Πρόβλεψη εφιάλτης για ένα ζώδιο από τη Λίτσα Πατέρα - Δυστυχώς το ανακοίνωσε

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόβλεψη εφιάλτης για ένα ζώδιο από τη Λίτσα Πατέρα - Δυστυχώς το ανακοίνωσε

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει ένα συγκεκριμένο ζώδιο για τις άσχημες εξελίξεις που το περιμένουν σήμερα (1/4), ενώ και η Άση Μπήλιου προειδοποίησε για ένα δύσκολο ξεκίνημα του Απρίλη.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Είστε πρωταγωνιστές των πλανητικών παιχνιδιών. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις και γενικότερα για μια νέα αρχή!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας γεμίσει διαίσθηση και οράματα. Ευνοούνται τα σχέδια για μια νέα εκκίνηση, τόσο επαγγελματική, όσο και συναισθηματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδανική ημέρα για σας. Η Νέα Σελήνη δείχνει πως φίλοι ή κοινωνική ζωή υπόσχονται πολλά, μπορείτε λοιπόν να ακούσετε τη διαίσθησή σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να προωθείτε ρεαλιστικά σχέδια, όμως η σημερινή Νέα Σελήνη θα σας παρασύρει σε σχέδια και όνειρα. Προσοχή όμως στην… προσγείωση.

ΛΕΩΝ

Επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη, η οποία υπόσχεται πολλά για σας. Νέα σχέδια, επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Έρωτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι αλλάζει μέσα σας την περίοδο αυτή. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει ακόμα και σε συναισθηματικές επαφές. Προωθούνται οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορούσαν να εξελιχθούν υποθέσεις που αφορούν τόσο τα συναισθηματικά, πολύ περισσότερο δε σχέσεις και συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας. Πρέπει να κυνηγήσετε όνειρα τα οποία όμως μπορούν να υλοποιηθούν (γ΄δεκαήμ).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καιρός για δράση. Η Νέα Σελήνη στον Κριό (νέα ξεκινήματα) βοηθά εκκινήσεις τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε δημιουργικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Μελετήστε προσεκτικά οικογενειακές υποθέσεις (ή ακινήτων).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Κριό ανοίγει νέους δρόμους. Προωθήστε επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι καιρός να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις. Σας ανοίγονται νέοι δρόμοι. Τα οικονομικά θα πάρουν νέα τροπή!

Αυτά τα ζώδια νιώθουν ξεκομμένα από το περιβάλλον τους

ΛΕΩΝ

Και όμως, αυτό το ζώδιο είναι εντάξει και μόνο του. Συχνά αισθάνεται αποκομμένο απο το περιβάλλον του και παρά το ότι είναι δίπλα για τους αγαπημένους του, ελάχιστοι είναι δίπλα του όταν εκείνος έχει ανάγκη. Δυστυχώς ο Λέων έχεις πολλούς επιφανειακούς φίλους γύρω του, για αυτο και καταλήγει να νιώθει μοναξιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα μοναχικό ζώδιο, τόσο λόγω του χαρακτήρα του, όσο και λόγω των άλλων. Μπορεί όταν είναι έξω να δείχνει ότι περνάει καλά, μέσα του όμως ο Παρθένος νιώθει πάντα πολύ μόνος. Είναι το μεγάλο κενό μέσα του, που τον κάνει να αισθάνεται πάντα μοναξιά.

ΖΥΓΟΣ

Πρόκειται για ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια και είναι πάντα εκεί για τους άλλους, ο ίδιος βγαίνει χαμένος, γιατί μόνο δίνει και δεν παίρνει τίποτα πίσω. Έτσι καταλήγει να νιώθει απαγοητευμένος και μόνος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα δεν είναι το πιο εξωστρεφές ζώδιο, καθώς είναι απόμακρος και κάποιες φορές αγενής. Με τον τρόπο του, κάνει τους άλλους να φεύγουν από κοντά του και καταλήγει να νιώθει άσχημα, γιατί έμεινε μόνος ξανά.