Πρόβλεψη - εφιάλτης από την Άση Μπήλιου - "Βαριά" η σημερινή μέρα για τα ζώδια (27/10)

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρόβλεψη - εφιάλτης από την Άση Μπήλιου -

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (27/10) στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να προειδοποιήσει τα ζώδια για τη σημερινή μέρα.

«Η σημερινή μέρα είναι πιο βαριά, είναι και μέρα πένθους για τη χώρα μας. Είναι μία μέρα με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Η Σελήνη στον Καρκίνο έχει να κάνει το συναίσθημά μας. Οι όψεις που κάνει είναι ένα τετράγωνο με τον Ερμή, η οποία είναι και περίεργη αναφορικά με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Στην πορεία της ημέρας, η κυρίαρχη όψη είναι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο ζορίζει στο συναισθηματικό επίπεδο και δημιουργεί πιο βαρύ κλίμα. Βασικά δεν έχεις όρεξη να κάνεις όλα αυτά που σχετίζονται με την ρουτίνα σου», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος, ενώ τη δική του προειδοποίηση έκανε μέσα από τις προβλέψεις του για σήμερα και ο Κώστας Λεφάκης.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου; ζώδια

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.