Επιτέλους θα πάρουν ανάσα - Τα 6 ζώδια που σύμφωνα με το Λεφάκη έχουν ευχάριστα νέα

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτέλους θα πάρουν ανάσα - Τα 6 ζώδια που σύμφωνα με το Λεφάκη έχουν ευχάριστα νέα

Έχοντας ήδη κάνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλο τον Απρίλιο, ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε τα 12 ζώδια για τα όσα θα φέρει η Πέμπτη 14/4. Ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι οι άτυχοι.

Οι 14/4 προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Μάθετε να ακούτε τις προτάσεις των άλλων και μην μιλάτε για τα σχέδια σας πριν πραγματοποιηθούν. Τα αισθηματικά σας θα σας φανούν ρόδινα, αν και χρειάζεται προσπάθεια για να μην αλλάξει το χρώμα τους.

Tαύρος

Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και συναναστροφές, αντίθετα αξιοποιήστε πιο δημιουργικά το χρόνο σας. μην παρασύρεστε από μικρές οικονομικές βελτιώσεις και μην αμελείτε εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν.

Δίδυμοι

Η περίοδος αυτή έρχεται με αλλαγές και με σκοπό μια γενικότερη ανασυγκρότηση στις βασικές συνθήκες της ζωής σας. Δίνεται έμφαση στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος

Με λίγη τόλμη και πολλή ευαισθησία κάντε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση αν θέλετε να απαλλαγείτε από τους υποσυνείδητους φόβους που σας δυσκολεύουν τη ζωή.

Λέων

Αισθηματικά σας δίνονται ευκαιρίες αλλά οικονομικά συνιστάται προσοχή. Προς το παρόν δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, ωστόσο αργά ή γρήγορα, δεν θα τις αποφύγετε.

Παρθένος

Οι μέρες που ακολουθούν εξυπηρετούν τα επαγγελματικά σχέδια, και σας βοηθούν να νικήσετε διαφωνίες, σχόλια και αντιθέσεις ωθώντας τα πράγματα που σας αφορούν εκεί που σας ενδιαφέρει να πάνε.

Ζυγός

Ζητήστε τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε, αξιοποιήστε τις καλές στιγμές στην αισθηματική σας ζωή και αν πρόκειται να μετακινηθείτε τις επόμενες μέρες, κάντε το μεθοδικά και όχι βιαστικά.

Ζώδια Κυριακή 3 Απριλίου

Σκορπιός

Ο αναβρασμός στο στενό περιβάλλον συνεχίζεται και οι λύσεις φαίνεται ότι θα καθυστερήσουν. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να έχετε επιτυχία αν κινηθείτε λογικά και οργανωμένα.

Τοξότης

Μπορείτε τώρα να κάνετε μια ρεαλιστική αξιολόγηση και να αξιοποιήσετε προτάσεις για αλλαγές δουλειάς, συνεργασίες, ή ακόμα να διεκδικήσετε μια αύξηση ή ένα συμφέρον δάνειο.

Αιγόκερως

Προετοιμαστείτε αυτές τις μέρες για αναθεωρήσεις και για καινούριες θέσεις και απόψεις. Και οι δυο υποστηρίζουν το ενδεχόμενο μιας ανανέωσης ή μιας αλλαγής.

Ιχθύες

Οι δημιουργικές σας προοπτικές βελτιώνονται, και η αλλαγή της στάσης σας σε κάποιο ζήτημα θα ανανεώσει περισσότερο τη δραστηριότητα μαζί και την διάθεση σας.

elle.gr

Δύσκολη η αυριανή 15/4 ημέρα...

Μπορεί σήμερα 14/4 η ημέρα να τσουλήσει ήρεμα για τα περισσότερα ζώδια (δείτε εδώ τις προβλέψεις) αλλά από αύριο έρχονται τα πάνω κάτω!

Για τον λόγο αυτό το Youweekly.gr σας παρουσιάζει παρακάτω τις προβλέψεις από τώρα για να ξέρετε τι σας περιμένει... Μην σας έρθει ξαφνικό βρε παιδιά!

Κριός

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μη δεσμευτείτε σε κάτι γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας ταιριάζει ή να το μετανιώσετε. Όσοι από εσάς είστε σε φάση όπου θα πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια, καλό θα ήταν να τα διεκπεραιώσετε άμεσα. Στα οικονομικά, έρχεται σιγά – σιγά η αναγέννηση και θα ικανοποιηθείτε στο έπακρο, αφού οι πηγές των εισοδημάτων σας, θα αυξηθουν δίνοντας σας σιγουριά αλλά και την ανάλογη υπευθυνότητα.

Ταύρος

Επειδή αυτές τις μέρες θα πιεστείτε πολύ στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, θα αναγκαστείτε να δουλεύετε παραπάνω ώρες ,θα υπάρχουν εντάσεις, νεύρα γιατί δεν θα αμείβεστε γι αυτά που προσφέρετε. Θα κάνετε πολλές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα μπείτε στην διαδικασία να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναμένετε αυτήν την περίοδο. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά δεν αποκλείεται παράλληλα να προκύψουν και έκτακτα έξοδα. Στον οικονομικό σας τομέα τα έσοδα σας θα αυξηθούν, αλλά παράλληλα θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και χρέη προς τρίτους.

Δίδυμοι

Ρίξτε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει και μην αλλάζετε τους ερωτικούς σας συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Στα οικονομικά σας θα δυσκολευτείτε να τα φέρετε βόλτα, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψετε άμεσα. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι θα βιώσετε μια παροδική κρίση, που θα είναι αιτία να απομακρυνθείτε για λίγο με τον σύντροφο σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα θα μπορέσετε να προβάλλετε τα ταλέντα σας, χρησιμοποιώντας την ευστροφία σας, πετυχαίνοντας να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και θα εδραιωθείτε πιο γρήγορα στον εργασιακό σας χώρο.

Καρκίνος

Για τους αδέσμευτους και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, είτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ή να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θέλουν λίγο προσοχή.

ζώδια αυριανή ημέρα 15/4

Λέων

Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει και δεν ολοκληρώθηκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες. Ανατρεπτικές καταστάσεις αλλά και καθυστερήσεις δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβούν στον επαγγελματικό τομέα. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ. Οι αδέσμευτοι οι έξοδοι με τους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα κάνουν καλό στη ψυχολογία σας και θα κάνετε πολλές γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην κρίνετε αυστηρά τον ερωτικό σας σύντροφο και να είστε πιο διαλλακτικοί αυτήν την περίοδο.

Παρθένος

Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο για τους περισσοτέρους από εσάς και θα σας απασχολήσει έντονα. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε. Μοιραστείτε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις προσπαθείστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και ο σύντροφος σας έχει τις δικές του.

Ζυγός

Αποφύγετε οικονομικούς διακανονισμούς με τρίτους και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας. Στην ερωτική σας ζωή, εκδηλώστε άφοβα τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Σκορπιός

Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παράλληλα θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα πάρετε μια ανάσα. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο σύντροφος σας θα διανύσει μια δύσκολη περίοδο και θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε.

Τοξότης

Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στις όποιες συνεργασίες. Οικονομικά, έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής και υπάρχει πιθανότητα αύξησης του μισθού σας ή θα πάρετε έξτρα χρήματα για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους.

Αιγόκερως

Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Φροντίστε να ηρεμήσετε και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Χρειάζεται όμως μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Υδροχόος

Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας με προσοχή και σύνεση. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μία καλή περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε πράγμα που θα σας αγχώσει πολύ γιατί θα πρέπει να καλύψετε άμεσα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ψυχαγωγηθείτε, διασκεδάστε και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση.

Ιχθείς

Αξιοποιήστε τις γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν με άτομα κύρους. Θα έχετε έντονους προβληματισμούς γύρω από θέματα που αφορούν κυρίως την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι τάσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για να διασκεδάσετε να πάτε διακοπές και να ξεκουραστείτε. Στα επαγγελματικά σας θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με τις συνεργασίες σας και θα διακόψετε αυτές που δεν σας προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο σας δημιουργούν προβλήματα. Στα συναισθηματικά σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας.