Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αισιόδοξη η Λίτσα Πατέρα - Ευχάριστες εξελίξεις για τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αισιόδοξη η Λίτσα Πατέρα - Ευχάριστες εξελίξεις για τα ζώδια
Ζώδια 14.10.2021 14:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης (14/10) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στη σημερινή μέρα, τονίζοντας πως πρόκειται για μία μέρα που που θα φέρει θετικές εξελίξεις για τα ζώδια.

«Έχουμε μία πολύ καλή όψη του Ήλιου με τον Δία. Μέσα σε μία περίοδο η οποία έχει διάφορα γεγονότα, ένας πλανήτης δείχνει κάτι πολύ καλό.

Μέσα σε αυτό το περίεργο κλίμα, έχουμε μία πολύ καλή μέρα. Και αυτή και η Δευτέρα. Ενδιάμεσα θα έχουμε κάποιες προστριβές. Η Σελήνη σήμερα είναι στο Υδροχόο και αγγίζει τον Κρόνο, θα πρέπει να προσέξετε όλοι όσοι επηρεάζεστε από τον Κρόνο», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη αστρολόγος, ενώ η Άση Μπήλιου σήμανε συναγερμό για 4 συγκεκριμένα ζώδια.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου; ζώδια

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κίνδυνος για 4 ζώδια, σύμφωνα με την Βίκυ Παγιατάκη - Απρόοπτα προ των πυλών

Κρίσιμη μέρα για τα συναισθηματικά - «Καμπανάκι» της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Share