«Βγείτε έξω, στολιστείτε...» - Έρωτες και χαμόγελα υπόσχεται η Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις για σήμερα 12/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βγείτε έξω, στολιστείτε...» - Έρωτες και χαμόγελα υπόσχεται η Λίτσα Πατέρα

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζυγό τις τελευταίες ημέρες στα 12 ζώδια του αστρολογικού χάρτη και ειδικότερα για τις γυναίκες της παρέας αυτό είναι πολύ ευνοϊκό. Η Λίτσα Πατέρα μας καλεί να βγούμε έξω και να απολάυσουμε την ημέρα (12/5), να νιώσουμε όμορφα με τον εαυτό μας και να μας περιποιηθούμε, ενώ από τις 28/10 τα πράγματα θα αλλάξουν.

Είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να ξεχάσουμε για λίγο όλα τα αρνητικά τα γεγονότα που συμβαίνουν και να χαρούμε τη ζωή μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για λίγη ευτυχία και έρωτα και αυτό εκδηλώνεται σε έντονο βαθμό από τα περισσότερα ζώδια.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για την Πέμπτη 12/5

«Παρά το γεγονός πως υπάρχουν πράγματα που μας πληγώνουν, όπως η ακρίβεια και ο πόλεμος, θα πρέπει να τα αφήσουμε κατά μέρος... Η Σελήνη στον Ζυγό λέει, ειδικά σε εμάς στις γυναίκες, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή, “ξεχάστε ότι συμβαίνει, βγείτε και χαρείτε”», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Δίας ήδη έχει μπει στον Κριό και θα νιώθουμε την ανάγκη να βγούμε, να χαρούμε, να παλέψουμε και έτσι πολλοί θα είναι ωφελημένοι μέσα σε αυτήν την κατάσταση που ζούμε αυτόν τον καιρό».

"Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και..."

Η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις και μίλησε για τον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 4/6 στο ζώδιο των Διδύμων και από τις 23/5 μέχρι τις 4/6 στον Ταύρο.

Όπως ανέφερε λοιπόν, κανονικά ο Ερμής κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων, άρα θεωρητικά δεν είναι μια τόσο ζόρικη ανάδρομη πορεία σε σχέση με το να ήταν σε ένα ζώδιο όπως για παράδειγμα στους Ιχθύς.

Προειδοποίησε πως πρέπει να προφυλάξουμε δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό! Προσοχή σε ταξίδια, ενώ φροντίστε το μεταφορικό σας μέσο, αποφύγετε να υπογράψετε σε σημαντική συμβόλαια. Για τον Ανάδρομο Ερμή, μίλησε και η Βίκυ Παγιατάκη.