Εντάσεις και απρόοπτα σήμερα 24/12, Παραμονή Χριστούγεννων - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εντάσεις και απρόοπτα σήμερα 24/12, Παραμονή Χριστούγεννων - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Η κορυφαία αστρολόγος, Άση Μπήλιου, στο προσωπικό της site, asibiliou.gr αναφέρει χαρακτηριστικά για την σημερινή ημέρα 24/12: "Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα φίλες-οι μου! Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, η κύρια όψη του 2021 στην οποία έχω αναφερθεί διεξοδικά με μια σειρά άρθρων.

Καθώς πρόκειται για μια όψη μεταξύ αργών πλανητών, όταν συμβαίνει δίνει πάντα τον τόνο σε μια ολόκληρη χρονική περίοδο. Μολονότι η όψη δεν θα επαναληφθεί πάλι μέσα στο 2022 με ακρίβεια όπως σήμερα, θα συνεχίσει να επηρεάζει τις ζωές μας, αλλά πιο ήπια σε σχέση με αυτή τη χρονιά.

Η όψη αυτή φέρνει ένταση και απρόοπτα, καθώς αντιμάχονται ο Κρόνος (περιορισμοί, δύσκολες συνθήκες, νόμοι, κανόνες) με τον Ουρανό (ελευθερία, ανεξαρτησία, αυτοδιάθεση, αλλαγές). Καθώς ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι πιο ισχυρός, μιας και τον κυβερνούσε παραδοσιακά, είναι μια μάχη λίγο άνιση. Παρόλα αυτά, η καλύτερη αντιμετώπιση στην παρούσα φάση είναι η προσαρμογή και η ευελιξία. Όπως το δέντρο γέρνει τα κλαδιά του για να μην τα σπάσει ο μανιασμένος αέρας έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς.

Κατά τα άλλα η Σελήνη, αφού σχηματίσει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο, θα φύγει από τον Λέοντα και θα περάσει στην Παρθένο. Από το ζώδιο αυτό η πρώτη της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Άρη δίνοντας έναν τόνο βιασύνης, αλλά και έντασης στη μέρα. Θα νιώθουμε πίεση να τελειώσουμε γρήγορα με τις υποχρεώσεις της δουλειάς και τις όποιες ετοιμασίες για να χαρούμε κάποιες ώρες το βράδυ παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα."

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης για την Παραμονή Χριστουγέννων

Κριός

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η ίδια με αυτή που χαρακτήρισε όλο το 2021, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Φυσικά αυτή η όψη δεν αφορά στο σήμερα, αλλά σε μια μεγαλύτερη χρονική περίοδο. Λαμβάνοντας υπόψη την επιρροή αυτή, καλά θα κάνετε να μετριάσετε κάπως τα έξοδα σας και να μην αφεθείτε σε παρορμητικές αγορές που εξαιτίας και της ημέρας μπορεί να μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε. Η Σελήνη στην Παρθένο παραπέμπει σε υποχρεώσεις τόσο στον χώρο εργασίας για κάποιους όσο και στο σπίτι. Δεν είναι ίσως η πιο χαλαρή μέρα για σας και θα είστε στην τσίτα να τα προλάβετε όλα, προκειμένου το βράδυ να το περάσετε εκεί που είστε καλεσμένοι ή με την οικογένεια σας. Δεν είναι τα πιο γκλάμορους Χριστούγεννα από πολλές απόψεις, αλλά θα ακολουθήσουν καλύτερα σας το υπόσχομαι!

Ταύρος

Η τελευταία όψη του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σαφώς και σας αφορά, όπως σας αφορούσε όλη αυτή τη χρονιά φέρνοντας ανατροπές, αλλαγές, δυσκολίες, αλλά και πολλούς λόγους να νιώθετε αυτοπεποίθηση και δυνατοί ότι καταφέρατε να τα φέρετε εις πέρας καλά. Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς ακόμη τις πρωινές ώρες η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας αντίθεση με τον Δία, πιέζοντας σας σε πολλά μέτωπα με υποχρεώσεις στο σπίτι και τη δουλειά. Ευτυχώς υπάρχει πάντα ο Ερμής στον Αιγόκερω που βοηθά να τα οργανώνετε όλα στη λεπτομέρεια τους και να βγαίνετε ασπροπρόσωποι σε όσους έχουν απαιτήσεις ή προσδοκίες από σας. Η είσοδος της Σελήνης στη φιλική σας Παρθένο θα βοηθήσει λίγο να χαλαρώσετε στην πορεία της μέρας, τουλάχιστον ψυχολογικά. Αν παρόλα αυτά το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό σας πέσει λίγο βαρύ, προσπαθήστε να μην επηρεάζετε και τους άλλους που είναι σε πιο γιορτινή διάθεση. Δεν θα κάνει ούτε εσάς να περάσετε καλύτερα.

Δίδυμοι

Η φετινή παραμονή Χριστουγέννων από αστρολογικής άποψης σίγουρα δεν προσφέρει τις όψεις του ενθουσιασμού και του ξέφρενου πανηγυριού. Η τελική όψη Κρόνου-Ουρανού μπορεί να χαλάει τα πλάνα σε κάποιους κι αυτό να λειτουργεί σαν σύννεφο στη διάθεση τους. Αν το όνειρό σας για τη σημερινή μέρα είναι να βρεθείτε σε ένα ζεστό εορταστικό περιβάλλον, είτε είναι το σπίτι σας είτε το σπίτι κάποιου αγαπημένου προσώπου ή συγγενή, δεν θα είναι δύσκολο να το καταφέρετε. Όμως προσέξτε να συμβαδίζει η δική σας διάθεση με των άλλων, διότι το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Άρη στον Τοξότη δείχνει μάλλον ένταση στις σχέσεις σας σήμερα. Είτε μείνετε μέσα είτε βγείτε φροντίστε να έχετε κάνει σωστή επιλογή παρέας για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση και χαλάσετε τα κέφια σας.

Καρκίνος

Η παραμονή των Χριστουγέννων βρίσκει τον Κρόνο με τον Ουρανό να συναντώνται για τελευταία φορά σε ένα ακριβείας τετράγωνο που μπορεί να μας βγάλει κάπως εκτός πλάνων ή να φέρει κάποια απρόοπτα στη μέρα. Παρόλα αυτά, για σας δεν είναι τόσο πιεστικό κι επίσης έχετε και τη στήριξη της Σελήνης που προχωρά στη φιλική σας Παρθένο και σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα σας. Σαφώς είναι μια όψη που επηρέασε όλη τη χρονιά και αξίζει να διαβάσετε πώς θα επηρεαστείτε και στη συνέχεια. Η μέρα έχει... διαβάστε την συνέχεια εδώ