Δύσκολες ώρες για Κριούς, Καρκίνους και άλλα δύο ζώδια - Η προειδοποίηση της Άσης Μπήλιου

Μεγάλη προσοχή το Σαββατοκύριακο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για Κριούς, Καρκίνους και άλλα δύο ζώδια - Η προειδοποίηση της Άσης Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (10/12) στην εκπομπή Breakfast at Star, η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στο Σαββατοκύριακο που ξεκινάει και ξεκαθάρισε πως τέσσερα ζώδια θα περάσουν δύσκολα, ενώ η Λίτσα Πατέρα από τη μεριά της έχει κάνει μία σημαντική προειδοποίηση για το τελευταίο 10ημερο του Γενάρη.

«Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο έχει ιδιαιτερότητες. Δε θα είναι και τόσο ήρεμο. Σήμερα είναι μία μέρα που γενικά, επειδή δεν έχει σπουδαίες όψεις, είναι μία ήρεμη μέρα. Το Σαββατοκύριακο έχουν δύο όψεις. Η πρώτη σύνοδος που κάνει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα. Αυτό έχει να κάνει και με θέματα που αφορούν τις σχέσεις καθώς και με τα οικονομικά.

Γενικά θέλει μία μεγαλύτερη προσοχή, κυρίως για τα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί και κυρίως όσοι έχουν γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Από τη μία μπορεί οι σχέσεις να παγώνουν και από την άλλη οι σχέσεις να δυναμιτίζονται», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

MagicF’Ariel: Ζορίζουν οι καταστάσεις - Θα υποφέρουν Ταύροι, Λιοντάρια κι ακόμα δυο ζώδια

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το σύμπαν έχει τρελά κέφια τις ημέρες του Δεκέμβρη, από τη μια κρύο, από την άλλη ζέστη, αγωνιώ για το πόρισμα, που όπως φαίνεται θα είναι ετήσιο και όχι μηνιαίο!

Τις μέρες αυτές ο Άρης έχει τρελά κέφια, θέλει να αφήσει το σημάδι του, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού! Που σημαίνει πως θα ζορίσει πολύ τις καταστάσεις, κυρίως σε θέματα σχέσεων, γιατί έφτασε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να ακολουθήσει το δρόμο του! With or without you, με την αληθινή την έννοια και όχι την ερωτικά τραγουδιστή!

Ταύροι, Λιοντάρια και... διαβάστε την συνέχεια εδώ