Απρόοπτα και δύσκολες καταστάσεις για 3 ζώδια - Η προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απρόοπτα και δύσκολες καταστάσεις για 3 ζώδια - Η προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε ο Κώστας Λεφάκης, θέλησε να προειδοποιήσει τρία ζώδια τα οποία σήμερα (9/5) πρόκειται να δυσκολευτούν αρκετά, ενώ άλλοι έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, ενώ και η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε 4 συγκεκριμένα ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Οργανώστε τις δραστηριότητές σας και μην επιβαρύνετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ασχοληθείτε με οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις

Ταύρος

Έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας. Η μέρα κρύβει αισθηματικές προκλήσεις τις οποίες πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση.

Δίδυμοι

Φανείτε τολμηροί στις επιλογές σας. Κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε διστακτικότητα και επιφυλακτικότητα από τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Φανείτε ευέλικτοι και δείξτε ικανότητες προσαρμογής σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Κοινωνικά, αξιολογήστε τις προσκλήσεις που σας απευθύνονται.

Κώστας Λεφάκης ζώδια 9/5

Λέων

Έχετε τον τρόπο να ξεπερνάτε αυτά που δεν σας αρέσουν, ή να βρίσκετε πιστευτές δικαιολογίες εκεί που τα πράγματα μπερδεύονται λίγο περισσότερο από όσο πρέπει.

Παρθένος

Οι άλλοι σας προκαλούν, αλλά σκεφτείτε μήπως είναι καλύτερα να μην ανταποκριθείτε σε αυτές τις προκλήσεις που θα έχουν αντίκτυπο και θα αλλάξουν τα σημερινά σας δεδομένα

Ζυγός

Απρόοπτα φέρνει η σημερινή μέρα τα οποία θα κληθείτε να διαχειριστείτε με νηφαλιότητα και επιδεξιότητα.

Σκορπιός

Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση, τόσο νοητική, όσο και σωματική. Επιλέξτε τις δραστηριότητες ή τις καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να τα επιτύχετε και τα δύο.

Τοξότης

Έχετε εργαστεί αρκετά και με αυταπάρνηση, γεγονός που σας έχει καθιερώσει σαν άτομο που μπορεί να δώσει λύση σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Μην υπερβάλετε όμως!

Αιγόκερως

Φροντίστε σήμερα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Δεν δουλεύετε για να δουλεύετε αλλά για να ζείτε καλύτερα. Βρείτε τη χρυσή τομή!

Υδροχόος

Η επικοινωνία με το σύντροφό σας δυσκολεύει τις αποφάσεις σας και μεταβάλλει κάπως το πρόγραμμα της ημέρας. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

Ιχθύες

Κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η διαρκής σας υποχώρηση δίνει λάθος εντύπωση για το δυναμισμό σας με αποτέλεσμα να σας υπολογίζουν λιγότερο από όσο αξίζετε!

elle.gr

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν χιούμορ

Λέων

Οι Λέοντες μπορούν να κάνουν χιούμορ, μα επειδή επιθυμούν να έχουν στραμμένη την προσοχή συνέχεια πάνω τους, τείνουν να υπερβάλλουν. Προσπαθούν πολύ να γίνουν αστείοι και χρησιμοποιούν υπερβολές για να τα καταφέρουν. Ορισμένες φορές αυτό πετυχαίνει, άλλες πάλι όχι και καταλήγουν να γίνουν κουραστικοί. Χαλαρώστε και βρείτε το χιούμορ στην καθημερινότητα και τα απλά πράγματα, και όχι στην υπερβολή.

Αιγόκερως

Αυστηροί και ευθείς οι Αιγόκεροι δεν φημίζονται για το χιούμορ τους ή την εκδήλωση των συναισθημάτων τους. Πολλοί τους θεωρούν απρόσωπους και σνομπ. Μπορούν, όμως, να βγάλουν αυτό το προσωπείο, αν προσπαθήσουν να χαλαρώσουν και να γίνουν η ψυχή της παρέας. Πρέπει μόνο να μάθουν να γελούν, κυρίως με τον εαυτό τους.

Ιχθύς

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων απολαμβάνουν να λένε (και να ακούν) μεγάλες και διασκεδαστικές ιστορίες. Το θέμα είναι ότι μπορούν να γίνουν υπερβολικά ενθουσιώδεις και φτάνουν σε σημείο να χάνουν το ενδιαφέρον των άλλων. Νομίζουν πως μια ιστορία είναι αστεία μόνο να τελειώσει με έντονα γέλια και δεν καταλαβαίνουν πως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.