Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Παρατράγουδα" για 5 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε για προβλήματα και στρες

Οι 11/10 έως 17/10 προβλέψεις των ζωδίων

Ζώδια 10.10.2021 14:43
Από Ελένη Ζουγανέλη

Για ακόμη μια εβδομάδα ο Κώστας Λεφάκης χτύπησε το καμπανάκι για τα 12 ζώδια. Ωστόσο, 5 από αυτά θα περάσουν παρατράγουδα, με διάφορα προβλήματα και στρες που μπορεί να υπάρξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Ο Ταύρος, ο Καρκίνος, ο Παρθένιος, ο Ζυγός και ο Σκορπιός είναι λοιπόν τα ζώδια που θα περάσουν από αύριο Δευτέρα 11/10 λίγο πιο δύσκολα. Να σημειώσουμε πως η Άση Μπήλιου αποκάλυψε πως ο μήνας αυτός θα είναι εφιαλτικός.

Οι 11/10 έως 17/10 προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η Νέα Σελήνη σε εξέλιξη σας αναγκάζει να βάλετε νέα τάξη στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η Αφροδίτη στον Τοξότη τονίζει το ηθικό και τον αυθορμητισμό σας, Σε όλο το κλίμα όμως υπάρχει μια αντίφαση: ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό που σημαίνει ότι οι άλλοι θα άνουν τα πάντα για να δοκιμάσουν το νευρικό σας σύστημα.

Θα ακούσετε πολλά και θα δείτε άλλα τόσα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μη βιαστείτε να ανταποδώσετε. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα την αποκάλυψη μιας νέας πραγματικότητα και ρυθμίστε ανάλογα τη συμπεριφορά σας. Στη δουλειά σας κινηθείτε θαρραλέα και αποφασιστικά. Σε τυχόν ανταγωνισμούς θα βγείτε νικητές. Βάλτε τα δυνατά σας!

Ταύρος

Αναπόφευκτες αντιξοότητες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι συνθήκες της εργασίας σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό θα φέρει κάποια παρατράγουδα στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να λειτουργήσετε πιο ψύχραιμα την ώρα που κάποιοι θα δοκιμάσουν την ανοχή σας. Σε συζητήσεις και σε διαπραγματεύσεις που θα κάνετε, μη βιαστείτε να καταλήξετε σε αποφάσεις ή συμπεράσματα αν δεν σκεφτείτε βαθιά και σοβαρά.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Για εσάς είναι ένα διάστημα αρκετά βελτιωμένο και κοινωνικά τυχερό. Η Αφροδίτη στον Τοξότη βοηθά την βελτίωση των σχέσεων, τονίζει την κατανόηση και την αποδοχή που χρειάζεστε από τους άλλους. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μια νευρικότητα κυρίως στην εφαρμογή σχεδίων και στην είσπραξη χρημάτων.

Μια πρόταση θα σας ενθουσιάσει, μια εμφάνιση από το παρελθόν όμως, θα σας προβληματίσει. Μετά από αρκετές εβδομάδες, ίσως είναι το καλύτερο διάστημα τώρα για να χτυπήσετε «μεγάλες πόρτες», να προβάλετε το προϊόν σας ή να εντυπωσιάσετε το ακροατήριό σας.

Καρκίνος

Άρης στον Ζυγό και Ερμής μαζί του ανάδρομος, φέρνουν μεγάλο ηλεκτρισμό στο στενό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη σε εξέλιξη σας καταναλώνει αλλά και σας συναρπάζει. Το βάρος της προσοχής σας πρέπει να είναι επικεντρωμένο, τόσο στον οικογενειακό χώρο, όσο και στο τι γίνεται τώρα στον επαγγελματικό.

Ο Άρης στον Ζυγό σε δυσαρμονία με τον Πλούτωνα φέρνει έναν μικρό απόηχο δυσκολιών που βιώσατε τα προηγούμενα χρόνια. Αναπτύξτε διπλωματική συμπεριφορά και όχι αντιδράσεις λεκτικές, ή άλλες σε εκείνους που θα σας ενοχλήσουν. Προωθήστε το συμφέρον της δουλειάς σας με τα μέσα που διαθέτετε.

Λέων

Αισθητά βελτιώνεται το κλίμα αυτήν την εβδομάδα και παρά τον ανάδρομο Ερμή, η επιρροή της Αφροδίτης και του Άρη θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε, να μετακινηθείτε και να ψυχαγωγηθείτε.

Δεν θα λείψουν από το πλευρό σας άνθρωποι αγαπημένοι, ή για κάποιους, μια ερωτική σχέση παίρνει μεγαλύτερη διάσταση τώρα. Ο Άρης σε καλή όψη με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, σας χρήζει νικητές σε μάχες που ενδεχομένως θα δώσετε. Ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας.

Παρθένος

Φροντίστε να μην επηρεάζεστε τόσο πολύ από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Σεβαστείτε τις απόψεις των άλλων αλλά μην τις αφήσετε να διαβρώσουν τις δικές σας. Επικεντρωθείτε στη λύση ενός οικογενειακού προβλήματος που τώρα σας δίνεται η ευκαιρία.

Διεκπεραιώστε δύσκολες υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με το σύστημα. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες αύξησης των εσόδων σας, αποφύγετε όμως να κάνετε καινούρια έξοδα, παρασυρόμενοι από το άλλοθι του απαραίτητου. Μην εμπλέκεστε σε σχόλια και σε παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Η διέλευση του Άρη συνεχίζει να φέρνει καινούρια ενδιαφέροντα στον ορίζοντα της ζωής σας, αλλά ο ανάδρομος Ερμής γίνεται αιτία εκνευρισμού από λόγια και απόψεις κάποιων που δεν συμφωνούν μαζί σας. Οι μέρες θα είναι εξαιρετικά έντονες και καταναλωτικές.

Βάλτε ένα φρένο στις υπερβολές του χαρακτήρα σας και στις υπόλοιπες δραστηριότητές σας. Κρατηθείτε για να μην πάρετε αποφάσεις χωρίς να έχετε τα απαραίτητα στοιχεία και χωρίς να κάνετε λάθη. Οικονομικά αποφύγετε να παρασυρθείτε από την καταναλωτική σας διάθεση.

Σκορπιός

Υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία γύρω σας, χωρίς να είναι ορατά τα αίτια που την προκαλούν. Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνεχίζει να σας προκαλεί να ξοδευτείτε. Προσπαθήστε να ελέγχετε αυτήν την διάθεση. Στο μεταξύ ο ανάδρομος Ερμής σας ταλαιπωρεί με καθυστερήσεις πρακτικών ζητημάτων, τακτοποίηση ζημιών και εξόφληση λογαριασμών.

Τέλος, ο Άρης από τον Ζυγό υποδαυλίζει την ανασφάλειά σας, σχετικά με το μέλλον της δουλειάς που κάνετε. Με δυο λόγια όλο αυτό που ζείτε αυτές τις μέρες, είναι περισσότερο μια παραίσθηση. Καλό θα είναι να προσγειωθείτε και να πατάξετε τους φόβους σας.

Κώστας Λεφάκης αστρολογικές προβλέψεις

Τοξότης

Αξιοποιήστε τα καλά που φέρνει η Αφροδίτη τον τελευταίο καιρό με τη διέλευσή της από το ζώδιό σας. Ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος και σε λίγο θα γυρίσει και ο Ερμής. Με δυο λόγια η συνεννόηση με τους άλλους προβλέπεται καλύτερη. Συμπαράσταση και βοήθεια από τρίτους δεν θα σας λείψει.

Μια δόση ψυχαγωγίας θα σας προσφερθεί σαν δώρο. Ακόμη και ένα σύντομο ταξιδάκι θα σας κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Αισθηματικά μπορεί να μην είστε τόσο καλυμμένοι όσο θα θέλατε, αλλά δεν είστε και άσχημα.

Αιγόκερως

Ο χρόνος θα τρέξει πολύ, ο επαγγελματικός και ο κοινωνικός τομέας θα απορροφήσουν την ενέργεια και το ενδιαφέρον σας στην κυριολεξία. Το οικονομικό θα συνεχίσει να σας πιέζει αλλά την τελευταία στιγμή, δίνονται κάποιες λύσεις, ή υποχωρούν οι δυσκολίες. Οικογενειακά υπάρχει ακόμα άγχος για ένα θέμα που δεν έχει λυθεί. Αισθηματικά, μια συνεχής ταλάντευση δεν σας αφήνει να καταλάβετε το που τελικά θα σταθεροποιηθεί η ζυγαριά.

Υδροχόος

Συνεχίζει η περίοδος να είναι αρκετά καλή και τυχερή για εσάς. Η καθημερινότητα βελτιώνεται αισθητά, τόσο στο στενό περιβάλλον, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Αυξάνονται τα πολιτιστικά και τα αθλητικά σας ενδιαφέροντα.

Γενικότερα, θέλετε να κάνετε μια νέα εξόρμηση, αλλά δεν ξέρετε προς τα πού να πάτε. Η πολυτέλεια κάποιων μικρών διακοπών σας είναι απαγορευτική. Ο Κρόνος επιμένει να σας ταλαιπωρεί στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά καραδοκεί ο κίνδυνος μιας αδικαιολόγητης σπατάλης. Καλό θα είναι να την αποφύγετε.

Ιχθύες

Τα πράγματα θα κινηθούν γρήγορα όπως και για πολλούς άλλους. Το οικονομικό θα σας απασχολήσει περισσότερο καθώς συσσωρεύτηκαν και νέες υποχρεώσεις. Ένα περιστατικό στον κοινωνικό χώρο θα σας προβληματίσει.

Η Αφροδίτη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας κάνει πιο δυναμική τη δημόσια εμφάνισή σας. Άλλο τόσο όμως αυξάνει τις υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβετε και τις δημόσιες σχέσεις που πρέπει να εκτελέσετε. Η καθημερινότητα συνεχίζει να σας απασχολεί αλλά δεν σας ταλαιπωρεί τόσο όσο τον προηγούμενο καιρό. Υπερασπιστείτε το συμφέρον και την υγεία σας

Πηγή: oroskopos.gr

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η όψη Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Άρη, σε βοηθά με ποικίλους τρόπους, ώστε να είσαι προσγειωμένος, αποφασιστικός, ώριμα δυναμικός και να ξέρεις να ακούς και να κατανοείς, τι έχει να πει ο συνομιλητής σου! Θα καταφέρεις να πείσεις τους άλλους για αυτό που θες και θα μπορέσεις σίγουρα να γλιτώσεις λεκτικά λάθη! Η όψη θα φέρει εξομάλυνση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σου και αρκετές ωφέλιμες συνέπειες, λόγω της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και των εκφραστικών σου ταλέντων!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, παίρνεις πλέον τα πράγματα αρκετά σοβαρά και φροντίζεις επιμελώς τα αυξημένα σου καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου! Η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, σου επαναφέρει λύσεις και ευκαιρίες, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις σου! Καταφέρνεις να ανταποκριθείς άψογα, σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες δουλειές σου, που απαιτούν τώρα διεκπεραίωση και άμεση τακτοποίηση!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου, θα σου προσφέρει καλοπέραση, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή, την προσωπικότητα και την λάμψη σου! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού των γύρων σου και πραγματικά θα νιώσεις πρωταγωνιστής! Το γεγονός ότι δεν φέρεσαι πια παρορμητικά και επιπόλαια, σε ωθεί να κατακτήσεις περισσότερους από έναν, μεγαλεπήβολους στόχους!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, είσαι ιδιαίτερα ικανός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδιαίτερα στο στενό σου περιβάλλον! Ενδυναμώνονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και αν επιστρατεύσεις την λογική σου, θα πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις, όσον αφορά το σπίτι. Επιπλέον εύνοια έχεις σήμερα, αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις ή να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες!

Λέων

Φίλε Λέοντα, με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα αισθανθείς πιο δυνατός και αποφασισμένος από ποτέ, για να κάνεις τις αλλαγή που θες καιρό τώρα! Η όψη θα σε ωθήσει να σκεφτείς πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια! Είναι ιδιαίτερα καλά τα νέα, την σημερινή ημέρα, για τις μετακινήσεις σου, αλλά και τις συζητήσεις σου, αφού έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου!

Παρθένος

Σήμερα, λόγω της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά σου αγαθά, αλλά και τις αξίες σού, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο τους στόχους σου, αγαπητέ Παρθένε! Ξεπερνάς κάποια προβλήματα σε κάθε είδους επαφές και συναναστροφές, απλά χρησιμοποιώντας τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έχεις μία χαρούμενη, δυναμική και αισιόδοξη διάθεση, σε ότι κι αν κάνεις! Η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, σου προσφέρει ισχύ, αλλά και κέφι! Έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν και επιπλέον σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Αν έχεις σκοπό αυτήν την περίοδο να κάνεις μία σημαντική συζήτηση, τώρα είναι η ιδανικότερη στιγμή!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή και να ανακαλύψεις, την κατάλληλη στιγμή για να σε ωφελήσουν, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια σου και τις ιδέες που θες να υλοποιήσεις! Οι προσπάθειες σου να εκπληρώσεις κάποια κρυφά όνειρα σου, ανταμείβονται, όπως και ορισμένους από τους αγώνες σου για κάποιες ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Καταφέρνεις και σβήνεις φόβους και ανασφάλειες και είσαι έτοιμος να προχωρήσεις τα «θέλω» σου!

Τοξότης

Με την σημερινή Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη φίλε Τοξότη, ενισχύεις συναισθηματικά και δυναμικά, τις επαφές σου με τους φίλους σου, περνάς όμορφα μαζί τους, νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια στο πλευρό τους, αφού με την βοήθεια, τις συμβουλές και την στήριξη τους, πετυχαίνεις στόχους! Οι που ήθελες να γίνουν εδώ και καιρό, επιτέλους πραγματοποιούνται, αφού η αυξημένη σου τύχη, αλλά και οι σύμμαχοι σου, σου δίνουν άπειρες ευκαιρίες να το κάνεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, συνετίζεσαι και διορθώνεις λάθη του παρελθόντος! Καταφέρνεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, να γλιτώσεις κακοτοπιές και να ξεπεράσεις δυσκολίες που υπήρχαν από το παρελθόν! Οι συγκυρίες και τα γεγονότα την σημερινή ημέρα, θα σε διευκολύνουν και θα φέρουν θετικές εξελίξεις, όσον αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Η κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, βελτιώνεται!

Υδροχόος

Θα καταφέρεις σίγουρα σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, να αυξήσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, αλλά και της διορατικότητας σου! Δώσε την απαραίτητη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις την σημερινή ημέρα, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον οικογενειακό, είτε στον κοινωνικό τομέα και θα αναγνωρίσεις παγίδες, τις οποίες προλαβαίνεις και γλιτώνεις τις αρνητικές συνέπειες και τα κακώς κείμενα!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, να σε κάνει οξυδερκή, διορατικό και αποφασισμένο να κατακτήσεις πόθους, επιθυμίες και σκοπούς, καταφέρνεις να είσαι αποτελεσματικά προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σε ζημιώσουν. Μία αποκάλυψη σε ευνοεί απίστευτα και εξυπηρετεί τους μετέπειτα στόχους σου, αλλά και την θετική πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρόβλεψη - εφιάλτης από τη Λίτσα Πατέρα - «Μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία»

Ανησυχητική προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια - «Ημέρα έντασης»

Share