Φορτισμένη μέρα (25/12) - Ανησυχητική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φορτισμένη μέρα (25/12) - Ανησυχητική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της, η Άση Μπήλιου, όπως έκανε νωρίτερα και ο Κώστας Λεφάκης, θέλησε να προειδοποιήσει τα 12 ζώδια για τη σημερινή μέρα (25/12), η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη πάθη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Κριός

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και τύχη Κριοί μου! Με Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή και Πλούτωνα σε ένα ιδιαίτερα παραδοσιακό ζώδιο τον Αιγόκερω, το πιθανότερο είναι ότι το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα σας αν μη τι άλλο θα είναι κατά πολύ βασισμένο στις οικογενειακές και αγαπημένες συνήθειες, χωρίς σπουδαίες καινοτομίες. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά.

Αν μάλιστα πιάνουν τα χέρια σας και σας αρέσει, γιατί να μη δοκιμάσετε να μαγειρέψετε εσείς μια παραδοσιακή συνταγή που έφτιαχνε η γιαγιά ή η μητέρα σας και να τους εκπλήξετε όλους.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα σε σύνοδο κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς μπορεί κάποιο άτομο που του αρέσουν τα «δράματα» και οι κορώνες να προσπαθήσει να κλέψει την παράσταση ή την ενέργεια σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είστε πιο επιρρεπείς σε τέτοιες συναντήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγνοήσετε την ύπαρξή του και να μην χαλάσετε τη διάθεση σας.

Ταύρος

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη παίζει παιχνίδια με τον Πλούτωνα, ενώ είναι σε φάση ανάδρομης πορείας, δυναμιτίζοντας κάπως την επικοινωνία με τους άλλους. Σε γενικές γραμμές είστε άνθρωποι που σας αρέσει να λέτε την άποψή σας για όλα και έχετε σταθερές αντιλήψεις.

Πιθανώς όμως το Σάββατο των Χριστουγέννων να μην είναι η κατάλληλη μέρα για να πείτε τις αλήθειες σας, διότι μπορεί να μετατρέψετε το οικογενειακό τραπέζι σε ναρκοπέδιο. Αποφύγετε τα καυτά θέματα των πολιτικών αντιπαραθέσεων, της πανδημίας, κλπ., διότι εύκολα μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας. Προτιμήστε να βγείτε μια βόλτα να ηρεμήσετε αν βλέπετε ότι πάει το πράγμα προς αυτή την κατεύθυνση. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Για την επιρροή αυτής της όψης του πάθους, των χειρισμών, αλλά και του αισθήματος της προδοσίας.

Δίδυμοι

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και τύχη Δίδυμοί μου! Με έντονα συναισθήματα έρχονται τα Χριστούγεννα, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μάλιστα σε φάση ανάδρομης πορείας. Μπορεί να έχετε πιο συναισθηματικές και ευαίσθητες αποκρίσεις αυτές τις μέρες, ακόμη και σε πράγματα που δεν φαντάζεστε γιατί δεν είστε έτσι στα κανονικά σας. Μην γίνεστε βέβαια και μελοδραματικοί.

Η ενέργεια της όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα σαφώς δεν είναι εύκολη στη διαχείριση σας και μπορεί να κρύβει κι αρκετή ένταση και σε ερωτικό επίπεδο. Αν είστε σε σχέση και περνάτε καλά υπόσχεται να περάσετε ακόμη καλύτερα, αν κανονίσετε κάτι πιο ιδιαίτερο μόνο με τον σύντροφό σας! Ακόμη κι αν όλη τη μέρα έχετε πολλές προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις, κρατήστε λίγο χρόνο μόνο για τους δυο σας.

Άση Μπήλιου Ζώδια

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο ανήμερα τα Χριστούγεννα και κάπως εξισορροπεί την κύρια όψη της ημέρας, τη σύνοδο ανάδρομης Αφροδίτης-Πλούτωνα που γίνεται ακριβείας για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβριο.

Αν μη τι άλλο η όψη αυτή συνδέεται με το να εκφράσουμε τις πιο μύχιες επιθυμίες μας και το πάθος μας στην προσωπική μας ζωή. Από την άλλη, αν δεν λάβουμε πίσω την ανταπόκριση που θέλουμε από το αντικείμενο του πόθου μας, τότε μπορεί να είναι αρκετά πιο βαριά. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο. Αν νιώσετε πίεση ή μεγαλύτερη ένταση, προσπαθήστε κάπως να το διαχειριστείτε για να μη σας βγει στις υπόλοιπες σχέσεις σας.

Λέων

Τα Χριστούγεννα φέτος συνοδεύονται από μια αρκετά απαιτητική όψη που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβριο. Αναφέρομαι στη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που μπορεί να προσδώσει ένα πιο βαρύ κλίμα στη γιορτή, ειδικά αν έχετε στοιχεία σε παρορμητικά ζώδια Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω σε προωθημένες μοίρες από τις 23 ως τις 28. Με κάποιο τρόπο αυτή τη μέρα θα προσπαθήσετε να δώσετε χαρά στους άλλους και να τους φροντίσετε.

Όμως φροντίσετε λίγο παραπάνω κι εσάς τους ίδιους. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη καλή σας καρδιά και προαίρεση, βάλτε τα όρια σας με καλό τρόπο και μην το επιτρέπετε.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, φέρνοντας σας στο επίκεντρο και κάνοντας σας βέβαια και πιο ανήσυχους και ανικανοποίητους. Βέβαια μπορεί να συντονίζεστε και με την κύρια όψη της ημέρας, που δεν είναι άλλη από τη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Έτσι ακόμη κι αν έχετε κανονίσει μια οικογενειακή μάζωξη, μην χάσετε την ευκαιρία το βραδάκι να βγείτε με τους φίλους σας για ένα κοκτέιλ φορώντας το πιο σέξι χαμόγελό σας, διότι μπορεί να περάσετε πολύ ωραία και μάλιστα χωρίς να το έχετε προγραμματίσει κιόλας. Αυτά τα ξαφνικά μπορεί να είναι και τα καλύτερα ειδικά στα φλερτ!

Άση Μπήλιου ζώδια 25-26/12

Ζυγός

Τα Χριστούγεννα ανήμερα σχηματίζεται η δεύτερη σύνοδος της Αφροδίτης σε ανάδρομη πλέον πορεία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και πιθανώς να μη μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο περιβάλλον για να γιορτάσετε τη μέρα από το ίδιο σας το σπίτι ή και το πατρικό σας αν μένετε μόνοι ή έχετε φτιάξει τη δική σας οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι η όψη αυτή είναι μια όψη, εκτός από πάθους κι ερωτικής επιθυμίας, ταυτόχρονα και έντασης κι αυτό μάλλον είναι κάτι που θα θέλετε να αποφύγετε το Σάββατο.

Γι’ αυτό αν δεν σας αρέσει κάποιο σχόλιο στο οικογενειακό τραπέζι από ένα συγγενή, αντί να ρίξετε λάδι στη φωτιά προτιμήστε να αδιαφορήσετε κι αλλάξτε θέμα συζήτησης ή πηγαίνετε μια βόλτα να ηρεμήσετε. Μολονότι στο μυαλό σας έχετε συγκεκριμένο πρόγραμμα πώς θα θέλατε ιδανικά να περάσετε, καλά θα κάνετε να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες αυτή τη μέρα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Σκορπιός

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας συναντά για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβριο την Αφροδίτη, αλλά αυτή τη φορά ανάδρομη. Με κάποιο τρόπο αυτά τα Χριστούγεννα έχουν μια ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα, αλλά εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε αρένα κάτω από αυτή την περίεργη επιρροή.

Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα το αντιληφθείτε περισσότερο αυτό που σας γράφω. Δυστυχώς δεν μπορείς να περιορίσεις την ένταση αυτής της όψης και μάλιστα ακριβώς επειδή είναι και στον τομέα της επικοινωνίας, μπορεί να μην καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και να πείτε πράγματα που ίσως μετανιώσετε έπειτα. Γενικά φροντίστε να έχετε κάνει μια καλή επιλογή προσώπων που θα σας πλαισιώσουν το Σάββατο και βέβαια μην ξεχνάτε τους φίλους σας.

Τοξότης

Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν πολλές ιδιαιτερότητες, καθώς το Σάββατο σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβριο, δημιουργώντας κάπως ακραία συναισθήματα. Η όψη αυτή αφορά το πάθος και όσα πράγματα αγαπάμε, αλλά καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη αυτά τα πάθη μπορεί να μην έχουν και πολύ καλή κατάληξη.

Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα θέλετε να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε, να τους φτιάξετε πρωινό, να μαγειρέψετε αν είναι στα χόμπι σας ένα ωραίο γεύμα για την οικογένεια σας ή να επισκεφτείτε το πατρικό σας προκειμένου να περάσετε όλοι μαζί τη γιορτή. Όμως χρειάζεται προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να βγουν μέσα στη μέρα, κρυμμένες ζήλιες που έρχονται στην επιφάνεια ή και παράπονα και απωθημένα. Αφήστε τα όμως να τα συζητήσετε μια άλλη μέρα και μην χαλάτε τη διάθεση σας.

ζώδια Χριστουγέννων Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Όλα γύρω σας γυρίζουν αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα στο ζώδιο σας. Μόνο που αυτή τη φορά η Αφροδίτη είναι ανάδρομη κι αυτό μπορεί να χαλάσει το «γλυκό» σε κάποια σχέση. Ευτυχώς η Σελήνη στην Παρθένο θα εξισορροπεί αυτή την όψη, την οποία θα νιώσουν περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να έχετε αρκετή ένταση, ακόμη και τη μέρα της γιορτής, με κάποιο πρόσωπο από το στενό σας περιβάλλον, ακόμη και τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Τα φετινά Χριστούγεννα πάρτε τον χρόνο σας και ακολουθήστε τη διάθεση και την καρδιά σας κι όχι τα εθιμοτυπικά, αφού μόνο έτσι θα περάσετε καλύτερα. Ανήμερα το Σάββατο σχηματίζεται η έντονη όψη ανάδρομης Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ένα πιο προσωπικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και πάνω απ’ όλα χρειάζεστε αρκετές ώρες ξεκούρασης και ενασχόλησης με ό,τι σας χαλαρώνει και σας κάνει να περνάτε καλά. Με αυτή την όψη οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε γιατί μπορεί να αναβιώσει ένα παλιό οικογενειακό άλυτο θέμα ή και κάτι από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ιχθύες

Σε ιδιαίτερα κοινωνική διάθεση σας βρίσκουν τα Χριστούγεννα και με αυξημένο όγκο επαφών και συναντήσεων για να περάσετε όμορφα τη γιορτή με αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο. Θα έχετε κέφια να οργανώσετε συναντήσεις με φίλους και αρκετή φαντασία για να βρείτε παιχνίδια που θα ενδιαφέρουν όλους, μικρούς και μεγάλους στην οικογένεια.

Όμως αυτή την τόσο όμορφη μέρα δυστυχώς υπάρχει κι ένα αγκάθι, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Είναι η δεύτερη φορά που οι δυο πλανήτες συναντιούνται και δημιουργούν περίπλοκα συναισθήματα, ειδικά με άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σαφώς και δεν είστε υποχρεωμένοι να ακούτε τις παρατηρήσεις ή τις υποδείξεις τους. Βάλτε τα όρια σας και κάνετε αυτό που θέλετε εσείς.

Πηγή: asibiliou.gr

MagicF’Ariel: Κριοί, Καρκίνοι και άλλοι δύο - Ζορίζουν τα πράγματα για τα ζώδια μέσα στα Χριστούγεννα

Η ανάδρομη Αφροδίτη παρέα με τον Πλούτωνα, σα να κάνουν μουτράκια ο ένας στον άλλον, όμως ίσως και τα φαινόμενα να απατούν! Η Αφροδίτη έχει τον σκοπό της, εστιάζει στις σχέσεις μας, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε ερωτικές, είτε απλά σχέσεις, καθημερινές, ακόμα και οικογενειακές, για αμέτρητους λόγους!

Αποζητά και η ίδια ένα ξεκαθάρισμα, μια τελεία, πάντως δε θα επιτρέψει κάτι νέο να προκύψει, σε καμία περίπτωση! Ότι έχει ο καθένας, θα χρειαστεί να το επεξεργαστεί εκ νέου, να το δει από μια άλλη οπτική γωνία και στην τελική μια ερώτηση χρειάζεται να γίνει, τύπου, είστε ευτυχισμένοι με τους ανθρώπους σας, ναι ή όχι... διαβάστε τη συνέχεια εδώ!