«Από σήμερα μέχρι τις 28/10...» - Προειδοποίηση "σεισμός" από την Λίτσα Πατέρα για 5 ζώδια

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Από σήμερα μέχρι τις 28/10...» - Προειδοποίηση

Η Λίτσα Πατέρα εν μέσω Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποίησε τα 12 ζώδια για αυτά που θα φέρει η Τετάρτη 11/5

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Δία από σήμερα μέχρι τις 28/10 στον Κριό σάς ανοίγει νέους δρόμους και στόχους .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, όμως από σήμερα ως τις 28/10 ο ευεργέτης Δίας στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής ζωής (γάμος) δίνει εύνοια!

ΛΕΩΝ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Από σήμερα πάντως ως τις 28/10 έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Κριό (μέχρι 28/10). Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο δείχνει πως θέματα επικοινωνίας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν όμως λύσεις μέχρι 28/10, με τον Δία στον Κριό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Ένα οικονομικό θέμα βρίσκει λύσεις πλέον. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Δία στον Κριό θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν (μέχρι 28/10). Όμως ένα θέμα οικονομικό φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά το γεγονός ότι έχουν ανοίξει από καιρό νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα δεν παύει να σας φορτίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Δία στον Κριό (ως τις 28/10) θα σας φέρει ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα. Όμως τα οικογενειακά ακόμα και πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Ανάδρομο Ερμή

Η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις και μίλησε για τον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 4/6 στο ζώδιο των Διδύμων και από τις 23/5 μέχρι τις 4/6 στον Ταύρο.

Όπως ανέφερε λοιπόν, κανονικά ο Ερμής κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων, άρα θεωρητικά δεν είναι μια τόσο ζόρικη ανάδρομη πορεία σε σχέση με το να ήταν σε ένα ζώδιο όπως για παράδειγμα στους Ιχθύς.

Προειδοποίησε πως πρέπει να προφυλάξουμε δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό! Προσοχή σε ταξίδια, ενώ φροντίστε το μεταφορικό σας μέσο, αποφύγετε να υπογράψετε σε σημαντική συμβόλαια.