Καμπανάκι συναγερμού από τον Κώστα Λεφάκη - 4 ζώδια πρέπει να προσέξουν γιατί...

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμπανάκι συναγερμού από τον Κώστα Λεφάκη - 4 ζώδια πρέπει να προσέξουν γιατί...

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις και προειδοποίησε τα 12 ζώδια για αυτά που θα φέρει η Τετάρτη 27/4. Όπως η Λίτσα Πατέρα νωρίς το πρωί, όπως και ο ίδιος αποκάλυψε τους τυχερούς και τους χαμέμους.

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Κριός

Δώστε έμφαση σε ζητήματα δημιουργικής δραστηριότητα ή προσπάθειας για να κατακτήσετε ερωτικά έναν άνθρωπο που έχετε βάλει στόχο σας το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος

Παραμένουν μερικές εκκρεμότητες στον οικογενειακό χώρο και αρχίζουν προειδοποιητικά μηνύματα για το μέλλον της δουλειάς σας.

Δίδυμοι

Ζήστε έξυπνα την καθημερινότητα και καταπολεμήστε το φαινόμενο της αγχώδους αγωνίας που σας καταλαμβάνει συχνά, όταν πιστεύετε ότι οι άλλοι απομακρύνονται από το περιβάλλον και την επιρροή σας.

Καρκίνος

Ό, τι και να κάνετε δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες, τα αναπάντεχα και τους αιφνιδιασμούς, τόσο του οικογενειακού χώρου, όσο και του επαγγελματικού τομέα.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις 25/4-1/5

Λέων

Αν δεν προσέξετε κάποιες λεπτομέρειες και προειδοποιήσεις από το περιβάλλον, τότε διακινδυνεύετε ώστε προσδοκίες και βασικοί σας σκοποί να φρενάρουν αυτήν την περίοδο.

Παρθένος

Όσοι παραμένετε στην αρένα της αγωνιστικότητας, εξοπλιστείτε κατάλληλα, είτε για να νικήσετε τον «εχθρό», είτε για να αντεπεξέλθετε των περιστάσεων.

Ζυγός

Για εσάς, τα γεγονότα της καθημερινότητας θα έρχονται κατά κύματα. Και επειδή είστε καλοί στην πλεύση, θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Σκορπιός

Ό, τι αφορά το οικονομικό και την εφαρμογή νέων σχεδίων θα σας απασχολήσει, καθώς θα παρουσιάσει και το ένα και το άλλο, περιστασιακές δυσκολίες.

Τοξότης

Τα καλά νέα είναι η κοινωνική συναναστροφή, η επιτυχία στα ερωτικά και μια πρόσκαιρη προσφορά ψυχαγωγίας. Ταξίδια όμως και μετακινήσεις εμποδίζονται και καθυστερούν προς το παρόν.

Αιγόκερως

Κάποιοι από εσάς αναγκάζεστε να «χορέψετε» μέσα σε ένα κύκλο περιστατικών και αιφνίδιων γεγονότων. Αποφύγετε να ανοίξετε νέα μέτωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Υδροχόος

Στις ψυχολογικές, ή συναισθηματικές δυσκολίες που θα προκύψουν, θα δοκιμαστεί η υπομονή και η αντοχή. Φροντίστε να μη χάσετε καμία από τις δυο!

Ιχθύες

Ως κυρίαρχοι του παιχνιδιού θα κληθείτε να δώσετε ένα δύσκολο αγώνα, ή να λάβετε μέρος σε μια παρακινδυνευμένη παρτίδα επαγγελματικού παιχνιδιού.

Πηγή elle.gr

"Από τις 26/04 μέχρι και τις 30/04..."

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και αγωνιώ να αλλάξει ο μήνας και μιας που εξαφανίστηκα, ας ξεπροβοδίσω τον Απρίλη, όπως του αξίζει! Το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος, ένα συμπαντικό “party” που θα αφήσει εποχή! Θα μιλούν πολλοί για αυτό, ίσως και για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Αν εξαιρέσουμε το μέχρι σήμερα, που ο Κρόνος από τον Υδροχόο, μας έψησε το ψάρι στα χείλη, οι υπόλοιπες ημέρες είναι θεϊκά θαυματουργές και πολλά όμορφα μπορούν να συμβούν σε ερωτικό επίπεδο! Θα μου πείτε ποιος έχει όρεξη για ιστορίες για αγρίους; Κανείς! Μα ο κύριος Έρωτας δε ρωτά! Παραφυλά και τσουπ, ρίχνει τα βέλη του και όποιον πάρει ο χάρος!

Η πονηρή η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από τους Ιχθύες, θέλει να κάνει τις ζαβολιές της, γιατί αυτό της βγάζει το σκηνικό! Ο Ποσειδώνας άλλο που δε θέλει, να γαληνέψει τις θάλασσές του, να φτιάξει το πιο όμορφο γαλάζιο που υπάρχει, να γίνει ένα με τον ουρανό, πόσο μαγικό είναι αυτό;;; Χαζεύοντας ένα τέτοιο τοπίο, οι ψευδαισθήσεις του υπέροχου, του φανταστικού, καλπάζουν, ρομαντική η φάση φουλ! Αρκετοί λοιπόν παίζει να τη βγάλουμε σε ένα παράθυρο, να χαζεύουμε τον ουρανό και τα ταξιδιάρικα τα συννεφάκια, να νοσταλγήσουμε εκείνα τα δυο μάτια, να στείλουμε εκείνο το μήνυμα, που έχουμε ορκιστεί 100 φορές, πως ποτέ ξανά,.. τι σου κάμει ένα καρδιοχτύπι;

Στις 25/04 ο Ερμής από τον Ταύρο, θα στείλει τα σημάδια του! Συμμετέχει και αυτός, διακριτικά όμως, γιατί έχει πάρει το σοβαρό του το ύφος τώρα! Θα στείλει ένα όνειρο; Ένα τραγούδι; Ένα μήνυμα κατά λάθος, αλλά τελικά όχι και τόσο λάθος; Θα φτιάξει ένα τυχαίο ραντεβού; Πάντως ανάβει το σπίρτο! Τσαφ.. Από τις 26/04 μέχρι και τις 30/04 ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας.... διαβάστε τη συνέχεια και τις προβλέψεις της MagicFariel.