Αγωνία για 1 ζώδιο - Η πρόβλεψη της Βίκυς Παγιατάκη

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγωνία για 1 ζώδιο - Η πρόβλεψη της Βίκυς Παγιατάκη

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (19/10) η Βίκυ Παγιατάκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αναφέρθηκε στη σημερινή ημέρα και στο πώς επηρεάζονται οικονομικά, επαγγελματικά και αισθηματικά τα 12 ζώδια.

Μία σημαντική προειδοποίηση για τα ζώδια βέβαια έκανε και η Λίτσα Πατέρα, η οποία μίλησε για αυτούς που έχουν παράνομη σχέση.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια

«Θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 - Αγωνία για 4 ζώδια

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, η Πανσέληνος στις 20 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 27 μοίρες και 26΄λεπτά, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον παρορμητικό και πύρινο Κριό και με συμμετοχή του κυβερνήτη της Πανσελήνου Άρη σε αντίθεση από τον Ζυγό, του Πλούτωνα σε τετράγωνο από τον Αιγόκερω και της Έριδας σε σύνοδο από τον Κριό, δημιουργώντας ένα ταυ-τετράγωνο, έναν από τους πιο απαιτητικούς σχηματισμούς στην αστρολογία.

Εκλύει τόση ενέργεια αυτή η Πανσέληνος, σε σημείο που να νιώθουμε τεράστια ένταση, αλλά και κάποιες φορές πελαγωμένοι με ό,τι προκύπτει στην καθημερινότητα μας. Από τη Δευτέρα 18/10/2021 μέχρι την Πέμπτη 21/10/2021 θα έχουμε περισσότερη ενέργεια ή ανησυχία και νευρικότητα, θα είμαστε σε εγρήγορση και πάντα ετοιμοπόλεμοι να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες και τις παρορμήσεις μας.

Είναι μια Πανσέληνος που μας κάνει βιαστικούς, απρόσεκτους ή και κάποιες φορές επικίνδυνους, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους, εξαιτίας της βιασύνης ή της αμέλειας μας.

Πανσέληνος 20/10

Όπως πάντα, μια Πανσέληνος υποδηλώνει μια κορύφωση, ένα σημείο καμπής, ένα τέλος και μια καινούρια αρχή. Ο Κριός, άλλωστε, ως ζώδιο συμβολίζει το ξεκίνημα. Συμβολίζει όμως και το «εγώ» κι αυτό το φεγγάρι έρχεται να μας υπενθυμίσει την πρωταρχική σχέση που έχουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Αν τον έχουμε σε προτεραιότητα, αλλά είμαστε ισορροπημένοι και στις σχέσεις μας με τους άλλους, τότε αυτό είναι μια θετική κατάσταση. Αν, από την άλλη, είμαστε εγωιστές και νοιαζόμαστε μόνο για την «πάρτη» μας, τότε αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες. Όπως καταλαβαίνετε, ο άξονας Κριού-Ζυγού, που πραγματοποιείται αυτή η Πανσέληνος, είναι μια υπενθύμιση της θέσης μας στον κόσμο και της σχέσης μας με τους άλλους.

Ο κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου είναι ο Άρης, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εγκλωβισμό ανάμεσα στην Έριδα και τον Πλούτωνα, απέναντι από τη Σελήνη στον Κριό. Μπορεί να βιώσουμε περισσότερη ένταση γύρω μας και η επικαιρότητα να είναι γεμάτη με εξάρσεις βίας στο παγκόσμιο χωριό.

Αυτό που πρέπει να έχουμε υπόψη μας είναι να προσπαθήσουμε να αυτοσυγκρατούμαστε εκείνες τις ημέρες και να μην ψαχνόμαστε για εντάσεις ή να μην μας πιάνει ανυπομονησία να γίνουν τα πράγματα όπως θέλουμε τη στιγμή που θέλουμε. Ο αυτοέλεγχος σώζει την κατάσταση! Από την άλλη, πολλές φορές χρειάζεται η ένταση προκειμένου, φτάνοντας ίσως στα όρια μας, να θέσουμε όρια στους άλλους, να πούμε αλήθειες κι ας είναι σκληρές, αλλά και να κάνουμε τις προσπάθειες μας για να αλλάξουμε τις καταστάσεις που φέρνουν δυσφορία.

Η Πανσέληνος αυτή μάς καλεί να δράσουμε, αλλά με Άρη, Πλούτωνα και Έριδα να επηρεάζουν αυτό το φεγγάρι, ίσως είναι δύσκολο να ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Άλλοι μπορεί να προτάξουν τον εγωισμό τους προκειμένου να κερδίσουν τον έλεγχο. Σε άλλους μπορεί να βγουν στην επιφάνεια πιο σκοτεινά και φορτισμένα συναισθήματα, ξεσπώντας σε θυμούς. Όμως, όπως και να έχει, μην ξεχνάτε ότι το ζώδιο του Κριού είναι ένα ζώδιο που δεν φοβάται, που η ενέργεια του είναι δυνατή και που βοηθά να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να τολμήσουμε.

Όπως κάθε Πανσέληνος, ιδιαίτερα όταν συμμετέχουν και πλανήτες με έντονη επιρροή, μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα. Η συγκεκριμένη, που είναι φιλοπόλεμη, μπορεί να δείξει εντάσεις και σε σχέσεις σε διεθνές επίπεδο και έξαρση της βίας παγκοσμίως.

Η Πανσέληνος θα επηρεάσει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο. Θα επηρεάσει, επίσης, όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως από τις 25 ως τις 29 μοίρες.

Πηγή: asibiliou.gr