Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Σκορπιοί και Τοξότες - Δυσάρεστα τα νέα για εσάς από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Σκορπιοί και Τοξότες - Δυσάρεστα τα νέα για εσάς από τον Κώστα Λεφάκη
Ζώδια 26.01.2022 11:16
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις έκανε ο Κώστας Λεφάκης και προειδοποίησε τα 12 ζώδια για αναταράξεις και όχι μόνο. Βέβαια, μην ξεχνάμε πως έχει ήδη ενημερώσει πως ένα συγκεκριμένο ζώδιο μετά από 3 χρόνια προβλήματα θα πάρει ανάσα.

Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Μια σύμπτωση ή μια αυθόρμητη αντίδρασή σας σε κάτι δύσκολο, θα ενισχύσει το ψυχικό σας σθένος, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα όρια των δραστηριοτήτων σας και θα συμβάλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σας.

Ταύρος

Οι άλλοι σας προτρέπουν να συνειδητοποιήσετε την δύναμη που έχετε ενώ σας προετοιμάζουν για ένα σημαντικό ξεκίνημα ή για μια μεγάλη ανανέωση με αφετηρία αυτήν την περίοδο.

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει γύρω σας, θα πρέπει να καλλιεργήσετε την αισιοδοξία και να περιφρουρήσετε τον εαυτό σας από την επιρροή δυσάρεστων ειδήσεων και δραματικών εικόνων.

Καρκίνος

Αν το θέλετε μπορείτε να βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα, να βάλετε καινούριους στόχους και να στηρίξετε τις προσπάθειες σας για επέκταση και δημιουργία σε νέα πλάνα ιδεών που μέχρι τώρα διστάζατε.

Λέων

Η μέρα σας βοηθά να μπείτε σε ένα καινούριο πλαίσιο και να συναρμολογήσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και καθημερινότητας. Είναι στο χέρι σας να πάρετε τις πρέπουσες αποφάσεις.

Παρθένος

Υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε τις σχέσεις που σας αφορούν και τις οποίες χρειάζεστε. Μην δίνετε βάση σε σχόλια και παρατηρήσεις ανθρώπων που δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ζυγός

Ο Ερμής στον Αιγόκερω αποτελεί μια ασπίδα που καλύπτει τα νώτα σας, και παράλληλα γίνεται μέσον ανακίνησης των ταλέντων σας ώστε αυτά να αξιοποιηθούν.

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνεχίζει τις μικρές ή τις μεγάλες πιέσεις από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος ή του οικογενειακού τομέα. Οι δυσκολίες που πέρασαν όμως σας άφησαν μια πολύτιμη πείρα που τώρα σας χαλυβδώνει.

Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι η γενικότερη κατάσταση δεν βελτιώνεται στα οικονομικά, εσείς θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τις οικονομικές σας υποθέσεις και να καλύπτετε ευκολότερα τις τρέχουσες ανάγκες σας.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να απεξαρτηθείτε από ανθρώπους που δεν σας ωφελούν ή θεωρούνται επιβλαβείς για εσάς. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ακολουθήστε τις υποδείξεις του.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σας, υπάρχει άνεμος ανανέωσης. Ότι ζήσετε είναι προπαρασκευαστικό καθώς προετοιμάζει την μεγάλη αποκατάσταση που θα βιώσετε στην πορεία αυτής της χρονιάς.

Ιχθύες

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και φανείτε προνοητικοί σε αγοραπωλησίες, σε υπογραφή συμφωνιών, ή σε δαπάνες που έχουν επενδυτικό χαρακτήρα για το μέλλον.

Πηγή: Elle.gr

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από σήμερα 26/1

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το καλύτερο μας το κράτησε το σύμπαν για το τέλος όπως φαίνεται! Ο Γενάρης μπήκε φορτσάτος, μας τα έκανε μούτι στην πορεία, όμως το φινάλε του άκρως φαντασμαγορικό!

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 24/01! Ταιριάζει πολύ σε αυτό το ζώδιο, είναι μάχιμος, ανταγωνιστικός, σκληρός, ειλικρινής, δε πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο!

Η Αφροδίτη ήδη βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι ανάδρομη μέχρι τα τέλη του μήνα και μετά έρχεται στα ίσα της, αλλά προς το παρόν διαφορά καμία! Ο Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω (26/01), είναι ανάδρομος, έχει τρελό στράβωμα, δε του αρέσουν αυτά τα μπρος και πίσω, να όμως που έχει αφήσει...διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο έρωτας θα χτυπήσει κατακούτελα τους... - Τα τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου

"Μέχρι την τελική του έξοδο στις 3/2 ο Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του..." - Συναγερμός από την Μπήλιου

Share