Συναγερμός για Ταύρους και Σκορπιούς - Ο Κώστας Λεφάκης σας ενημερώνει πως...

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συναγερμός για Ταύρους και Σκορπιούς - Ο Κώστας Λεφάκης σας ενημερώνει πως...

Σελήνη σε σύνθετες όψεις με Δία - Ουρανό και Πλούτωνα. Διακινούμενες διαθέσεις σε επιχειρηματικές συναλλαγές και καταστάσεις, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Ο αστρολόγος προειδοποίησε τα 2 ζώδια. Δείτε και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

Κριός

Η εβδομάδα που ξεκινά σας υποχρεώνει να γίνετε πιο ρεαλιστές και άλλο τόσο πρακτικοί. Οι συγκυρίες, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή όλα αυτά που ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα.

Ταύρος

Πρέπει να φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων και πόσο αυτά μπορούν να επηρεάσουν ή και να συμβάλλουν στην πρόοδο κάποιων νευραλγικών τομέων της ζωής σας.

Δίδυμοι

Παρά την δύσκολη εποχή οι περισσότεροι θα σημειώσετε επαγγελματική πρόοδο ή θα εκσυγχρονίσετε τις συνθήκες εργασίας σας. Το χρήμα και οποιαδήποτε σχέση σας μαζί του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

Καρκίνος

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι οι μεγάλες προσωπικές δυσκολίες έχουν λήξει και ότι αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, δεν είναι υποχρεωτικό να επηρεάζουν την πορεία της ζωής και των συμφερόντων σας.

Προβλέψεις ζωδίων 23/1

Λέων

Επαγγελματικά συνεχίζετε ή αρχίζετε το κυνήγι της επιτυχίας Αποφύγετε σήμερα να επηρεαστείτε από φήμες, ειδήσεις, προπαγάνδες και φόβους του στενού και του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Όσοι αρχίζετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας, αισθηματικό ή επαγγελματικό, μην ξεχνάτε πως έκτος από το να καταπιέζετε ή να κακομαθαίνετε τους άλλους υπάρχει και η μέση οδός.

Ζυγός

Ότι πετύχετε επαγγελματικά ή πρακτικά στην διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αποτελέσει βάση η οποία θα στηρίξει τα επόμενα χρόνια εσάς και τις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός

Όσοι παραμένετε μόνοι μην βιαστείτε να κάνετε μεγάλα σχέδια στην εκδοχή μιας νέας γνωριμίας. Καλύτερα να περιμένετε πριν πάρετε αποφάσεις που επηρεάζουν και την καθημερινότητά σας.

Τοξότης

Για τα αισθηματικά σας η περίοδος είναι περισσότερο μεταβατική παρά καθοριστική. Τακτοποιήστε κάποιες υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως που θα σας απαλλάξουν από το σχετικό άγχος.

Αιγόκερως

Η υγεία σας σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλή φόρμα. Αυτό συμβάλλει και στην καλή σας διάθεση, έστω και αν είστε πολύ απασχολημένοι με θέματα της εργασίας.

Υδροχόος

Η επιτυχία στην εργασία θα φανεί σαν βελτίωση εισοδήματος το οποίο θα συμβάλει στον να κλείσουν χρόνιες εκκρεμότητες. Οργανωθείτε καλύτερα στις δραστηριότητές σας.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να βγείτε δυναμικά προς τα έξω και να καταρρίψετε τα εμπόδια που θα φράξουν το δρόμο σας. Ακόμα και όσοι έχετε ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας, φροντίστε να το ξεπεράσετε.

elle.gr

Η MagicF' Ariel προειδοποιεί τους Υδροχόους - «Από τις 14/02 μέχρι τις 16/02/22 θα...»

Καλημέρα στους Υδροχόους όλου του κόσμου! Και μιας που έχω αδυναμία στο ζώδιο, ακόμα προσπαθώ να κατανοήσω, την ανεξήγητη περίπτωσή σας, αποφάσισα να γράψω κάτι ψιλά, τύπου τι έχει στα σκαριά το σύμπαν για εσάς; Τι ετοιμάζει;

Σας είπε αντίο ο Δίας, ή έφυγε τρέχοντας; Μήπως τον διώξατε άρον-άρον; Γκρινιάζετε για θέματα τύχης, μιας που εκεί που ήρθαν ή έρχονται τα καλά, εκεί εξαφανίζονται μαγικά και δεν έχετε προλάβει να τα απολαύσετε ούτε για μια στιγμή! Ε λοιπόν, ηρεμήστε λιγάκι στη ζωή σας, γιατί ο σκοπός δεν είναι αυτός, αλλά το να είστε μέσα στο παιχνίδι και στα νύχια! Ο Δίας λοιπόν, όσο ήταν στο ζώδιό σας, σας βοήθησε, σας έδωσε πείσμα, κουράγιο, δυναμισμό, για να καταφέρετε να γίνεται οι καλύτεροι παίκτες, top 5, να ειπώ ή top 3; Μη τα θέλουμε όλα δικά μας! Σωστά;

Ο Δίας από τους Ιχθύες τώρα πια έχει σκοπό να φέρει το χρήμα! Να γεμίσει το πορτοφόλι σας! Όταν φυσικά έχετε να λαμβάνετε χρωστούμενα! Να κάνετε οικονομία, γιατί τις μέρες του Φλεβάρη όλο και κάποια πρόκληση θα σας γαργαλίσει την τσέπη. Μέρες που το φυσάτε το χρήμα, μη το πείτε παραέξω, γιατί μετά θα λέτε, φταίει το κακό το μάτι!

Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, παρέα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σας προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο! Από τη μια θέλετε να αποδράσετε, από την άλλη όλες οι πόρτες κλειδωμένες, κανένας τρόπος διαφυγής! Αποπνικτική η κατάσταση, αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ κανονικό! Ο σκοπός αυτών των δυο, είναι να σας γνωρίσουν την υπομονή και τη ψυχραιμία σε κάθε περίπτωση! Το σκηνικό παραμένει το ίδιο και τον Φλεβάρη, το νου σας σε θέματα χωρισμού, δε φταίνε οι άνθρωποί σας, για τις ανησυχίες τις δικές σας! Φταίει η εποχή που ζούμε!

Ο Ερμής, μια που ήρθε στο ζώδιό σας, μια που γύρισε ανάδρομος, οπότε εκεί που όλο το παιχνίδι ήταν δικό σας και υπέρ σας, ξαφνικά game over! Θέλετε να μιλήσετε με τους ανθρώπους σας, να επικοινωνήσετε γενικώς και εκεί που πάτε να κάνετε την αρχή, βουρλίζεστε και ή που χάνετε το δίκιο σας, ή που προτιμάτε τις μοναξιές σας! Μεταξύ μας τώρα, αν είναι να ανοίγετε το στοματάκι σας και να πετάτε διαμάντια που πληγώνουν, καλύτερα μούγκα στη στρούγκα! Ο Ερμής φεύγει για λίγο από το ζώδιό σας, αλλά επιστρέφει, συνεπώς....διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της MagicF' Ariel εδώ!