς φταίει και να μην λαμβάνετε αποφάσεις εν θερμώ. Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος και η σύγχυση, οι παρανοήσεις και οι καθυστερήσεις βασιλεύουν. Παρατηρήστε, καταγράψτε και μετά τις 18/10, που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, αποφασίστε με ποιους θα συνεχίσετε το ίδιο καράβι και ποιους θα αφήσετε πίσω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το θέμα που σας καίει είναι η καριέρα και η επαγγελματική σας καταξίωση και η Νέα Σελήνη φαίνεται ότι θα δημιουργήσει κάπως ασφυκτικές πιέσεις σε αυτόν τον τομέα. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές, οι βοήθειες ελάχιστες κι εσείς θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή ισορροπία, ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και στην αναγκαστική συμβιβαστική στάση που πρέπει να δείξετε. Μπορεί να προκύψει κάποια ένταση ή παρεξήγηση με άτομα στον εργασιακό χώρο και να δημιουργηθεί νευρικότητα και κακή ατμόσφαιρα.

Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επιλύσετε τις διαφορές σας με διάλογο. Για κάποιους η Νέα Σελήνη ίσως να φέρει μια πρόταση για δουλειά, αλλά, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί κάποια πράγματα να διαφοροποιηθούν στην πορεία. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζέψτε περισσότερες πληροφορίες, οργανωθείτε καλύτερα και αφήστε την εκκίνηση αργότερα, μετά τις 18/10, που Ερμής θα έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Ακόμη, προσέξτε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού, αλλά και την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό λειτουργεί καταλυτικά στον τρόπο που σκέφτεστε τη ζωή, τις προοπτικές και το μέλλον σας και σας βάζει στη διαδικασία να βάλετε νέους μακροχρόνιους στόχους για να σημειώσετε πρόοδο. Όμως, δεν χρειάζεται πίεση και άγχος, ούτε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις.

Θέλει σύνεση και υπομονή για να βάλετε τις σωστές βάσεις, ώστε να μην τρέχετε μετά να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Άλλοι μπορεί να έχετε νέα πλάνα σε σπουδές, άλλοι σε θέματα δουλειάς, άλλοι στα οικογενειακά σας, εσείς ξέρετε ποιον τομέα θέλετε να αλλάξετε και τώρα θα βρείτε τον τρόπο για να κάνετε αυτή την αλλαγή. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας και ανοίξτε τα φτερά σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή, οπότε τώρα παρατηρήστε, ερευνήστε τις συνθήκες και τις προοπτικές και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις μετά τις 18/10, που θα είναι πιο ευοίωνα τα πράγματα κι εσείς πιο αποφασιστικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στον Ζυγό που πραγματοποιείται στις 6/10 και η επιρροή της εκτείνεται όλη την εβδομάδα. Οικονομικές επενδύσεις, δοσοληψίες με τράπεζες, ό,τι έχει σχέση με ασφάλειες, εφορίες και δανεισμό, μπορεί να σας απασχολήσει ή να σας πιέσει αρκετά. Οι κινήσεις που θα κάνετε απαιτούν ισορροπία, λογική και όχι συναισθηματισμούς και παρόρμηση.

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αυτό να θυμάστε και να εξετάζετε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις όταν κάποιοι σας λένε ότι κάτι είναι για το καλό σας. Νέες συμφωνίες δεν ευνοούνται, αλλά μπορείτε να επανεξετάσετε παλαιότερους διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές προς το δημόσιο, τις τράπεζες και ξαναδείτε τις συμφωνίες αλλάζοντας ίσως τους όρους. Επίσης, ξεσκονίστε συμβόλαια, ασφάλειες, επενδύσεις, για να έχετε μια συνολική εικόνα της οικονομικής σας διαχείρισης και ασχοληθείτε πρακτικά με το ισοζύγιο των εσόδων-εξόδων σας και βάλτε μια τάξη. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα, αλλά και σε θέματα υγείας. Μην παραμελείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας και μην πέφτετε με τα μούτρα σε απολαύσεις που κάνουν κακό στην υγεία σας.