Ένα ζώδιο θα βιώσει μια σκληρή αποκάλυψη - Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει και προειδοποιεί

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένα ζώδιο θα βιώσει μια σκληρή αποκάλυψη - Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει και προειδοποιεί

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 12/5 και προειδοποίησε τα 12 ζώδια για όσα θα φέρει η ημέρα. Ο αστρολόγος αποκάλυψε ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι οι άτυχοι, ενώ η Άση Μπίλιου προετοιμάζει τα 12 ζώδια για τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Αυτά που σας απασχολούν, σας υποχρεώνουν να ελιχθείτε περισσότερο προκειμένου να διατηρηθεί η εσωτερική σας γαλήνη και να αποφευχθούν δυσάρεστα και ρήξεις που δεν πρέπει να γίνουν.

Ταύρος

Εμπόλεμο γίνεται το κλίμα στο κοινωνικό σας περιβάλλον ενώ κάποιοι αντιμετωπίζετε ένα πρόσκαιρο περιστατικό υγείας. Φροντίστε τα όλα αποτελεσματικά, όσο κουραστικό και αν φαντάζει αυτό!

Δίδυμοι

Η πιθανότητα της αποκάλυψης μιας σκληρής αλήθειας θα σας διαταράξει ενώ η καθημερινότητα του μήνα σας δοκιμάζει συναισθηματικά ή φιλικά.

Καρκίνος

Ήρθε ίσως η στιγμή να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα ενός ανθρώπου του οποίου δεν είχατε υπολογίσει την εκδοχή της σκοτεινής του πλευράς.

Λέων

Δοκιμάζεται το μήνα αυτό η δημιουργική σας έκφραση και η σχέση σας με ένα πρόσωπο. Αποφύγετε να έρθετε σε ανοιχτή ρήξη αν διακυβεύεται κάποιο συμφέρον σας!

Παρθένος

Για τους νεότερους κρίνεται η πορεία μιας πρόσφατης ερωτικής σχέσης που ίσως δοκιμαστεί για ένα μικρό διάστημα από περιστατικά και από την καθημερινότητα μέχρι να παγιωθεί.

Ζυγός

Αισθηματικά από την μια και οικονομικά από την άλλη είναι τομείς που έχουν μια πρόσκαιρη αναστάτωση ή δυσκολία. Μια αποκάλυψη θα αποτελέσει ένα σοκ που θα πάρει αρκετό χρόνο για να το ξεπεράσετε.

Σκορπιός

Δυσκολεύεστε να ζήσετε με την ευκολία που ξέρατε και θα χρειαστεί να κάνετε μικρές εκπτώσεις στις επιθυμίες και στις συνήθειες σας. Μην είστε επιπόλαιοι στις εκφράσεις ούτε επιθετικοί στους θυμούς σας.

Τοξότης

Κοινωνικά και οικογενειακά, καλείστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε την οποιαδήποτε αντίδραση ή ενέργεια που δεν θα έλυνε προβλήματα απλώς θα τα μεγέθυνε.

Αιγόκερως

Οι μέρες του Μαΐου μέσα από τις πλανητικές όψεις του, δοκιμάζουν μέσα από την συμπεριφορά των άλλων το κλίμα που θα επικρατήσει στο στενό περιβάλλον.

Υδροχόος

Ο μήνας είναι σημαντικός για εσάς καθώς προετοιμάζει νέα ενδιαφέροντα, καθήκοντα και στόχους, γι αυτό μη βιάζεστε να δεσμευτείτε επιπόλαια.

Ιχθύες

Εναλλάσσονται τα συναισθήματά σας μέσα στην καθημερινότητα και πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να αποφύγετε κριτική και αντίδραση. Οικονομικά βελτιώνεται κάπως η κατάσταση.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις 25/4-1/5

Πηγή: elle.gr

«Μέχρι τις 28/10...»

Η Λίτσα Πατέρα εν μέσω Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποίησε τα 12 ζώδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Δία από σήμερα μέχρι τις 28/10 στον Κριό σάς ανοίγει νέους δρόμους και στόχους .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, όμως από σήμερα ως τις 28/10 ο ευεργέτης Δίας στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής ζωής (γάμος) δίνει εύνοια!

ΛΕΩΝ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Από σήμερα πάντως ως τις 28/10 έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Κριό (μέχρι 28/10). Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο δείχνει πως θέματα επικοινωνίας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν όμως λύσεις μέχρι 28/10, με τον Δία στον Κριό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Ένα οικονομικό θέμα βρίσκει λύσεις πλέον. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Δία στον Κριό θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν (μέχρι 28/10). Όμως ένα θέμα οικονομικό φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά το γεγονός ότι έχουν ανοίξει από καιρό νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα δεν παύει να σας φορτίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Δία στον Κριό (ως τις 28/10) θα σας φέρει ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα. Όμως τα οικογενειακά ακόμα και πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.