Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Καμπανάκι» κινδύνου από την Άση Μπήλιου - «Απαιτητική μέρα σήμερα για τα ζώδια»

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

«Καμπανάκι» κινδύνου από την Άση Μπήλιου - «Απαιτητική μέρα σήμερα για τα ζώδια»
Ζώδια 12.10.2021 12:03
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου, αναφέρθηκε στη σημερινή μέρα, τονίζοντας πως είναι εξαιρετικά απαιτητική για όλα τα ζώδια.

«Σήμερα η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω. Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο βαριά ωστόσο είναι από τις μέρες που μπορούμε να συγκεντρωθούμε πιο εύκολα στους στόχους μας. Δεν είναι μέρα για να χαλαρώσεις ή να αράξεις. Είναι μέρα που έχει από το πρωί μέχρι το βράδυ υποχρεώσεις. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα του Ανάδρομου Ερμή.

Από το απόγευμα και μετά είναι ιδιαίτερα μέρα για θέματα τεχνολογίας, μέσων επικοινωνίας κλπ», είπε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου, ενώ και ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρόβλεψη - εφιάλτης από τη Λίτσα Πατέρα - «Μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία»

Εφιαλτικός ο Οκτώβρης για 4 ζώδια - Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου

Share