Στο στόχαστρο 3 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα φέρνει δυσάρεστα νέα για τους....

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο στόχαστρο 3 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα φέρνει δυσάρεστα νέα για τους....

Τις καθημερινές αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 15/5 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία έχει ήδη μοιραστεί τις προβλέψεις της για όλο τον Μάη.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια σήμερα 15/5

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει σήμερα. Όμως η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή απαιτεί χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να έχετε κάποια διλήμματα όσον αφορά σχέσεις ή συνεργασίες, ενδεχομένως και λόγω της αυριανής σεληνιακής έκλειψης...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά μπερδεμένοι βρίσκεστε την περίοδο αυτή. Τόσο τα επαγγελματικά (κοινωνικά) όσο και τα οικονομικά σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε τις επιλογές σας! Η συναισθηματική σας ζωή και η ανάγκη για δράση σας οδηγούν σε επιτυχία, αρκεί να μην βιάζεστε.

ΛΕΩΝ

Τα διλήμματα δεν λείπουν την περίοδο αυτή, όμως ένα εργασιακό θέμα υπόσχεται πολλά. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το κοντινό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες, ωστόσο να είστε διαλλακτικοί, ίσως οι άλλοι να έχουν.. δίκιο!

ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει, ακόμα και μια διαφωνία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Η συναισθηματική ζωή σας υπόσχεται πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά τα διλήμματα που φέρνει η αυριανή σεληνιακή έκλειψη που λειτουργεί ήδη, όμως η καθημερινή σας ζωή, οι ενασχολήσεις και οι συναντήσεις σας απορροφούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας την περίοδο αυτή. Εκεί υπάρχουν καλές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι πιθανώς να λένε σκληρές αλήθειες, ενώ πιθανώς κάποιοι στόχοι θα απαιτούν περισσότερη προσπάθεια για να υλοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά τα διλήμματα που σας προβληματίζουν. Μυστικά σχέδια και συναντήσεις, αλλά και οικονομικές συναλλαγές δεν λείπουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σεληνιακή έκλειψη που κορυφώνεται αύριο δείχνει κάποιες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως η Σελήνη από τον Σκορπιό δίνει ώθηση στις υποθέσεις σας.

Αυτά είναι τα 3 πιο τοξικά ζώδια - Καλύτερα να προσέχετε δίπλα τους

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν χαίρονται εύκολα όταν κάποιος άλλος πετυχαίνει περισσότερα από εκείνες, γι’ αυτό και βρίσκουν πάντα κάποιον τρόπο για να τον μειώσουν. Αν για παράδειγμα, πετύχετε περισσότερα στη δουλειά ή πάρετε προαγωγή, θα σας συγχαρούν και την ίδια στιγμή θα πετάξουν σπόντα για την άσχημη κατάσταση στα προσωπικά σας ή το ντύσιμό σας που δεν ταίριαζε στην περίσταση. Επιπλέον, γίνονται αρκετά ασυνεπείς, ειδικά αν πρόκειται να μοιραστούν τη χαρά σας.

Σκορπιός

Συχνά τους χαρακτηρίζουν ως «σκληρούς» και άκαρδους. Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι Σκορπιοί δεν φοβούνται να γίνουν αληθινοί και απίστευτα ειλικρινείς. Αυτό είναι το θετικό τους στοιχείο. Όταν, όμως, η ειλικρίνειά τους γίνεται κυνική, τότε περνάμε σε άλλο επίπεδο – αυτό της τοξικότητας. Παραπονιούνται συχνά για όλα τα στραβά που τους συμβαίνουν, με αποτέλεσμα να «ρίχνουν» και την ψυχολογία των γύρω τους. Ταυτόχρονα, είναι απίστευτα πεισματάρηδες, ακόμα και όταν ξέρουν πως έχουν άδικο. Να θυμάστε, σε έναν διαπληκτισμό μαζί τους η μόνη λύση είναι η δική τους, κι αν αυτή δεν έρθει θα σας το «φυλάνε» για την επόμενη φορά.

Τοξότης

Η παρουσία του στη λίστα προκαλεί έκπληξη, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο θετικά ζώδια. Ωστόσο, αυτός ο τόσο θετικός χαρακτήρας μπορεί εύκολα να γίνει τοξικός. Μιλάει πολύ, επικεντρώνεται μόνο στα δικά του ζητήματα και όταν έρχεται η ώρα να ακούσει τα δικά σας… γίνεται καπνός. Ορισμένες φορές η απαισιοδοξία του χτυπά κόκκινο, με αποτέλεσμα να τη μεταδίδει στους γύρω του και να αφήνει πίσω του μια αρνητική ατμόσφαιρα που όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε να νικήσετε.