Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 15 Μαϊου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 15 Μαϊου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου, ενώ τις προβλέψεις του για όλη την εβδομάδα τις έκανε φυσικά και ο Κώστας Λεφάκης.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Κυριακή 15 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ

Eτοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη χαρούμενες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό!

ΤΑΥΡΟΣ

Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων, ένα είναι σίγουρο, ότι κάτι τέτοιο χρειάζεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν να σας κάνουν να απελπίζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας θρέφει και σας γεμίζει πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να γιορτάσετε τη νίκη σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Βρείτε τρόπους για να δείξετε τα επιτεύγματά σας στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πιθανότητες είναι υπερ σας για να πετύχετε ό,τι θέλετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κοντινά σας πρόσωπα χρειάζονται την αγάπη σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια σήμερα, και ποιος σας πιάνει!

 Ζώδια Κυριακή 15 Μαϊου

Αυτά είναι τα 3 πιο τοξικά ζώδια - Καλύτερα να προσέχετε δίπλα τους

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν χαίρονται εύκολα όταν κάποιος άλλος πετυχαίνει περισσότερα από εκείνες, γι’ αυτό και βρίσκουν πάντα κάποιον τρόπο για να τον μειώσουν. Αν για παράδειγμα, πετύχετε περισσότερα στη δουλειά ή πάρετε προαγωγή, θα σας συγχαρούν και την ίδια στιγμή θα πετάξουν σπόντα για την άσχημη κατάσταση στα προσωπικά σας ή το ντύσιμό σας που δεν ταίριαζε στην περίσταση. Επιπλέον, γίνονται αρκετά ασυνεπείς, ειδικά αν πρόκειται να μοιραστούν τη χαρά σας.

Σκορπιός

Συχνά τους χαρακτηρίζουν ως «σκληρούς» και άκαρδους. Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι Σκορπιοί δεν φοβούνται να γίνουν αληθινοί και απίστευτα ειλικρινείς. Αυτό είναι το θετικό τους στοιχείο. Όταν, όμως, η ειλικρίνειά τους γίνεται κυνική, τότε περνάμε σε άλλο επίπεδο – αυτό της τοξικότητας. Παραπονιούνται συχνά για όλα τα στραβά που τους συμβαίνουν, με αποτέλεσμα να «ρίχνουν» και την ψυχολογία των γύρω τους. Ταυτόχρονα, είναι απίστευτα πεισματάρηδες, ακόμα και όταν ξέρουν πως έχουν άδικο. Να θυμάστε, σε έναν διαπληκτισμό μαζί τους η μόνη λύση είναι η δική τους, κι αν αυτή δεν έρθει θα σας το «φυλάνε» για την επόμενη φορά.

Τοξότης

Η παρουσία του στη λίστα προκαλεί έκπληξη, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο θετικά ζώδια. Ωστόσο, αυτός ο τόσο θετικός χαρακτήρας μπορεί εύκολα να γίνει τοξικός. Μιλάει πολύ, επικεντρώνεται μόνο στα δικά του ζητήματα και όταν έρχεται η ώρα να ακούσει τα δικά σας… γίνεται καπνός. Ορισμένες φορές η απαισιοδοξία του χτυπά κόκκινο, με αποτέλεσμα να τη μεταδίδει στους γύρω του και να αφήνει πίσω του μια αρνητική ατμόσφαιρα που όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε να νικήσετε.