Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου;
Ζώδια 17.05.2022 07:09
Από Youweekly Team

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου, ενώ τις προβλέψεις του για όλη την εβδομάδα τις έκανε φυσικά και ο Κώστας Λεφάκης.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 17/5

ΚΡΙΟΣ

Απομακρύνεστε από τις ανησυχίες των γύρω σας και ζείτε στον κόσμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αρνηθείτε να προχωρήσετε στο παιχνίδι κάποιου, να είστε προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι χαρούμενες συναντήσεις είναι πιθανές σήμερα, χάρη στους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός!

Ζώδια

ΛΕΩΝ

Όλοι πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν το μάθημά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να θυμάστε να χαλαρώνετε.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν οι δικοί σας άνθρωποι σας στεναχωρούν μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που θα θέλατε να έχετε, να είστε ή να κάνετε - γιατί ούτε ο ουρανός δεν θα αποτελεί όριο για εσάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιμονή σας θα σας βοηθήσει να κάνετε άλματα στα σχέδιά σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με το «πώς» των διαδικασιών από το μεσημέρι και μετά.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ή να αναζητήσετε κάτι παραπάνω τώρα.

Ποια είναι τα ζώδια που δεν τρελαίνονται για σεξ

Το να είσαι κάποιος που δεν ασχολείται με το σεξ σε κάνει να δεσμεύεσαι για πολλά πράγματα, και το πιθανότερο είναι ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι στερεότυπα που βασίζονται στην άγνοια. Αν πιστεύεις ότι το σεξ είναι για τους ηττημένους, τότε οι άλλοι θα νομίζουν ότι είσαι είτε αυθάδης, σνομπ που πιστεύει ότι είναι πνευματικά διαφωτισμένοι ή εσύ ο ίδιος ηττημένος που δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα.

Εδώ είναι ένα κεφάλι ψηλά για όσους πιστεύουν ότι όσοι είναι μη σeξουαλικοί είναι έτσι επειδή δεν μπορούν να κάνουν σεξ: Όλοι μπορούν να κάνουν σεξ. Πιθανώς δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο σε ολόκληρο τον κόσμο από το να ξαπλώσεις, εξαρτάται μόνο από το τι θέλεις.

Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που απλά ΔΕΝ το θέλουν, και όταν παίρνουν τη θέση να πιστεύουν ότι αυτοί που θέλουν είναι χαμένοι για αυτό, μπορείτε να το χωρίσετε στα ζώδια που πιστεύουν ότι το σεξ είναι για τους ηττημένους και θα ήταν πιο επιρρεπείς σε αυτού του είδους η κρίση.

Λοιπόν, ποια είναι τα ζώδια που δεν τους αρέσει το σεξ και πιστεύουν ότι η σύζευξη είναι κάπως κουτή;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σεξ είναι κάτι που πολλοί Δίδυμοι μπορούν να πάρουν ή να το αφήσουν. Μην με παρεξηγείτε, αγαπούν την πράξη όπως και οποιοσδήποτε άλλος, αλλά όταν πρόκειται να τη βρουν σημαντική, απλώς δεν είναι το νούμερο ένα στοιχείο στη λίστα με τα «να κάνουμε».

Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να δει το σεξ ως μια πράξη που είναι από κάτω του, αυτός είναι ο Δίδυμος. Τόσο πολύ, που αν περάσουν αυτό το όριο και γίνουν οι φωτισμένοι άγαμοι που τους αρέσει να ισχυρίζονται ότι είναι, κυριολεκτικά θα σε κοροϊδέψουν για τη χονδροειδή συνήθη σεξουαλική σου ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με κάθε ειλικρίνεια, ο Παρθένος δεν κάνει πραγματικά χάλια για εσάς ή για το τι κάνετε στο κρεβάτι, ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον. Ω, μπορεί να κάνουν οι ίδιοι σεξ, αλλά σίγουρα δεν τους ενδιαφέρει να ακούσουν για τη σeξουαλική σας ζωή ή για οποιονδήποτε άλλον.

Το σεξ είναι ιδιωτικό για την Παρθένο και ιδιωτικό θα παραμείνει. Αν το απολαμβάνουν, θα το κρατήσουν για τον εαυτό τους. Στην πραγματικότητα, ο σύντροφός τους θα μπορούσε ακόμη και να αναρωτηθεί αν ήταν παρών κατά τη διάρκεια της πράξης. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, το σεξ δεν είναι ψηλά στη λίστα των επιδεικτικών προσφορών. Αν θέλετε να κρατήσετε τον παρθένο φίλο σας, μην μπείτε καν στον κόπο να μιλήσετε για σεξ.

ΖΥΓΟΣ

Ενώ ένας Ζυγός μπορεί να βυθιστεί πλήρως στην πράξη, δεν σκέφτεται το σeξ ως κάτι άλλο από την πλήρη εικόνα. Οι Ζυγοί είναι ένας αισθησιακός συμμετέχων, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσαν να θεωρήσουν τον εαυτό τους ως σκλάβους της σάρκας.

Οι γάμοι δεν μένουν στη ζωή λόγω της σεξουαλικής ευχαρίστησης στο μυαλό του Ζυγού, παραμένουν δυνατοί λόγω ενός ψυχικού και συναισθηματικού δεσμού. Έτσι, όταν πρόκειται για σεξ, οι Ζυγοί θα το πάρουν ή θα το αφήσουν και συχνά θα το αφήσουν αν δεν υπάρχει ο δεσμός, καθιστώντας τους ένα από τα ζώδια που δεν τους αρέσει το σεξ.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Σνομπ σε κάποιο λάθος, οι Τοξότες θα ισχυριστούν με ξεκάθαρο και προσχηματικό τρόπο ότι το σεξ δεν σημαίνει τίποτα γι' αυτούς και ότι όποιος πραγματικά το "χρειάζεται" είναι, πράγματι, χαμένος.

Για άλλη μια φορά, όπως σχεδόν όλα τα ανθρώπινα όντα, θα επιδοθούν στην πράξη και θα ικανοποιήσουν τους εαυτούς τους - και το πιο απρόβλεπτο επίσης - αλλά ο Sag βαριέται εξαιρετικά γρήγορα με το σεξ και πάντα θα λαχταράει την τόνωση των «ειδικών δεσμών» και των βαθύτερων δεσμών.

Βλέπουν το σεξ ως τάντρα, ένα ταξίδι μυαλού. και μερικές φορές αυτό το ταξίδι του μυαλού σχετίζεται μόνο με το μυαλό, με πολύ λίγο "σώμα" που εμπλέκεται. Εάν ασχολείστε με έναν Τοξότη, περιμένετε να υποτιμηθείτε για τις προσπάθειές σας να φέρετε την ιδέα να κάνετε το άσχημο. Γιατί για τον Tοξότη είναι «το άσχημο».

Πηγή: e-radio.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολο και μελαγχολικό το Σαββατοκύριακο 14&15/5 - Η MagicF' Ariel προειδοποιεί μερικά ζώδια

«Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα...» - Η Λίτσα Πατέρα φέρνει δυσάρεστα νέα για μερικά ζώδια

Share