Ευχάριστα νέα για τα ζώδια - Αισιόδοξη πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τα ζώδια - Αισιόδοξη πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/10) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στην εβδομάδα που ξεκινάει, σχολιάζοντας πως οι εξελίξεις μπορεί να είναι πολύ θετικές για όλα τα ζώδια.

«Παρά το γεγονός ότι όλα τα βλέπουμε δύσκολα, σας είχα πει από καιρό ότι αυτή η εβδομάδα είναι μία πολύ καλή εβδομάδα. Μπορεί να δώσει πολλά καλά, αρκεί να προσπαθήσουμε. Δεν έχει σημασία ότι ο Ερμής είναι Ανάδρομος, δεν τα κάνει όλα ο Ερμής.

Ο Ερμής, ο Άρης και ο Ήλιος συμμετέχουν σε τρίγωνο με τον Δία. Μέσα λοιπόν σε όλη αυτή την κατάσταση έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε ορισμένα θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα, ενώ την ίδια στιγμή ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε τα 12 ζώδια για τη νέα εβδομάδα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Αυτές είναι οι πιο ερωτικές μέρες μέχρι τις 4 Νοεμβρίου

Από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 14:21 ως τις 4 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων και της αγάπης αφήνει τον σκοτεινό Σκορπιό και τα μαύρα φεγγάρια του και περνάει στο φως της χαράς, της περιπέτειας και της αισιοδοξίας, τον Τοξότη.

Το Σαββατόβραδο 9 και η Κυριακή 10 που η Σελήνη και η Αφροδίτη ενώνουν την δύναμη της ψυχής και του έρωτα, για να δώσουν χαρά και αισιοδοξία στις ερωτικές σχέσεις.

Η Τετάρτη 13 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη σε όψη με τον Κρόνο-Χρόνο. Οι σχέσεις επισημοποιούνται ή σταθεροποιούνται δείχνοντας την αντοχή τους στον χρόνο και την λογική τους πλευρά.

Η Κυριακή 17 Οκτωβρίου με τον Ερμή και την Αφροδίτη να φέρνουν ερωτικά μηνύματα, συζητήσεις που βοηθούν την επίλυση διαφορών, συναντήσεις και... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr