«Μέχρι τις 23/5...» - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για τον Ανάδρομο Ερμή

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μέχρι τις 23/5...» - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για τον Ανάδρομο Ερμή

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας (9/5) στην εκπομπή Breakfast at Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να προειδοποιήσει για την Ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινάει από μεθαύριο, ενώ από τη μεριά του, ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε τρία συγκεκριμένα ζώδια.

«Αν ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο με Ανάδρομη Ερμή, μπορεί κάτι στην πορεία να αλλάξει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει αρνητικά, απλά μπορεί να δείξει αστάθεια.

Αν μπορείτε να κάνετε τη νέα αρχή μετά τις 4 Ιουνίου θα ήταν καλό. Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινάει επίσημα μεθαύριο αλλά από σήμερα (9/5) μπαίνει σε στάση άρα αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά αρχίζουν τα «παρατράγουδα» αρχικά στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 23/5 και μετά πιάνει το ζώδιο του Ταύρου.

Αύριο είνα μία καλή μέρα, καθώς έχουμε Σελήνη στην Παρθένο, ενώ την Τετάρτη (11/5), εκτός από τον Ανάδρομο, ο Δίας μπαίνει στον Κριό», είπε μεταξύ άλλων η Άση Μπήλιου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

3 ζώδια που δεν έχουν καμία αυτοσυγκράτηση

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει πολλές διαφορετικές πλευρές, γεγονός που τον καθιστά τον τέλειο διαγωνιζόμενο για ένα reality show. Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει! Οι Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνοι, περίεργοι και θα κάνουν τη μέρα όσο πιο διασκεδαστική γίνεται. Όσον αφορά το σeξ, οι Δίδυμοι αγαπούν το φλερτ, τις βρώμικες συζητήσεις και το παιχνίδι ρόλων. Μόλις διεγερθούν, μπορούν εύκολα να χάσουν την αίσθηση του αυτοέλεγχου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από όλα τα ζώδια ο Σκορπιός πιθανότατα θα ήταν ο πρώτος που θα χάσει στο Too Hot To Handle. Πρώτον, ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο οποίος ασχολείται με το σeξ, την εμμονή και κάθε τι απαγορευμένο. Έτσι, εάν πείτε σε έναν Σκορπιό ότι κάτι είναι απαγορευμένο, θα το θέλουν πολύ περισσότερο. Ο Σκορπιός είναι επίσης ένα ζώδιο που ορίζεται μέσα από το σeξουαλικό παιχνίδι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι παθιασμένος, αυθόρμητος και διασκεδαστικός. Είναι πολύ ανεξάρτητος και τείνει να δημιουργεί τους δικούς του κανόνες. Τους αρέσει να ζουν τη στιγμή. Έτσι, εάν πραγματικά συνδέονται με κάποιον που βρίσκουν ελκυστικό και αισθάνονται την επιθυμία να τους φιλήσουν, δεν θα σκεφτούν δύο φορές για να το κάνουν.