Σελήνη στον Αιγόκερω - Συναγερμός από τη Βίκυ Παγιατάκη για τα 12 ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σελήνη στον Αιγόκερω - Συναγερμός από τη Βίκυ Παγιατάκη για τα 12 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας (8/11) στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η Βίκυ Παγιατάκη αναφέρθηκε στη Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω και στο πώς αυτή επηρεάζει τα 12 ζώδια, ενώ από τη μεριά της, η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε σε 4 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια

  • Κριός: Όλα για την καριέρα και την κοινωνική αποδοχή
  • Ταύρος: Συμβιβαστικά μεν, με εύνοια όμως δε
  • Δίδυμοι: Ανακτάτε δυνάμεις και άλλα πολλά
  • Καρκίνος: Με δίκαιη… ζυγαριά και υπομονή
  • Λέων: Η εργασία, το κέρδος και όλα τα πρακτικά
  • Παρθένος: Με πολλά «ατού» και καλές προοπτικές
  • Ζυγός: Ευθύνες, έξοδα και υποχρεώσεις – Προσεκτικά
  • Σκορπιός: Πολλά νέα, επαφές και συναντήσεις – Εύνοια
  • Τοξότης: Μόνο ο «κακός» εαυτός σας μπορεί να τα χαλάσει
  • Αιγόκερως: Μια καινούργια φάση ξεκινάει και σας… πάει
  • Υδροχόος: Συσκέψεις, οργάνωση, παρασκήνιο, μυστικά
  • Ιχθύες: Τώρα την κατάσταση στα χεριά σας

Έρχεται σκληρή εβδομάδα για 7 ζώδια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Σκληρή και περιοριστική θα είναι η εβδομάδα που έρχεται από 8-14 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με τις προβλέψεις που έκανε ο Κώστας Λεφάκης. 7 ζώδια θα είναι αυτά που θα περάσουν τις πιο δύσκολες ημέρες από μεθαύριο.

Συγκεκριμένα, Κρός, Ταύρος, Καρκίνος, Λέων, Ζυγός, Σκορπιός και Ιχθύς, θα τα βρουν λίγο σκούρα τα πράγματα.

Κριός

Ένταση και γεγονότα προμηνύονται για εσάς την εβδομάδα που ξεκινά. Η αισθηματική και προσωπική σας ζωή θα δεχθούν πιέσεις από το περιβάλλον και πρέπει να αντεπεξέλθετε με μαεστρία. Κάποιες αλλαγές θεωρούνται αναπόφευκτες και δεν πρέπει να τις φοβηθείτε. Μην αφήνετε στην τύχη οικονομικές ή περιουσιακές διεκδικήσεις και μην επιτρέπετε στον εαυτό σας λάθη τακτικής. Οι ανασφάλειες λόγω των γεγονότων που αντιμετωπίζετε επιδρούν στην ψυχολογία σας και επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Οι κάθε είδους σχέσεις σας περνούν μια περίοδο αναθεώρησης και αναπροσαρμογής. Γενικά το διάστημα σας θέλει προσεκτικούς, επιφυλακτικούς και υποψιασμένους.

Ταύρος

Η περίοδος είναι πολύ σημαντική για τις επιδιώξεις σας και πρέπει να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προωθήσετε συμφέροντα και να πλησιάσετε τους στόχους σας. Εμπόδια θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο δρόμο σας και, αν δεν τα υποτιμήσετε, θα καταφέρετε να τα παραμερίσετε οριστικά. Οι δυσκολίες στην εργασία χρειάζονται μεθοδικότητα αλλά και ψυχραιμία εκ μέρους σας. Η κοινωνική σας δραστηριότητα διευρύνεται και γι αυτό δεν πρέπει να χάνετε την αίσθηση του χρόνου. Το μέτρο σε όλες σας τις δράσεις θα αποδειχτεί πολύτιμη δικλείδα ασφαλείας για εσάς σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη περίοδο.

Δίδυμοι

Σε έξαρση βρίσκονται οι επαγγελματικές σας δραστηριότητας, αλλά και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός, κυρίως για τους πιο φιλόδοξους και πιο εκτεθειμένους από εσάς. Η εργασία όμως μπορεί να αποδειχτεί το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτύξετε τις δυναμικές σας αποφάσεις και να επηρεάσετε προσεκτικά, αλλά θετικά τις εξελίξεις. Ιδιαίτεροι άνθρωποι και φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε τον όποιο εφικτό στόχο σας. Στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή αποφύγετε να είστε απόλυτοι και ιδιότροποι, όσο δικαιολογημένη και αν είναι μια τέτοια σας συμπεριφορά. Οικονομικά υπάρχουν τομείς που θα αποφέρουν κέρδη, αρκεί να ακολουθήσετε τους κανόνες της αγοράς και να μην πάρετε υπερβολικό ρίσκο.

Λεφάκης ζώδια Νοεμβρίου

Καρκίνος

Αντμετωπίστε έγκαιρα τα προβλήματα που σας απασχολούν και σας εμποδίζουν να αναπτύξετε δραστηριότητα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αποφύγετε να δώσετε υπερβολική σημασία σε ότι διαταράσσει την προσωπική σας ζωή, καθώς έτσι κρατάτε περισσότερα μέτωπα ανοιχτά. Ένα θέμα υγείας στο κοντινό σας περιβάλλον θα αναστατώσει αρκετούς από εσάς, γι αυτό φροντίστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες καταστάσεις με ψυχραιμία. Την εβδομάδα αυτή προβάλει έντονο το ενδεχόμενο διαφωνιών και παρεξηγήσεων με ανθρώπους που αργότερα θα εκτιμήσετε περισσότερο. Οι έχοντες σχέση διατηρήστε την αλώβητοι από εξωτερικούς παράγοντες, ενώ οι ελεύθεροι από εσάς μη βιαστείτε να ενδώσετε σε κάποια πρόσκαιρη γνωριμία.

Λέων

Πολλές ευθύνες, δυλειές και υπερένταση φέρει για εσάς η εβδομάδα και δεν έχετε άλλο τρόπο αντιμετώπισής τους παρά την εργατικότητα, την υπομονή και την διπλωματία. Οι τυπικές δυσκολίες δεν είναι ανυπέρβλητες και το έχετε αποδείξει και στο παρελθόν. Οι κατάλληλες σχέσεις βοηθούν να πάρετε κατάλληλες αποφάσεις και να δημιουργήσετε γύρω σας ένα περιβάλλον ασφάλειας. Παρόλα αυτά χρειάζεται να είστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε συζητήσεις, επικείμενες συμφωνίες, αλλά και μετακινήσεις. Αισθηματικά, μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες ή τις ανασφάλειες του συντρόφου σας, αλλά εξηγήστε ότι οι προτεραιότητές σας είναι διαφορετικές από τις δικές του αυτήν την περίοδο.

Παρθένος

Η αποφασιστικότητα, η καλή σας σχέση με το σύστημα και η μεθοδικότητά σας, βοηθούν να προσεγγίσετε ακόμα περισσότερο τους στόχους σας. Εσείς που πιέζεστε από χρόνιες υποχρεώσεις, μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε τις πιο επείγουσες από αυτές και να συνεχίσετε απρόσκοπτα την καθημερινότητά σας. Αισθηματικά, θα ωφελούσε μια ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε το δικό σας πρόβλημα και να προσπαθήσετε να το λύσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε από έναν φίλο, ή ακόμα και τον ίδιο σας τον σύντροφο. Οικονομικά, αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες και βιασύνες που δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα σας.

Ζυγός

Είστε αρκετά κουρασμένοι και εκνευρισμένοι, αλλά πρέπει να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας και να μεθοδεύσετε τη δραστηριότητά σας, γιατί σας περιμένουν αρκετές έγνοιες και τρεξίματα σε όλους σχεδόν τους πρακτικούς σας τομείς. Η αναβολή δεν σας συμφέρει γιατί έτσι γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο το σχετικό σας πρόβλημα. Αποποιηθείτε ορισμένες ευθύνες στην οικογενειακή σας ζωή, καθώς οι περισσότερες από αυτές δεν σας αντιστοιχούν. Οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να ανανεώσετε κάποιες προθεσμίες και να ζητήσετε ενίσχυση από εκείνους που σας έχουν βοηθήσει και στο παρελθόν. Αισθηματικά, αποφύγετε ν αθίξετε τώρα τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, γιατί όσο δίκαιο και αν έχετε, τόσο περισσότερο χάνετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας.

Σκορπιός

Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες σας. Μην αποσπάτε την προσοχή σας από τα σημαντικά και ωφέλιμα για χάρη μιας παροδικής και ανώφελης ασχολίας. Ξεκινήστε προσπάθειες που αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής σας, τόσο στα καθημερινά και πρακτικά, όσο και στα αισθηματικά. Καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα και μη χάνετε χρόνο σε άσκοπες συζητήσεις, ή αντιθέσεις για ότι δεν διορθώνεται ή δεν βελτιώνεται. Όσοι βρίσκεστε σε νέο εργασιακό περιβάλλον, είναι σημαντικό να ανιχνεύσετε το χώρο και το έμψυχο υλικό του. Αισθηματικά απαιτείται λίγη ακόμα προσπάθεια, αλλά πολλή ειλικρίνεια για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να ανακινήσετε εκ νέου το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας αφορά.

Τοξότης

Η υγεία και η διάθεσή σας αρχίζουν να βελτιώνονται αι είναι καιρός να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε πιο ουσιαστικά για την εργασία, αποδεικνύοντας το ταλέντο και τις δημιουργικές σας ικανότητες. Ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού κάνει την εμφάνισή του, αλλά δεν πρέπει να σας τρομάζει η εξέλιξή του. Μια μικρή προσπάθεια προσαρμογής σε ότι δεν αλλάζει, βοηθά να ξεφύγετε από αδιέξοδα και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση γύρω σας. Οι άλλοι υπερασπίζονται τα δικά τους συμφέροντα και αυτό πρέπει να σας αφυπνίζει για το πώς θα υπερασπιστείτε κι εσείς τα δικά σας. Υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει, ή να δυναμώσει μια κρυφή αισθηματική σας ιστορία, αλλά δεν χρειάζεται υπερβολικός ενθουσιασμός.

Αιγόκερως

Είστε δραστήριοι αλλά και νευρικοί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους γύρω σας. Πολλά πρακτικά΄θέματα μπορούν όμως να τακτοποιηθούν αν εστιάσετε σε λύσεις που δεν δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα στο περιβάλλον που ζείτε, εργάζεστε και κινείστε. Είναι επίσης πιθανό, η πορεία των γεγονότων, να σας αναγκάσει να μεταθέσετε για αργότερα ένα σας σχέδιο, ακριβώς για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν άνθρωπο που υπολογίζετε και εκτιμάτε. Γύρω σας υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν, σας εμπιστεύονται και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Οι αδέσμευτοι θα χαρείτε για μια γνωριμία, ενώ οι γονείς θα χαρείτε για την πρόοδο ενός παιδιού σας.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές προοπτικές θα σας απασχολήσουν και θα σας αναγκάσουν να εντείνετε τις προσπάθειες που καταβάλετε σε αυτόν τον τομέα. Αποφύγετε τη νευρικότητα που επηρεάζει με τη σειρά της άλλες σημαντικές σας σχέσεις. Η καλή ψυχολογία επιτρέπει να μειώσετε την έκταση των προβλημάτων ώστε να μην ορθώσετε περισσότερα εμπόδια στο δρόμο σας. Οι άλλοι θα παίξουν το ρόλο που θα τους επιτρέψετε, είτε φανερά, είτε παρασκηνιακά. Οικονομικά μην αδιαφορείτε για τις εξελίξεις και μην αρνείστε μια συνεργασία πριν εξετάσετε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Η οικογένεια είναι και πάλι το περιβάλλον στο οποίο ξεκουράζεστε και νιώθετε ασφάλεια.

Ιχθύες

Πρόκειται για μια εβδομάδα αρκετά δύσκολη αλλά και πολύ εποικοδομητική για τους περισσότερους από εσάς. Καλό θα ήταν να επιλέξετε τομείς δράσης με πιθανότητες επιτυχίες, από το να σπαταλάτε τον δυναμισμό σας δεξιά και αριστερά. Προσοχή στις διαφωνίες με φίλους και γνωστούς, ιδιαίτερα αν καταλαβαίνετε ότι ξεσπάτε εκεί τη νευρικότητά σας. Φανείτε προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και μην υποκύπτετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς που μειώνουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Αισθηματικά αντιμετωπίζετε τον δισταγμό του συντρόφου σας στα σχέδιά σας. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να οργανωθούν προσεκτικά για να αποδώσουν τους σκοπούς τους.