Κριοί, καρκίνοι και... - Άσχημες εξελίξεις για 4 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κριοί, καρκίνοι και... - Άσχημες εξελίξεις για 4 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (1/4) στην εκπομπή Breakfast At Star η Άση Μπήλιου, με την αστρολόγο να εξηγεί πως μπορεί ο μήνας να ξεκινήσει λίγο ζόρικα (όπως είχε ήδη προειδοποιήσει), ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα θα ηρεμήσουν.

«Είναι καλός αυτός ο μήνας. Καλύτερος προς το μέσον, το ξεκίνημά του θα είναι κάπως. Σήμερα ο μήνας μπαίνει με ορμή, με μία Νέα Σελήνη στον Κριό. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο αποφασιστικό που δεν φοβάται να κάνει αυτό που θέλει. Η Νέα Σελήνη δίνει έμφαση στο νέο και μας δίνει τη δύναμη να πάρουμε αποφάσεις.

Πολύ συχνά, με τη Νέα Σελήνη έχουμε τα ίδια φαινόμενα με μία Πανσέληνο. Το γεγονός ότι δεν τη βλέπουμε δε σημαίνει ότι δεν μας πιάνει. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματά της και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κυβερνήτης αυτής της Σελήνης είναι ο Άρης.

Στην πορεία το πράγμα θα στρώσει. Μπορεί ο μήνας να ξεκινάει λίγο περίεργα, ο μήνας ωστόσο θα αλλάξει το μοτίβο αργότερα

Η Νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια δηλαδή του Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους», ανέφερε η αστρολόγος.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο την περίοδο του Κριού

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώθεις ακόμα πιο έντονα την επιθμία για σχέση και συντροφικότητα, αλλά και στα επαγγελματικά σου, θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους σου, να τους ακούσεις και να βρεις λύση για τυχόν προβλήματα τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Όχι μόνο θα πάρεις πρωτοβουλίες για τα οικονομικά σου που θα σε βοηθήσουν άπειρα στην βελτίωση τους, αλλά θα έχεις και ευκαιρίες για να ικανοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου, ενώ είσαι στην τέλεια φάση για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Οπότε, ετοιμάσου να ζήσεις μια φάση με έρωτες και λεφτά!

ΛΕΩΝ

Ένα κύμα ανανέωσης θα σε γεμίσει τη ζωή σου, ενώ θα θέλεις να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα για να κερδίσεις νέες εμπειρίες. Θα έχεις τα κίνητρα και την όρεξη για να το κάνεις αυτό, αλλά και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, λόγω της λάμψης που θα βγάζεις προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσεις πολύ ενθουσιασμένη και αισιόδοξη για το τώρα, ενώ θα αυξηθεί και η δημιουργικότητα σου, όπως και η ερωτική σου αύρα. Είναι πολύ πιθανό το να βρεις λοιπόν ταίρι στα ξαφνικά ή να θελήσεις να ξεκινήσεις μια νέα ιστορία.