Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Η MagicF' Ariel προειδοποιεί τους Υδροχόους - «Από τις 14/02 μέχρι τις 16/02/22 θα...»

Τι ετοιμάζει το σύμπαν για το ζώδιο του μήνα

Η MagicF' Ariel προειδοποιεί τους Υδροχόους - «Από τις 14/02 μέχρι τις 16/02/22 θα...»
Ζώδια 23.01.2022 18:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλημέρα στους Υδροχόους όλου του κόσμου! Και μιας που έχω αδυναμία στο ζώδιο, ακόμα προσπαθώ να κατανοήσω, την ανεξήγητη περίπτωσή σας, αποφάσισα να γράψω κάτι ψιλά, τύπου τι έχει στα σκαριά το σύμπαν για εσάς; Τι ετοιμάζει;

Σας είπε αντίο ο Δίας, ή έφυγε τρέχοντας; Μήπως τον διώξατε άρον-άρον; Γκρινιάζετε για θέματα τύχης, μιας που εκεί που ήρθαν ή έρχονται τα καλά, εκεί εξαφανίζονται μαγικά και δεν έχετε προλάβει να τα απολαύσετε ούτε για μια στιγμή! Ε λοιπόν, ηρεμήστε λιγάκι στη ζωή σας, γιατί ο σκοπός δεν είναι αυτός, αλλά το να είστε μέσα στο παιχνίδι και στα νύχια! Ο Δίας λοιπόν, όσο ήταν στο ζώδιό σας, σας βοήθησε, σας έδωσε πείσμα, κουράγιο, δυναμισμό, για να καταφέρετε να γίνεται οι καλύτεροι παίκτες, top 5, να ειπώ ή top 3; Μη τα θέλουμε όλα δικά μας! Σωστά;

Ο Δίας από τους Ιχθύες τώρα πια έχει σκοπό να φέρει το χρήμα! Να γεμίσει το πορτοφόλι σας! Όταν φυσικά έχετε να λαμβάνετε χρωστούμενα! Να κάνετε οικονομία, γιατί τις μέρες του Φλεβάρη όλο και κάποια πρόκληση θα σας γαργαλίσει την τσέπη. Μέρες που το φυσάτε το χρήμα, μη το πείτε παραέξω, γιατί μετά θα λέτε, φταίει το κακό το μάτι!

Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, παρέα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σας προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο! Από τη μια θέλετε να αποδράσετε, από την άλλη όλες οι πόρτες κλειδωμένες, κανένας τρόπος διαφυγής! Αποπνικτική η κατάσταση, αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ κανονικό! Ο σκοπός αυτών των δυο, είναι να σας γνωρίσουν την υπομονή και τη ψυχραιμία σε κάθε περίπτωση! Το σκηνικό παραμένει το ίδιο και τον Φλεβάρη, το νου σας σε θέματα χωρισμού, δε φταίνε οι άνθρωποί σας, για τις ανησυχίες τις δικές σας! Φταίει η εποχή που ζούμε!

Ο Ερμής, μια που ήρθε στο ζώδιό σας, μια που γύρισε ανάδρομος, οπότε εκεί που όλο το παιχνίδι ήταν δικό σας και υπέρ σας, ξαφνικά game over! Θέλετε να μιλήσετε με τους ανθρώπους σας, να επικοινωνήσετε γενικώς και εκεί που πάτε να κάνετε την αρχή, βουρλίζεστε και ή που χάνετε το δίκιο σας, ή που προτιμάτε τις μοναξιές σας! Μεταξύ μας τώρα, αν είναι να ανοίγετε το στοματάκι σας και να πετάτε διαμάντια που πληγώνουν, καλύτερα μούγκα στη στρούγκα! Ο Ερμής φεύγει για λίγο από το ζώδιό σας, αλλά επιστρέφει, συνεπώς....διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της MagicF' Ariel εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για δύο ζώδια - Πρόβλεψη "σεισμός" από τον Κώστα Λεφάκη

Δυστυχώς προειδοποίησε η Άση Μπήλιου - Εντάσεις και χωρισμός για δύο ζώδια

Share