Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Τα 5 ζώδια που δεν ξεπερνούν ποτέ το παρελθόν - Αν είσαι σε σχέση με ένα από αυτά, πρόσεχε

Καρκίνος, ζυγός και...

Τα 5 ζώδια που δεν ξεπερνούν ποτέ το παρελθόν - Αν είσαι σε σχέση με ένα από αυτά, πρόσεχε
Ζώδια 17.05.2022 07:57
Από Έφη Εκίζογλου

Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεχάσουν ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Αυτό μπορεί να τους προκαλέσει προβλήματα με διάφορα ζητήματα. Αν μη τι άλλο μπορεί να προκαλέσει, επίσης, δυσκολίες και σε όποιον είναι δίπλα του γι' αυτό σου... κρούουμε το κώδωνα του κινδύνου!

Παρακάτω θα βρεις τα 5 ζώδια που... δεν αφήνουν ποτέ πίσω τους ότι τους συνέβη

Καρκίνος

Δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τις καλές στιγμές που πέρασε στο παρελθόν. Θυμάται όλη τη διασκέδαση που είχε με τους φίλους του, πηγαίνοντας ταξίδια και κάνοντας πάρτι για δείπνο. Αλλά ακόμα κι αν εξακολουθεί να διασκεδάζει τώρα, κάτι από το παρελθόν τον κάνει πάντα να σκέφτεται πόσο καλύτερα ήταν τα πράγματα τότε. Συνέχεια συγκρίνει το τότε με το τώρα.

Ζυγός

Δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό μόνος με τις σκέψεις του, γιατί αν το κάνει, θα αρχίσει να αισθάνεται ενοχές και τύψεις. Αυτό είναι γενικά μια κακή ιδέα, γιατί αντί να καθίσει και να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του, απλώς προσποιείται ότι δεν τα βλέπει. Αυτό κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη. Και μιας και είπαμε χειρότερη... πάρε δύναμη για σήμερα θα είναι δύσκολη ημέρα (δες αναλυτικά εδώ τις προβλέψεις).

Παρθένος

Είναι πολύ λεπτομερής, ειδικά όταν πρόκειται για το παρελθόν. Υπεραναλύει τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, γεγονός που τον κάνει να κολλάει στο θέμα και δεν σταματά να μιλάει γι' αυτό. Φτιάχνει επίσης σενάρια στο μυαλό του για το τι θα μπορούσε να έχει πει ή κάνει τότε, αλλά αυτό τον κάνει απλώς να καταναλώνει εγκεφαλική δύναμη και να ξοδεύει άσκοπα ενέργεια.

ζώδια και παρελθόν

Σκορπιός

Είναι κολλημένος με τα κακά του παρελθόντος. Όλα όσα συνέβησαν είναι πάντα στο μυαλό του. Δυσκολεύεται να αφήσει πίσω του πράγματα που τον πλήγωσαν στο παρελθόν, ειδικά αν τον πλήγωσε κάποιος άλλος.

Υδροχόος

Παρόλο που δεν το θέλει, δεν μπορεί παρά να σκέφτεται τις καλές στιγμές του παρελθόντος. Προσπαθεί να κάνει ότι δεν τον νοιάζει, αλλά ξέρει ότι αυτές οι αναμνήσεις δεν θα επανέλθουν και ότι μπορεί να μην έχει άλλη τέτοια εμπειρία στο μέλλον.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Όλα εδώ πληρώνονται" - Πανσέληνος στον Σκορπιό ταυτόχρονα με ανάδρομο Ερμή

«Αποφύγετε τους...» - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα (16-22/5)

Share