"Από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι 29 Γενάρη..." - Πολύ σημαντική προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα

Τα ζώδια από το Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε καλά, αλλά...», είπε η Λίτσα Πατέρα στις αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από το Πρωινό. Την ώρα που και ο Κώστας Λεφάκης συνέστησε την προσοχή τους.

«H Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και φέρνουν πάθη και έρωτες, όμως και ζήλιες και πρέπει να προσέχουμε. Βέβαια, καλό είναι να ζούμε όσα μας τυχαίνουν. Ωστόσο, η Αφροδίτη από τις 19 Δεκεμβρίου γίνεται ανάδρομη και θα παραμείνει ανάδρομη έως τις 29 Ιανουαρίου. Οπότε, καλό θα είναι αν για κάτι σοβαρό και σημαντικό είναι να πάρετε κάποια απόφαση, αφήστε την και να την λάβετε την απόφαση αυτή μετά από τις 29 Ιανουαρίου», επισήμανε. «Σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει μια ένταση που σιγά σιγά καταλαγιάζει», συμπλήρωσε η Λίτσα Πατέρα.

Ωστόσο, όπως επίσης ανέφερε η αστρολόγος «μπορεί να περιμένουμε ένα Σαββατοκύριακο λίγο πιο ήρεμο, όμως η Κυριακή μας έρχεται φέρνοντας λαθεμένες εκτιμήσεις...». Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα παρέθεσε τις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Οι προβλέψεις των ζωδίων από την Λίτσα Πατέρα

Ζορίζουν οι καταστάσεις - Θα υποφέρουν Ταύροι, Λιοντάρια κι ακόμα δυο ζώδια σύμφωνα με την MagicF’Ariel

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το σύμπαν έχει τρελά κέφια τις ημέρες του Δεκέμβρη, από τη μια κρύο, από την άλλη ζέστη, αγωνιώ για το πόρισμα, που όπως φαίνεται θα είναι ετήσιο και όχι μηνιαίο!

Τις μέρες αυτές ο Άρης έχει τρελά κέφια, θέλει να αφήσει το σημάδι του, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού! Που σημαίνει πως θα ζορίσει πολύ τις καταστάσεις, κυρίως σε θέματα σχέσεων, γιατί έφτασε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να ακολουθήσει το δρόμο του! With or without you, με την αληθινή την έννοια και όχι την ερωτικά τραγουδιστή!

Ταύροι, Λιοντάρια και... διαβάστε την συνέχεια εδώ