04/12/2021: Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη λέει η Μπήλιου - Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
04/12/2021: Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη λέει η Μπήλιου - Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται

Δεν μας έφτανε ο Ποσειδώνας που έρχεται σε ορθή πορεία στους Ιχθύς (δείτε εδώ πως επηρεάζει τα ζώδια) έρχεται και η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 4/12 και η Άση Μπήλιου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για συγκεκριμένα ζώδια!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αγαπημένη αστρολόγος στο asibiliou.gr, η σύνοδος της έκλειψης με τον Ερμή μάς ωθεί να εστιάσουμε στον τρόπο που σκεφτόμαστε, στην επικοινωνία με τους άλλους και μας κάνει νοητικά πιο ανήσυχους, πιο βιαστικούς στις κρίσεις μας και πιο περίεργους. Η χιαστί όψη με τον Ουρανό προσθέτει νευρικότητα, ένταση, άγχος κι ίσως δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να χαλαρώσουμε ή μπορεί ακόμη να επηρεαστεί κι η ποιότητα του ύπνου μας.

Η ανάγκη αλλαγών είναι πιθανώς πιο έντονη σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πραγματοποιείται η έκλειψη. Ή μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που προκύπτουν ξαφνικά στη ζωή μας. Ευτυχώς το εξάγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο λειτουργεί αντισταθμιστικά, γειώνοντας κάπως την ενέργεια του Ουρανού. Η ένταση και το άγχος μπορεί να μειωθούν αν δείξουμε προθυμία να προσαρμοστούμε στις όποιες αλλαγές προκύψουν και δεν τις κοντράρουμε. Το ανοιχτό μυαλό και η ευελιξία, δυο από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά του Τοξότη, μπορεί να βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε καλύτερα την έκλειψη αυτή.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι Δεσμοί της Σελήνης βρίσκονται ακόμη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μέχρι τις 18/01/2022 που θα περάσουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Τοξότη συνδέεται άμεσα με τον Νότιο Δεσμό, «υπονοώντας» ότι κάτι μπορεί να τελειώσει τώρα. Μπορεί να είναι ανθυγιεινά πρότυπα συμπεριφοράς ή επικοινωνίας, που πρέπει να βγουν από τη ζωή μας για να κάνουμε νέα βήματα. Επίσης, ο Νότιος Δεσμός συνδέεται με την έννοια του Κάρμα και κάποιες από τις συνομιλίες που θα κάνουμε τώρα μπορεί να έχουν τεράστια σημασία και επιρροή και στο μέλλον μας, οπότε δώστε τη δέουσα προσοχή.

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη επισημαίνονται θέματα που σχετίζονται με τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και τα συστήματα πεποιθήσεων και αξιών μας, τα οποία σχετίζονται με την αλήθεια και την ελευθερία. Ωστόσο, η εμπλοκή του Ερμή δείχνει ότι η αλήθεια θα είναι υποκειμενική. Ίσως να βλέπουμε και να καταλαβαίνουμε αυτό που θέλουμε και όχι αυτό που πραγματικά συμβαίνει, με αποτέλεσμα να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα και να διαμορφώνουμε άποψη βασιζόμενοι σε λανθασμένα στοιχεία και να είμαστε νευρικοί. Η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει αντιδράσεις και συγκρούσεις και μέσω όλων αυτών να οδηγηθούμε σε συνειδητοποιήσεις για βαθύτερες αλήθειες.

Βέβαια, από την άλλη το ζώδιο του Τοξότη προάγει το θάρρος και τη δύναμη και μπορεί να αισθανόμαστε πιο τολμηροί να εκφράσουμε πώς αισθανόμαστε. Θα μπορούμε να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να κάνουμε βήματα μπροστά χωρίς να στεκόμαστε σε εμπόδια και αποτυχίες.

Τα ζώδια που επηρεάζονται

Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη λέει η Μπήλιου

Η έκλειψη επηρεάζει Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες με Ήλιο ή ωροσκόπο (ανεξαρτήτως ζωδίου) από τις 10 ως τις 14 μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Ηλίου, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών και μπορεί να σας αναστατώσει αυτές τις ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται από την πλευρά σας ψυχραιμία και να μην προχωρήσετε απότομα και αιφνιδιαστικά σε αποφάσεις που ίσως μετανιώσετε λίγο αργότερα. Πολύ καλύτερα μπορεί να πάνε κάποια θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Η ανάγκη για σχέση, συντροφικότητα και συνεργασία, θα είναι ιδιαίτερα έντονη σε όλα τα επίπεδα. Και όντως, πολλά μπορεί να ξεκαθαρίσουν και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο συναισθηματικής και επαγγελματικής πληρότητας μέσα από νέες σχέσεις και συνεργασίες. Αν κάτι τελειώσει με αυτή την έκλειψη, σημαίνει ότι πλέον δεν έχει να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό στη ζωή σας, άρα και το να το παρατείνετε απλώς σας πηγαίνει πίσω. Η επιρροή της έκλειψης για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο φτάνει σχεδόν μέχρι τον Ιούνιο οπότε μπορεί να γίνει κάποια νέα αρχή στη ζωή σας μέσα στη διάρκεια του εξαμήνου.

Επηρεάζεστε πιο πολύ αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 10 ως τις 14 μοίρες των ζωδίων των Διδύμων, του Τοξότη, της Παρθένου και των Ιχθύων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, άρα σας επηρεάζει άμεσα, καθώς ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Για κάποιους μπορεί να σημάνει και την επιθυμία ή την ανάγκη αλλαγής περιβάλλοντος σπιτιού. Για άλλους μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον, όπου θα χρειαστεί να συμβάλλετε ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Μέσα στα σχέδια μπορεί να είναι ακόμη και μια αγοραπωλησία ή μια ανακαίνιση ή πιθανώς και μια αλλαγή στον χώρο εργασίας. Πολλές φορές οι εκλείψεις μας ξεβολεύουν, αλλά από την άλλη αποτελούν και μια καλή ευκαιρία να αποφασίσουμε μόνοι μας να δραστηριοποιηθούμε. Ακόμη, αυτή η έκλειψη μπορεί να δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια. Αν κάτι τελειώσει με αυτή την έκλειψη αυτό σημαίνει ότι είχε κάνει τον κύκλο του. Κι όσο κι αν σας πονά ένας αποχωρισμός ή το τέλος μιας κατάστασης η έκλειψη Ηλίου που είναι ταυτόχρονα και νέα Σελήνη θα φέρει κάτι καινούριο που θα σας ενθουσιάσει μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Επηρεάζεστε πιο πολύ αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 10 ως τις 14 μοίρες των ζωδίων των Διδύμων, του Τοξότη, της Παρθένου και των Ιχθύων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ακόμη έκλειψη στο ζώδιο σας γι’ αυτή τη χρονιά, αλλά θα είναι και η τελευταία, καθώς πλέον οι εκλείψεις μετακομίζουν σε έναν άλλο άξονα αυτόν του Ταύρου-Σκορπιού. Επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γενέθλια τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου και χαράζει έναν νέο δρόμο στη ζωή σας. Τα αποτελέσματα της έκλειψης δεν θα είναι ορατά απαραίτητα αυτές τις ημέρες, καθώς επηρεάζεται ολόκληρη η γενέθλια χρονιά σας. Συνήθως, οι Ηλιακές εκλείψεις οδηγούν σε αλλαγές καριέρας, σχέσεων και σε μια γενικότερη επανεξέταση των βασικών στόχων, μια πιο επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση! Με τη δύναμη αυτής της έκλειψης στο ζώδιο σας μπορεί να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας, αρκεί να είστε ρεαλιστές και να μην έχετε ψευδαισθήσεις.

Επηρεάζεστε πιο πολύ αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 10 ως τις 14 μοίρες των ζωδίων των Διδύμων, του Τοξότη, της Παρθένου και των Ιχθύων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη στις 4/12 επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας και οι εξελίξεις και στα δύο μέτωπα μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές και ίσως κάπως απρόβλεπτες ή ξαφνικές. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι μια σημαντική επαγγελματική εκκίνηση αυτό που θα συμβεί τώρα, ενώ για άλλους το τέλος μιας άχαρης κατάστασης στη δουλειά. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και ένα ξεβόλεμα στον χώρο του σπιτιού, που δεν σχετίζεται απαραίτητα με τις δικές σας αποφάσεις. Βλέπετε στη ζωή μας υπάρχουν και πράγματα που δεν ελέγχουμε. Πάντως στην περίπτωση που ξεκινήσετε κάτι επαγγελματικά, λάβετε υπόψη σας ότι ίσως τροποποιηθεί στην πορεία. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε τις εκκινήσεις για λίγο αργότερα. Οι αλλαγές μπορεί να προκύψουν σε ένα εύρος εξαμήνου μέχρι και τον Ιούνιο του 2022.

Επηρεάζεστε πιο πολύ αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 10 ως τις 14 μοίρες των ζωδίων των Διδύμων, του Τοξότη, της Παρθένου και των Ιχθύων.

Για τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων επισκεφθείτε το asibiliou.gr