Πονοκέφαλος για 7 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Προειδοποίησε για άσχημα γεγονότα

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πονοκέφαλος για 7 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Προειδοποίησε για άσχημα γεγονότα

Στις αναλυτικές της προβλέψεις για σήμερα, 14/4 προχώρησε από νωρίς το πρωί η Λίτσα Πατέρα, η οποία προειδοποίησε ορισμένα ζώδια για αυτά που θα μας φέρει η Πέμπτη. Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου, την ώρα που προσοχή πρέπει να δώσουν μέχρι τις 19/4 Ζυγοί, Παρθένοι και ακόμη ένα ζώδιο.

Οι ημερήσιες 14/4 προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου να σας βοηθά οικονομικά, όμως οι εντάσεις δεν θα λείψουν στην καθημερινή σας ζωή. Προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να διαφυλάξετε σχέσεις ή συνεργασίες, ιδίως αν εμπλέκεστε και συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η απατηλή όψη Σελήνη-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να διαφωνήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΛΕΩΝ

Ένα οικονομικό θέμα δεν φαίνεται να παίρνει την πορεία που εσείς θα επιθυμούσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει κάποια παράπονα ή διαφωνίες. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε.

ΖΥΓΟΣ

Ένα σχέδιό σας δεν φαίνεται να πραγματοποιείται σήμερα. Θέματα εργασίας (υγείας) θα σας απασχολήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε να αναμίξετε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα σε οικονομικά θέματα, γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος σε καλή όψη με τον Κρόνο εκτός από ευκαιρίες υλοποίησης μπορεί να δημιουργήσει και θετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο χώρο της εργασίας (υγεία). Κάποια σχέδια ίσως καθυστερήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα έρθει στο προσκήνιο. Δεν είναι όμως κατάλληλη ημέρα για ρίσκο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για συζητήσεις.

Καλημέρα φίλοι μου! ♈️ΚΡΙΟΣ Μπορεί η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου να σας βοηθά οικονομικά, όμως οι εντάσεις δεν θα λείψουν στην καθημερινή σας ζωή. Προσοχή! ♉️ΤΑΥΡΟΣ Προσπαθήστε να διαφυλάξετε σχέσεις ή συνεργασίες, ιδίως αν εμπλέκεστε και συναισθηματικά. ♊️ΔΙΔΥΜΟΙ Η απατηλή όψη Σελήνη-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. ♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να διαφωνήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. ♌️ΛΕΩΝ Ένα οικονομικό θέμα δεν φαίνεται να παίρνει την πορεία που εσείς θα επιθυμούσατε. ♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει κάποια παράπονα ή διαφωνίες. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε. ♎️ΖΥΓΟΣ Ένα σχέδιό σας δεν φαίνεται να πραγματοποιείται σήμερα. Θέματα εργασίας (υγείας) θα σας απασχολήσουν. ♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αποφύγετε να αναμίξετε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα σε οικονομικά θέματα, γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις. ♐️ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Ήλιος σε καλή όψη με τον Κρόνο εκτός από ευκαιρίες υλοποίησης μπορεί να δημιουργήσει και θετικές εξελίξεις. ♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο χώρο της εργασίας (υγεία). Κάποια σχέδια ίσως καθυστερήσουν. ♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ένα οικονομικό θέμα θα έρθει στο προσκήνιο. Δεν είναι όμως κατάλληλη ημέρα για ρίσκο. ♓️ΙΧΘΥΕΣ Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για συζητήσεις. #LitsaPatera

Posted by Litsa Patera on Wednesday, April 13, 2022

Ποια ζώδια κουβαλούν κακό μάτι πάνω τους μέχρι και τις 17/4

Η Ανδριάννα Σαρρή μοιράζεται μέσα από το oroskopos.gr τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας 11 έως 17/4.

Μπορεί η ημέρα σήμερα 12/4 να τσουλάει ήρεμα για πολλά ζώδια, αλλά τις επόμενες ώρες θα προκληθούν αναταραχές σε πολλούς τομείς, κυρίως όμως στα ερωτικά.

ΚΡΙΟΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Χαρά από ανεκπλήρωτο έρωτα 1ο δεκαήμερο! Σταθερότητα και αισθησιασμός, για εσένα του 2ου! Σοβαρεύεις ερωτικά και ηρεμείς συναισθηματικά, 3ο δεκαήμερο!
  • Τα «ΜΗ»: 3οδεκαήμερο, κρίση στην συντροφική ζωή να αναμένεις, με την Πανσέληνο απέναντι σου!

ΤΑΥΡΟΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες, εξομολογήσεις, αλλαγές και ευχάριστα ερωτικά νέα, 1ο και 2ο δεκάημεο! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για μεγάλες ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, ακόμα κι από έναν έρωτα παλαιό ή ανεκπλήρωτο!
  • Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πρέπει να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, θα έχεις επικοινωνία παρασκηνιακή, με έναν έρωτα απωθημένο ή παρελθοντικό! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις και πάθος!
  • Τα «ΜΗ»: Όχι στα απαγορευμένα, για εσένα του 1ου και 2ου! Εσύ του 3ου δεκαημέρου, οφείλεις να αποφύγεις έπαρση και απαιτητικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γνωριμίες, φλερτ, χαρμόσυνες αλλαγές, επίτευξη αισθηματικών στόχων, ερωτική εύνοια και αισιοδοξία, θα έχεις, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις!
  • Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από γκρίνια, ξεσπάσματα, αλλά κι από το ερωτικό παρελθόν!

ΛΕΩΝ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος, σεξουαλικότητα και ακαταμάχητη γοητεία, για εσένα του 1ου και 3ου! Επιπλέον, εσύ που ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, να αναμένεις τύχη, γνωριμίες, επίτευξη στόχων, χαρμόσυνα μηνύματα και νέα!
  • Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, η καριέρα και η οικογένεια, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! Εσύ του 3ου, μακριά από επικοινωνιακές γκάφες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απόλυτα τυχερή εβδομάδα και για τα τρία δεκαήμερα! Μόνο θετικές εξελίξεις στον έρωτα, νέα σχέση, ξεκινήματα, πάθος, συντροφικότητα, επίτευξη αισθηματικών στόχων και μόνο χαρές!
  • Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι σε κτητικότητα και ζήλια χωρίς ουσιαστικό λόγο!

ΖΥΓΟΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και χορταίνεις κατακτήσεις! Μάλιστα, το 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνει και συντροφικότητα! Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για μία απόλυτα ερωτική και παθιασμένη εβδομάδα!
  • Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για ερωτικές κόντρες και ρήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σε όποιο δεκαήμερο κι ανήκεις, ετοιμάσου για γνωριμίες, συντροφικότητα, εξομογήσεις, προτάσεις, φλερτ και μόνο επιτυχίες!
  • Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι σε παλαιούς και απαγορευμένους έρωτες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ερωτικές επιστροφές! Επιπλέον, εσύ του 3ου, απολαμβάνεις και νέες ερωτικές επιτυχίες, πάθος και ρομαντισμό!
  • Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ο εργασιακός τομέας, είναι προτεραιότητα!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, νέες γνωριμίες, εξομολογήσεις, κατακτήσεις, ευχάριστα νέα, θαυμαστές και χαρμόσυνα μηνύματα, για όλα τα δεκαήμερα!
  • Τα «ΜΗ»: Προσοχή 3ο δεκαήμερο! Έρχονται ρήξεις, σε επάγγελμα, οικογένεια και έρωτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, πάθος, αισθησιασμός, συναίσθημα, αλλά και επιστροφές από το παρλεθόν, θα έχεις! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις ερωτική σταθερότητα, νέες γνωριμίες, φλερτ και καυτές στιγμές!
  • Τα «ΜΗ»:3ο δεκαήμερο, όχι στα επικοινωνιακά λάθη!

ΙΧΘΥΣ

  • Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, φλερτ, γνωριμίες, ομορφιά, τύχη, ερωτική εύνοια, προτάσεις και μόνο θετικές εξελίξεις! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις ερωτικές επικοινωνίες, αλλά και πολλές αισθησιακές καυτές στιγμές!
  • Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι σε τοξικότητα, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας!