Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου;
Ζώδια 24.01.2022 07:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου; Τι θα συμβεί ωστόσο από τις 14/2 έως τις 16/2;

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Αντιλαμβάνεστε βαθύτερα το τι θέλει ο/η σύντροφός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

H εικόνα σας και η εμφάνισή σας - αυτό είναι στο πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κριτική προς τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είστε πιο χαλαροί από ότι συνήθως. Η ανάγκη σας για πρόοδο θα σας επαναφέρει ομαλά στην πραγματικότητα!

ΛΕΩΝ

Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ καλή. Η τύχη ευνοεί χαρούμενες συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε στη δουλειά με τις ιδέες σας.

Δεν υπάρχει λόγος να είστε υπερβολικοί με το φαγητό. Να είστε προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή αν επιτρέψετε στην ανατρεπτική πλευρά σας να κάνει καινοτόμες επιλογές, θα δείτε πολλά θέματα από νέα οπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αναζητήσετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μέσα από τις συζητήσεις θα μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια που θέλετε για να τις αλλαγές που ελπίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ορθολογισμός σας και η λογική σας μπορεί να σας οδηγήσουν όπου θέλετε σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακούστε τις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα με κάποιο κοντινό σας άτομο.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια (24-30/1)

Κριός

Φανείτε προνοητικοί σε οικογενειακά θέματα και μην είστε απόλυτοι και ευερέθιστοι σε μια επαγγελματική συνεργασία, ή σε μια αισθηματική σχέση. Δεν θα ήταν άσκοπο να προσέχετε την υγεία κάποιου δικού σας, αν παραπονείται για ενοχλήσεις. Οι ελεύθεροι επιχειρηματίες φανείτε συντηρητικοί στις επενδύσεις σας και όλοι, μη ριψοκινδυνεύετε χρήματα σε έξοδα και αβέβαιες τοποθετήσεις. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε διαρκή ένταση.

Ταύρος

Αντιθέσεις, αναβολές και έγνοιες θα υπάρξουν στο άμεσο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον σας και εσείς, θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι και κουρασμένοι για να κρίνετε και να αντιδράσετε σωστά. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εργασία σας και αποφύγετε ανοιχτές αντιθέσεις. Επίσης μην ξεκινήσετε νομικούς αγώνες καθώς προβλέπεται να έχουν διάρκεια και αμφίβολο αποτέλεσμα. Σκεφτείτε με ποιον άλλο τρόπο μπορείτε να αποκαταστήσετε μια απώλεια.

Δίδυμοι

Φανείτε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε χρήματα, ή να υπολογίσετε λάθος τις δυνατότητές σας, αλλά και τις εξελίξεις. Απρόοπτες δυσκολίες μπορεί να σας αφήσουν εκτεθειμένους σε υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει. Όλα αυτά θα περάσουν γρήγορα, αλλά είναι ικανά να σας ενοχλήσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Οργανωθείτε καλύτερα στην καθημερινότητά σας και έχετε υπομονή, όταν οι άλλοι δείχνουν να μη συμμερίζονται τις ανάγκες σας!

Προβλέψεις Λεφάκη (24-30/1)

Καρκίνος

Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, να μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορεί να σας δυσκολέψουν και μη ριψοκινδυνεύετε με αμφιβόλου επιτυχίας επενδύσεις. Ακόμη, μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές ή επεκτάσεις στην εργασία σας και αποφύγετε όσο γίνεται τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας. Οι ευάλωτες σχέσεις κινδυνεύουν να διαταραχθούν ακόμα περισσότερο από μια άστοχη, δική σας ενέργεια.

Λέων

Η ψυχολογία σας δεν είναι ιδανική και αυτό μπορεί να επιδράσει ανάλογα στις σχέσεις σας με τους άλλους, τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο απόλυτοι και ακόμα λιγότερο απαισιόδοξοι και εύθικτοι γιατί δεν είναι εύκολο να λυθεί μια παρεξήγηση αν είστε προκατειλημμένοι . Μη σκέφτεστε ότι οι άλλοι γύρω σας δεν σας υπολογίζουν, ή δεν σας αγαπούν αρκετά. Προσέξτε επίσης τη φυσική σας κατάσταση και τη διατροφή σας.

Παρθένος

Δυσκολίες οικονομικές και ψυχολογικές μπορεί να γίνουν αφορμή να αδρανήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας και συνεπώς, να αναβληθούν σχέδια που θα σας ικανοποιούσαν ηθικά και επαγγελματικά. Πάντως, γρήγορα προβλέπονται ευχάριστες αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντα και τα σχέδιά σας και να εγκαινιάσετε μια καινούρια περίοδο στη ζωή σας, περισσότερο γόνιμη και οικονομικά αποδοτική. Επεξεργαστείτε προοπτικές για την εργασία σας!

Ζυγός

Πρόσφατες επαγγελματικές και οικογενειακές δυσκολίες σας ταλαιπωρούν και τα αισθηματικά σας δεν υπόσχονται καμιά σοβαρή ανακούφιση. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται σταδιακά και είναι σκόπιμο να επιταχύνετε αυτήν την θετική εξέλιξη με όποιο τρόπο μπορείτε. Μια συντηρητική και εύστοχη διαχείριση θα αποδειχτεί ωφέλιμη και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας στα πρακτικά ζητήματα, που μέχρι τώρα ζητούσατε τη βοήθεια, ή τη συνδρομή άλλων για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Σκορπιός

Είναι φρόνιμο να είστε υποψιασμένοι και επιφυλακτικοί απέναντι σε οτιδήποτε βλάπτει το συμφέρον σας. Μην έχετε τύψεις για όσα πρέπει να απορρίψετε αλλά μη βάζετε σε κίνδυνο την κοινωνική και την επαγγελματική σας θέση, αν τα ανταλλάγματα, ή αυτά που σας προτείνουν σαν νέους στόχους δεν υπόσχονται ασφάλεια και ομαλή εξέλιξη. Όσοι έχετε παράπονα τελευταία από έναν καλό φίλο, δεν έχετε παρά να επιδιώξετε να διαλευκάνετε τα μελανά σημεία της σχέσης σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε υποτιμήσει τα δικά του προβλήματα.

Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι έχετε πλέον βεβαιωθεί ότι οι συνθήκες της ζωής σας αλλάζουν οριστικά και οδεύουν προς μια γενικότερη βελτίωση, εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από το περιβάλλον, με συνέπεια να επηρεάζεται αρνητικά η διάθεσή σας. Ρόλο σε αυτό παίζουν και κάποιες οικονομικές δυσκολίες ή καθυστερήσεις που σας απογοητεύουν ακόμα περισσότερο από όσο θα ήταν φυσιολογικό. Σκεφτείτε πώς πολλά από αυτά οφείλονται στην κούραση και τα ταλαιπωρημένα νεύρα σας και χαρίστε στον εαυτό σας ευχάριστες, εφικτές διεξόδους.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Αιγόκερως

Επιμεληθείτε τα επαγγελματικά σας και μην αμελείτε προβλήματα του αντικειμένου που υπερασπίζεστε. Φανείτε διπλωμάτες και όχι εριστικοί και απότομοι με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Μερικοί θα χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία κάποιου δικού σας, πιθανόν ηλικιωμένου συγγενή, ενώ αρκετοί, θα πρέπει να προστατέψετε μια σχέση σας που περνά μια δύσκολη φάση. Αν, παρόλα αυτά, τα πράγματα οδηγούνται σε ένα τέλος, καλά θα κάνετε να σκεφτείτε πως είναι απαραίτητη μια καινούρια και περισσότερο ελπιδοφόρα αρχή.

Υδροχόος

Φανείτε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας κάθε είδους. Αν υπάρχουν νομικές, ή τυπικές εκκρεμότητες στα σχέδιά σας, καλό είναι να μην τις παραμελήσετε, αλλά να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί τους. Πάντως αποφύγετε να πάρετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, μόνο και μόνο για να απαλλαγείτε από κάποιες ταλαιπωρίες. Η εργασία θα σας απασχολήσει με διάφορους τρόπους, ενώ η προσωπική σας ζωή θα χρειαστεί να προσαρμοστεί για λίγο καιρό στις άλλες σας ασχολίες.

Ιχθύες

Επιδιώξτε τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που χρειάζεται η εργασία. Φανείτε προσεκτικοί στα βήματα και στις επιλογές σας. Στα αισθηματικά αποφύγετε να είστε απόλυτοι ή να κάνετε κινήσεις που αιφνιδιάζουν τον σύντροφό σας. Οικονομικά φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και κυρίως προσεκτικοί με προθεσμίες που φαίνονται οριακές για την τακτοποίηση κάποιων δανείων. Φιλίες και άλλες σχέσεις φαίνεται να σας απασχολούν κατά κάποιο τρόπο, αλλά τώρα, έχετε πιο σημαντικά ζητήματα να ασχοληθείτε.

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άση Μπήλιου: «Από τις 21:46 μέχρι τις 00:02...» - Τα πάνω κάτω για τα ζώδια

Δυστυχώς προειδοποίησε η Άση Μπήλιου - Εντάσεις και χωρισμός για δύο ζώδια

Share