Δυστυχώς το αποκάλυψε ο Κώστας Λεφάκης - Κρίση στη σχέση ενός ζωδίου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυστυχώς το αποκάλυψε ο Κώστας Λεφάκης - Κρίση στη σχέση ενός ζωδίου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε ο Κώστας Λεφάκης για σήμερα (2/2) θέλησε να προειδοποιήσει ένα συγκεκριμένο ζώδιο, το οποίο αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με τη σχέση του, ενώ ήδη έχει μιλήσει για την εβδομάδα που διανύουμε και τα νέα δεν είναι και τόσο καλά.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Έχετε πολλούς λόγους για να είστε εξωστρεφείς και πρωτεργάτες αυτών που συμβαίνουν γύρω σας. Φροντίστε όμως να μην ξεπεράσετε το μέτρο.

Ταύρος

Αποφύγετε να προκαλέσετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε, ή που είναι ικανοί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Δίδυμοι

Δώστε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σας συγκινεί και σας ενδιαφέρει αλλά μην ξεφεύγετε από ότι σας προσφέρει ασφάλεια σε κάθε σας δραστηριότητα.

Καρκίνος

Αισθηματικά θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι, θα ενδιαφερθείτε για μια νέα γνωριμία που θα προκύψει στο περιβάλλον σας.

Λέων

Προγράμματα της τελευταίας στιγμής δεν σας ευνοούν, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να είστε όσο αυθόρμητοι θέλετε Έχετε πολλούς λόγους να νιώθετε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας!

Προβλέψεις Λεφάκη 2/2

Παρθένος

Φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένεια, την προσωπική σας ζωή, εκείνους που αγαπάτε και εκφράστε τα συναισθήματά σας, έτσι όπως ακριβώς είναι.

Ζυγός

Οικονομικά, αν και τα πράγματα είναι στριμωγμένα, θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε όλα τα περιθώρια που σας προσφέρονται. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία που χρειάζεται στα αισθηματικά.

Σκορπιός

Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις που προκαλούν στο περιβάλλον σας κάποιες σας εμμονές. Αποφύγετε επίσης ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Τοξότης

Φροντίστε να εκφραστείτε ελεύθερα και να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας. Μπορεί να είστε και αποδέκτες συναισθημάτων, γεγονός που τονίζει την ανάγκη να λειτουργήσετε υπεύθυνα και ουσιαστικά.

Αιγόκερως

Χαλαρώστε από τα πρακτικά θέματα και απολαύστε τη συντροφιά ευχάριστων ανθρώπων! Η μέρα έχει κάποια απρόοπτα στην εργασία, ή στα πρακτικά σας ζητήματα.

Υδροχόος

Ξέρετε να ξεφεύγετε από τα δύσκολα, αλλά το συναίσθημα μπορεί να μην αφήσει ορισμένους από εσάς να δράσετε όπως είχατε φανταστεί.

Ιχθύες

Οικονομικά, καταφέρνετε να αντεπεξέλθετε σε οτιδήποτε χρειαστεί, γιατί οι περισσότεροι από εσάς έχετε προνοήσει για τις ανάγκες σας, πολύ καιρό πριν.

Πηγή: elle.gr

«Στις 16 του μήνα οι δύο "αιώνιοι εραστές"» - Πρόβλεψη "σεισμός" από την Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια, τονίζοντας πως τα περισσότερα θα ακούσουν θετικά νέα με τον Ερμή σε ορθή πορεία. Αναφέρθηκε στο ποιοι θα δουν τα σχέδιά τους να προωθούνται μέσα στον Φεβρουάριο, σχολιάζοντας και τις δυσκολίες ειδικά στην αρχή του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη επιτέλους κινείται σε ορθή πορεία ενώ ο Άρης ενεργοποιεί αρμονικά τον Δία και τον Ουρανό στις αρχές του μήνα, δίνοντάς σας ώθηση για κάτι σημαντικό στην καριέρα σας. Στις 16 του μήνα, μάλιστα, οι δύο «αιώνιοι εραστές», η Αφροδίτη και ο Άρης, συναντιούνται, καθιστώντας πιθανή μια συναισθηματική εμπλοκή με άτομο κύρους. Κάποιες φορές θα νιώθετε ότι παίζετε με τη φωτιά. Είναι δύσκολο να μην ξεπεράσετε τις κόκκινες γραμμές. Επίσης, με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία από τις 4 του μήνα αρχίζει να κυλά και πάλι ομαλά η επικοινωνία, ενώ από τις 15 νέα πρόσωπα και νέες γνωριμίες θα προκύψουν με ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις αρχές του μήνα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, προωθώντας εκ νέου επαγγελματικές υποθέσεις που είχαν «κολλήσει». Το θεαματικό εξάγωνο Δία - Ουρανού ευνοεί τις φιλικές σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό δεχτείτε τη βοήθεια των άλλων και ανοίξτε τους ορίζοντές σας. Κάντε νέες γνωριμίες, ενταχθείτε σε ομάδες, τολμήστε να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, ενώ σχέδια υλοποιούνται. Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο δίνει διάρκεια και σταθερότητα στη σχέση σας. Η συνάντηση των δύο «αιώνιων εραστών» στα μέσα του μήνα δείχνει πως όλα είναι πιθανό να συμβούν στον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη την 1η του μήνα στον Υδροχόο σάς προετοιμάζει για την πιθανότητα ενός μεγάλου ταξιδιού. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω επιβάλλει να εστιάσετε στη δουλειά σας και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε εποικοδομητικούς στόχους. Στον Αιγόκερω κινείται και η Αφροδίτη σε ορθή πλέον πορεία, βάζοντάς σας σε σκέψεις για ένα εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σας. Το εξάγωνο Άρη - Δία στις 4 φέρνει καλή τύχη και επαγγελματικές ευκαιρίες. Στις 23 και 24 η ατμόσφαιρα γίνεται ιδιαίτερα ρομαντική και ονειρική. Γοητεύεστε από πρόσωπο που συνδέεται με την καριέρα σας, διαθέτει κύρος και χρήματα, ξεχωρίζει στο πέρασμά του. Μήπως, όμως, πρόκειται για απαγορευμένο καρπό;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις πρώτες ημέρες του μήνα ο Ερμής θα επανέλθει σε ορθή πορεία, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να λάβετε απάντηση σε ένα οικονομικό αίτημα που εκκρεμεί. Με τον Άρη απέναντί σας είναι πιθανό να υποστείτε την αυταρχική συμπεριφορά ενός ανωτέρου σας ή του συντρόφου σας. Παρ’ όλα αυτά, το εξάγωνο Άρη - Δία και το τρίγωνο Άρη - Ουρανού θα σας δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να στρέψετε την κατάσταση προς όφελός σας. Πάντως, ένας συνωστισμός πλανητών απέναντι από το ζώδιό σας δείχνει πως ο μήνας αυτός θα είναι κρίσιμος για τη σχέση σας, τον γάμο σας ή μια στενή συνεργασία. Δεν βλάπτει να δεχτείτε κάποιες συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Τις πρώτες ημέρες του μήνα το εξάγωνο Άρη - Δία σάς προτρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Από τις 14 έως τις 22 είναι η κατάλληλη περίοδος για να διαπραγματευθείτε ένα συμβόλαιο ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια για τη δουλειά σας. Νιώθετε περιορισμένοι από την ιεραρχία στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ ο Κρόνος σάς φέρνει αντιμέτωπους με μια προσωπική επιλογή που δεν έχετε διάθεση να κάνετε. Μετά τις 20 οξύνεται ο ανταγωνισμός στον χώρο της εργασίας, κουράζεστε υπερβολικά και υπάρχει κίνδυνος να αρπάξετε κρυολόγημα. Την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου απολαμβάνετε το φλερτ στον χώρο της δουλειάς. Στο τέλος του μήνα θαμπώνεστε από την οικονομική επιφάνεια προσώπου της δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη την πρώτη ημέρα του μήνα, συμβαίνουν ευρύτερες αλλαγές, που απηχούν και στο δικό σας προσωπικό περιβάλλον, σε δουλειά ή υγεία και μπορεί να πάρουν θετική έκβαση εάν συνδυαστούν με τη θέληση και την επιμονή σας. Με τον κυβερνήτη σας να επιστρέφει σε ορθή πορεία δεν έχετε παρά να αναζητήσετε τη συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Αν έχετε προγραμματίσει συνέντευξη εργασίας ή κάποιο επαγγελματικό ραντεβού θα μπορέσετε να κάνετε καλή εντύπωση. Στο τέλος του μήνα η ατμόσφαιρα θα είναι ερωτική, ρομαντική, ειδυλλιακή και όσοι δεν είστε δεσμευμένοι μπορεί να δοκιμάστε την εμπειρία ενός αναπάντεχου φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη την πρώτη ημέρα του μήνα, μην πτοηθείτε από κάποια αναποδιά. Μέχρι τις 7 καλό είναι να αποφύγετε τις διενέξεις και τον ανταγωνισμό. Γύρω στις 4 το εξάγωνο Άρη - Δία μπορεί να τονώσει το προφίλ σας στον χώρο της δουλειάς. Δέχεστε τιμητικά σχόλια. Το γεγονός, πάντως, πως και ο Άρης και η Αφροδίτη σχεδόν συμπορεύονται στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει κάποιο σημαντικό οικογενειακό γεγονός ή να ενθαρρύνει μια γιορτή ή ένα πάρτι στο σπίτι. Ένα σύντομο ερωτικό πάθος με πρόσωπο που είχατε απορρίψει στο παρελθόν θα μπορούσε να προκύψει στα μέσα του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία ανάβει το πράσινο φως για να κοινοποιήσετε τις απόψεις σας και να εκφραστείτε με σαφήνεια, χωρίς παρεξηγήσεις. Με τη βοήθεια του Άρη θα εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις ικανότητές σας και την ηγετική σας ιδιοσυγκρασία. Παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Η σύγκρουση που βιώνετε ανάμεσα στα παλιά δεδομένα και στις απαιτήσεις μιας νέας περιόδου που ξεκινά θα μετριαστεί μετά τις 12, παρά το γεγονός ότι ο Ήλιος στον Υδροχόο σάς αναγκάζει να στρέψετε την προσοχή σας περισσότερο προς την οικογένεια και λιγότερο προς την καριέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά τις 4 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και είναι ευκαιρία για εσάς να διεκδικήσετε ένα χρηματικό ποσό που σας χρωστούν ή να συζητήσετε σοβαρά θέματα που για καιρό αναβάλατε. Μεταξύ 14 και 23 ένα ραντεβού για δουλειά θα μπορούσε να εξελιχθεί προς όφελός σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις για οικονομικά ζητήματα, ενώ για πιθανές αγορές μην διστάσετε να συμβουλευτείτε οικείο πρόσωπο εμπιστοσύνης. Η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στις 16 διευκολύνει κάθε ζήτημα υλικής άνεσης και ασφάλειας. Αν βγείτε το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, προσέχετε τα έξοδά σας. Στο τέλος του μήνα προτιμάτε την οικογενειακή θαλπωρή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ανοίγει με μια Νέα Σελήνη που ευνοεί τα κέρδη και τα προσωπικά οφέλη, ενώ το εξάγωνο Άρη - Δία δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να ζήσετε μια δυνατή εμπειρία στον έρωτα. Αφεθείτε και αποφύγετε να προβάλετε τις συνήθεις αντιστάσεις που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Ο Άρης, ενεργοποιώντας αρμονικά τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, πυροδοτεί μια ατμόσφαιρα δημιουργικής έντασης, όπου θα συμβούν ανακατατάξεις, ανατροπές, αλλαγές και δημιουργικά εγχειρήματα. Η περίοδος της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου σάς βρίσκει γεμάτους πάθος αλλά και ένταση. Δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Προς το τέλος του μήνα έχετε βυθιστεί πλήρως σε ένα ειδύλλιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τον φέρνει πίσω στον Αιγόκερω και μέχρι τις 14 θα χρειαστείτε αρκετή υπομονή. Κάποια πράγματα πρέπει να κάνετε ότι δεν τα βλέπετε ή ότι δεν τα ακούτε. Η επιστροφή του στο ζώδιό σας στις 15 επαναφέρει την καλή επικοινωνία. Μέχρι τις 23 επιδιώξτε επαγγελματικές συναντήσεις και ραντεβού. Θα νιώσετε ελεύθεροι να εκφράσετε την άποψή σας και στον χώρο της δουλειάς και στο σπίτι. Επιπλέον, το εξάγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σας, Ουρανό, θα ανοίξει μια πόρτα διεξόδου από καταστάσεις που είχαν παγιωθεί και στερούσαν την ελευθερία σας. Προσοχή στους έρωτες με δεσμευμένα άτομα και στις εποχικές ιώσεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας των ερωτευμένων σάς βρίσκει σε πλήρη ετοιμότητα. Βγαίνετε συχνά, μπερδεύεστε με το πλήθος, κάνετε νέες γνωριμίες, ακόμα και περιστασιακές σχέσεις. Η περίοδος του Αγίου Βαλεντίνου σάς βρίσκει ερωτικά υπερδραστήριους. Ταυτόχρονα όμως, πλησιάζουν τα γενέθλιά σας και πρέπει να θέσετε την υγεία σας σε θέση προτεραιότητας. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας από τις 20 σας φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και υπερτονίζει τις ευαισθησίες σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερω δημιουργούν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα το κατάλληλο κλίμα για μια ερωτική περιπέτεια ακόμα και με ένα δεσμευμένο άτομο, ίσως μεγαλύτερό σας σε ηλικία.