Δύο ζώδια "κινδυνεύουν" στα οικονομικά τους - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύο ζώδια

Τις καθημερινές αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 19/5 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία έχει ήδη μοιραστεί τις προβλέψεις της για όλο τον Μάη.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια σήμερα 19/5

ΚΡΙΟΣ

Τραβάτε την προσοχή του περιβάλλοντός σας γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσετε σας να είναι μελετημένες για να μην δώσετε λαβές για σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιέσεις από τους ανωτέρους σας. Παράλληλα, οικογενειακά πρόσωπα βοηθούν και στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνετε αρκετά έξοδα σήμερα, προκειμένου να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά παράλληλα κάποιοι άλλοι ενισχύουν το δικό σας πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά συνεχίζουν να ευνοούνται, τηρουμένων των αναλογικών, αρκεί να μην γίνεται αυτό αφορμή για περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Θετική ημέρα για την καριέρα σας, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα μάλιστα θα έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια βοηθητική ημέρα για την προσωπική σας ζωή η σημερινή, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Συζητάτε για οφειλές σας προς τρίτους και προσπαθείτε να κάνετε τα ανάλογα ώστε να ορθοποδήσετε οικονομικά. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην είστε τόσο κυκλοθυμικοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε σημαντικές κινήσεις, βρίσκετε πρόσωπα που σε βοηθούν να βρείτε διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζει αρκετά βοηθητικό ενώ παράλληλα εσείς σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να κάνετε σπουδαία πράγματα που μέχρι τώρα είχαν μείνει στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας καλεί να προετοιμάσετε μεθοδικά το επόμενο βήμα. Προσοχή σε οικονομικά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, αφού πλέον είστε σε μια φάση που αναζητάτε κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό.

Τα 5 ζώδια που δεν ξεπερνούν ποτέ το παρελθόν

Καρκίνος

Δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τις καλές στιγμές που πέρασε στο παρελθόν. Θυμάται όλη τη διασκέδαση που είχε με τους φίλους του, πηγαίνοντας ταξίδια και κάνοντας πάρτι για δείπνο. Αλλά ακόμα κι αν εξακολουθεί να διασκεδάζει τώρα, κάτι από το παρελθόν τον κάνει πάντα να σκέφτεται πόσο καλύτερα ήταν τα πράγματα τότε. Συνέχεια συγκρίνει το τότε με το τώρα.

Ζυγός

Δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό μόνος με τις σκέψεις του, γιατί αν το κάνει, θα αρχίσει να αισθάνεται ενοχές και τύψεις. Αυτό είναι γενικά μια κακή ιδέα, γιατί αντί να καθίσει και να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του, απλώς προσποιείται ότι δεν τα βλέπει. Αυτό κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη. Και μιας και είπαμε χειρότερη... πάρε δύναμη για σήμερα θα είναι δύσκολη ημέρα (δες αναλυτικά εδώ τις προβλέψεις).

Παρθένος

Είναι πολύ λεπτομερής, ειδικά όταν πρόκειται για το παρελθόν. Υπεραναλύει τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, γεγονός που τον κάνει να κολλάει στο θέμα και δεν σταματά να μιλάει γι' αυτό. Φτιάχνει επίσης σενάρια στο μυαλό του για το τι θα μπορούσε να έχει πει ή κάνει τότε, αλλά αυτό τον κάνει απλώς να καταναλώνει εγκεφαλική δύναμη και να ξοδεύει άσκοπα ενέργεια.

ζώδια και παρελθόν

Σκορπιός

Είναι κολλημένος με τα κακά του παρελθόντος. Όλα όσα συνέβησαν είναι πάντα στο μυαλό του. Δυσκολεύεται να αφήσει πίσω του πράγματα που τον πλήγωσαν στο παρελθόν, ειδικά αν τον πλήγωσε κάποιος άλλος.

Υδροχόος

Παρόλο που δεν το θέλει, δεν μπορεί παρά να σκέφτεται τις καλές στιγμές του παρελθόντος. Προσπαθεί να κάνει ότι δεν τον νοιάζει, αλλά ξέρει ότι αυτές οι αναμνήσεις δεν θα επανέλθουν και ότι μπορεί να μην έχει άλλη τέτοια εμπειρία στο μέλλον.