Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μετά την καταστροφή έρχονται τα ευχάριστα - Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια

Προσοχή! Σας αφορά

Μετά την καταστροφή έρχονται τα ευχάριστα - Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια
Ζώδια 15.10.2021 12:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (15/10) στη εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στη σημερινή μέρα και εξήγησε πως σε αντίθεση με χθες, οι όψεις της Σελήνης είναι πολύ θετικές.

«Σήμερα έχουμε μία ωραία όψη, την όψη του Ήλιου με τον Δία. Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που έχει να κάνει με αισιοδοξία. Έτσι παίζει ρόλο και η στάση μας απέναντι στα πράγματα.

Από την άλλη, ο Δία συνδέεται με την τύχη, άρα για κάποια ζώδια μπορεί όντως σήμερα να προκύψει ένα τυχερό σενάριο.

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Υδροχόο και σήμερα αλλά κάνει πιο καλές οψεις. Η Σελήνη όταν μπαίνει σε ένα σταθερό ζώδιο και δημιουργεί όψεις με Κρόνο και Ουρανό, θα μιλάμε πάντα για μέρες πιο απαιτητικές.

Το Σαββατοκύριακο έχουμε Σελήνη στους Ιχθύες», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, ενώ αισιόδοξες προβλέψεις έκανε και η Λίτσα Πατέρα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Tα ζώδια που όταν σμίγουν κάνουν πετυχημένες σχέσεις

Ζώδια πετυχημένες σχέσεις

ΚΡΙΟΣ & ΖΥΓΟΣ

Εάν αυτοί οι δύο είναι πρόθυμοι να εκτιμήσουν τα κοινά τους χαρακτηριστικά αλλά και να μάθουν από τις διαφορές τους, θα ανάψουν μια φλόγα που δε θα σβήσει ποτέ. Κάθε ζώδιο έχει έναν πλανήτη του οποίου η ενέργεια επηρεάζει τη συμπεριφορά του, και με τον ανεξάρτητο Άρη που είναι ο πλανήτης του Κριού και την αρμονική Αφροδίτη που κυβερνά το Ζυγό, είναι σίγουρο πως αυτό το ζευγάρωμα θα «δώσει την ισορροπία της αυτονομίας και του δεσμού που δεν σπάει» και που κάθε σχέση χρειάζεται για να ευδοκιμήσει.

TAYΡΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός νιώθει δίπλα σε έναν Ταύρο την ασφάλεια, σιγουριά και τη φροντίδα που του λείπει και ο Ταύρος θα του καλύψει κάθε καχύποπτη σκέψη που μπορεί να έρχεται στο μυαλό του. Αυτός από την πλευρά του ξυπνά στον Ταύρο που είναι πιο σταθερός και ήρεμος χαρακτήρας φλογερά συναισθήματα και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εκφραστικότητα και τον αυθορμητισμό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μόνο ζώδιο που κυβερνάται από το φεγγάρι, ο διαισθητικός Καρκίνος μπορεί να μοιάζει περισσότερο από απίθανο να ταιριάζει με τον λογικό Αιγόκερω. Ωστόσο, όταν αυτοί οι δυο τα βρίσκουν, δημιουργούν το τέλειο οικοδόμημα για σχέση, με ηρεμία και ασφάλεια που έχουν τρομερή ανάγκη και οι δυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ & ΙΧΘΕΙΣ

Θυμάστε το τραγούδι "Heaven is a Place on Earth" της Belinda Carlisle; Αυτό πρέπει να είναι το soundtrack για τη μέρα που ενώνονται Παρθένος και Ιχθείς! Αυτό το ντουέτο είναι ανίκητο στην ικανότητά του να θεραπεύσει έναν πληγωμένο εγωισμό από προηγούμενες σχέσεις, να δυναμώσει την αυτοπεποίθηση και των δυο και να βάλει φωτιά στο συναίσθημα.

Πηγή: Pink.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα για τα 12 ζώδια - Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις;

Σημαντική προειδοποίηση της Βίκυς Παγιατάκη για 1 ζώδιο - Μεγάλη προσοχή

Share