Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

"Θεϊκή" η σημερινή ημέρα για 2 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε τα υπόλοιπα 10 για δυσκολίες

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Ζώδια 16.05.2022 14:39
Από Youweekly Team

Η Λίτσα Πατέρα εν μέσω Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποίησε τα 12 ζώδια για αυτά που θα φέρει η Δευτέρα 16/5. Οι τυχεροί και οι άτυχοι της ημέρας!

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό θα μπορούσε να φέρει εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή για σας η σημερινή σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό καθώς ευνοεί παντός είδους αλλαγές. Φίλοι σας βοηθούν.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να σας δημιουργηθούν διλήμματα ανάμεσα στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή. Κινηθείτε με φρόνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό θα ευνοήσει τόσο τα μελλοντικά σας σχέδια, προμηνύει όμως και κάποιες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα, τόσο για τα τρέχοντα έξοδα όσο και για τις υποχρεώσεις, έρχεται στο προσκήνιο. Θα κληθείτε να βρείτε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας. Μπορεί να υπάρξουν διλήμματα στην προσωπική σας ζωή και θα ψάξετε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις σε θέματα εργασίας (υγεία). Όμως με κάποιες μικρές αλλαγές θα βρείτε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν προβληματισμοί ανάμεσα στα συναισθηματικά και τα μελλοντικά σας σχέδια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος θα σας δώσουν λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη θα σας αναγκάσει να δώσετε λύσεις ανάμεσα στα επαγγελματικά (κοινωνικά) και οικογενειακά θέματα.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα θα υπάρξουν και κάποιες ανατροπές-αλλαγές, τόσο στα μελλοντικά σας σχέδια, όσο και στις καθημερινές υποχρεώσεις.

Αυτά είναι τα 3 πιο τοξικά ζώδια - Καλύτερα να προσέχετε δίπλα τους

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν χαίρονται εύκολα όταν κάποιος άλλος πετυχαίνει περισσότερα από εκείνες, γι’ αυτό και βρίσκουν πάντα κάποιον τρόπο για να τον μειώσουν. Αν για παράδειγμα, πετύχετε περισσότερα στη δουλειά ή πάρετε προαγωγή, θα σας συγχαρούν και την ίδια στιγμή θα πετάξουν σπόντα για την άσχημη κατάσταση στα προσωπικά σας ή το ντύσιμό σας που δεν ταίριαζε στην περίσταση. Επιπλέον, γίνονται αρκετά ασυνεπείς, ειδικά αν πρόκειται να μοιραστούν τη χαρά σας.

Σκορπιός

Συχνά τους χαρακτηρίζουν ως «σκληρούς» και άκαρδους. Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι Σκορπιοί δεν φοβούνται να γίνουν αληθινοί και απίστευτα ειλικρινείς. Αυτό είναι το θετικό τους στοιχείο. Όταν, όμως, η ειλικρίνειά τους γίνεται κυνική, τότε περνάμε σε άλλο επίπεδο – αυτό της τοξικότητας. Παραπονιούνται συχνά για όλα τα στραβά που τους συμβαίνουν, με αποτέλεσμα να «ρίχνουν» και την ψυχολογία των γύρω τους. Ταυτόχρονα, είναι απίστευτα πεισματάρηδες, ακόμα και όταν ξέρουν πως έχουν άδικο. Να θυμάστε, σε έναν διαπληκτισμό μαζί τους η μόνη λύση είναι η δική τους, κι αν αυτή δεν έρθει θα σας το «φυλάνε» για την επόμενη φορά.

Τοξότης

Η παρουσία του στη λίστα προκαλεί έκπληξη, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο θετικά ζώδια. Ωστόσο, αυτός ο τόσο θετικός χαρακτήρας μπορεί εύκολα να γίνει τοξικός. Μιλάει πολύ, επικεντρώνεται μόνο στα δικά του ζητήματα και όταν έρχεται η ώρα να ακούσει τα δικά σας… γίνεται καπνός. Ορισμένες φορές η απαισιοδοξία του χτυπά κόκκινο, με αποτέλεσμα να τη μεταδίδει στους γύρω του και να αφήνει πίσω του μια αρνητική ατμόσφαιρα που όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε να νικήσετε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Όλα εδώ πληρώνονται" - Πανσέληνος στον Σκορπιό ταυτόχρονα με ανάδρομο Ερμή

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου;

Share