Ιχθύες, Λέοντες και άλλα τρία ζώδια - Σημαντική προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη

Προσοχή! Μπορεί και να σας αφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιχθύες, Λέοντες και άλλα τρία ζώδια - Σημαντική προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε ο Κώστας Λεφάκης, θέλησε να προειδοποιήσει πέντε συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία θα έπρεπε να προσέξουν τις κινήσεις τους μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ από τη μεριά της, η Λίτσα Πατέρα μίλησε για δύο ζώδια που θα ζοριστούν στα οικονομικά τους.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Αυτή η περίοδος θεωρείται πολύ ουσιαστική για όσους από εσάς είστε αποφασισμένοι να μην πτοηθείτε από τις δυσκολίες και τους περιορισμούς της εποχής.

Ταύρος

Οι άλλοι θα είναι πιο υπομονετικοί και πιο συνεννοήσιμοι, τώρα που ξεπεράσατε τους δικούς σας ενδοιασμούς και κάνατε τις πρέπουσες υποχωρήσεις.

Δίδυμοι

Η μέρα σας βοηθά να αποκαταστήσετε εν μέρει ζημιές του παρελθόντος, τόσο υλικές, όσο και συναισθηματικές. Φροντίστε ώστε να μην υπάρξουν άλλες παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Συναισθηματικά να μην ειπωθούν πράγματα που θα είναι δύσκολο να τα μαζέψετε. Η πορεία της εβδομάδας αυτής δίνει ώθηση στα σχέδιά σας και ευνοεί τους πλέον φιλόδοξους από εσάς.

Προβλέψεις Λεφάκη 19/5

Λέων

Όταν και όπου χρειαστεί φροντίστε να είστε σοβαροί στις αποφάσεις σας και να μην αναβάλλετε δράσεις που έχετε προγραμματίσει. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες κάποιου αγαπημένου ανθρώπου.

Παρθένος

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα έξοδά σας, καθώς γίνεστε περισσότερο καταναλωτικοί από παραγωγικοί. Πολλοί από εσάς θεωρείτε την κατανάλωση σαν αντίδοτο σε κάποιο ενδόμυχο ανικανοποίητο.

Ζυγός

Μια αλλαγή στην εργασία θα πάρει ακόμα χρόνο μέχρι να οριστικοποιηθεί και να αποδώσει τα δέοντα. Προσοχή όσον αφορά στα πρακτικά σας θέματα και δεν πρέπει να είστε επιπόλαιοι εκεί που πιέζεστε.

Σκορπιός

Φροντίστε το συμφέρον σας και μην αφήνετε πράγματα στην τύχη, καθώς αυτός ο παράγοντας φαίνεται να χρειάζεται υποστήριξη εκ μέρους σας.

Τοξότης

Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και στις αισθηματικές σας επιδιώξεις! Ακούστε προσεκτικά κάποιες υποδείξεις, χωρίς να δεσμεύεστε απέναντί τους!

Αιγόκερως

Αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε άλυτα θέματα του παρελθόντος. Ακούστε μια γνώμη και αν δεν είναι εφαρμόσιμη, προσαρμόστε την στα ειδικά δεδομένα που επικρατούν τώρα στη ζωή σας.

Υδροχόος

Οι δυσκολίες σας τρέφουν και σας κάνουν περισσότερο αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς. Δείτε προς τα που υπάρχουν ευκαιρίες και πράξτε ανάλογα.

Ιχθύες

Διαθέστε περισσότερο χρόνο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και κάνετε, διατηρώντας ήπιους τόνους και αποφασιστικότητα.

Πηγή: elle.gr

Ποια είναι τα ζώδια που δεν τρελαίνονται για σεξ

Το να είσαι κάποιος που δεν ασχολείται με το σεξ σε κάνει να δεσμεύεσαι για πολλά πράγματα, και το πιθανότερο είναι ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι στερεότυπα που βασίζονται στην άγνοια. Αν πιστεύεις ότι το σεξ είναι για τους ηττημένους, τότε οι άλλοι θα νομίζουν ότι είσαι είτε αυθάδης, σνομπ που πιστεύει ότι είναι πνευματικά διαφωτισμένοι ή εσύ ο ίδιος ηττημένος που δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα.

Εδώ είναι ένα κεφάλι ψηλά για όσους πιστεύουν ότι όσοι είναι μη σeξουαλικοί είναι έτσι επειδή δεν μπορούν να κάνουν σεξ: Όλοι μπορούν να κάνουν σεξ. Πιθανώς δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο σε ολόκληρο τον κόσμο από το να ξαπλώσεις, εξαρτάται μόνο από το τι θέλεις.

Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που απλά ΔΕΝ το θέλουν, και όταν παίρνουν τη θέση να πιστεύουν ότι αυτοί που θέλουν είναι χαμένοι για αυτό, μπορείτε να το χωρίσετε στα ζώδια που πιστεύουν ότι το σεξ είναι για τους ηττημένους και θα ήταν πιο επιρρεπείς σε αυτού του είδους η κρίση.

Λοιπόν, ποια είναι τα ζώδια που δεν τους αρέσει το σεξ και πιστεύουν ότι η σύζευξη είναι κάπως κουτή;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σεξ είναι κάτι που πολλοί Δίδυμοι μπορούν να πάρουν ή να το αφήσουν. Μην με παρεξηγείτε, αγαπούν την πράξη όπως και οποιοσδήποτε άλλος, αλλά όταν πρόκειται να τη βρουν σημαντική, απλώς δεν είναι το νούμερο ένα στοιχείο στη λίστα με τα «να κάνουμε».

Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να δει το σεξ ως μια πράξη που είναι από κάτω του, αυτός είναι ο Δίδυμος. Τόσο πολύ, που αν περάσουν αυτό το όριο και γίνουν οι φωτισμένοι άγαμοι που τους αρέσει να ισχυρίζονται ότι είναι, κυριολεκτικά θα σε κοροϊδέψουν για τη χονδροειδή συνήθη σεξουαλική σου ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με κάθε ειλικρίνεια, ο Παρθένος δεν κάνει πραγματικά χάλια για εσάς ή για το τι κάνετε στο κρεβάτι, ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον. Ω, μπορεί να κάνουν οι ίδιοι σεξ, αλλά σίγουρα δεν τους ενδιαφέρει να ακούσουν για τη σeξουαλική σας ζωή ή για οποιονδήποτε άλλον.

Το σεξ είναι ιδιωτικό για την Παρθένο και ιδιωτικό θα παραμείνει. Αν το απολαμβάνουν, θα το κρατήσουν για τον εαυτό τους. Στην πραγματικότητα, ο σύντροφός τους θα μπορούσε ακόμη και να αναρωτηθεί αν ήταν παρών κατά τη διάρκεια της πράξης. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, το σεξ δεν είναι ψηλά στη λίστα των επιδεικτικών προσφορών. Αν θέλετε να κρατήσετε τον παρθένο φίλο σας, μην μπείτε καν στον κόπο να μιλήσετε για σεξ.

ΖΥΓΟΣ

Ενώ ένας Ζυγός μπορεί να βυθιστεί πλήρως στην πράξη, δεν σκέφτεται το σeξ ως κάτι άλλο από την πλήρη εικόνα. Οι Ζυγοί είναι ένας αισθησιακός συμμετέχων, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσαν να θεωρήσουν τον εαυτό τους ως σκλάβους της σάρκας.

Οι γάμοι δεν μένουν στη ζωή λόγω της σεξουαλικής ευχαρίστησης στο μυαλό του Ζυγού, παραμένουν δυνατοί λόγω ενός ψυχικού και συναισθηματικού δεσμού. Έτσι, όταν πρόκειται για σεξ, οι Ζυγοί θα το πάρουν ή θα το αφήσουν και συχνά θα το αφήσουν αν δεν υπάρχει ο δεσμός, καθιστώντας τους ένα από τα ζώδια που δεν τους αρέσει το σεξ.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Σνομπ σε κάποιο λάθος, οι Τοξότες θα ισχυριστούν με ξεκάθαρο και προσχηματικό τρόπο ότι το σεξ δεν σημαίνει τίποτα γι' αυτούς και ότι όποιος πραγματικά το "χρειάζεται" είναι, πράγματι, χαμένος.

Για άλλη μια φορά, όπως σχεδόν όλα τα ανθρώπινα όντα, θα επιδοθούν στην πράξη και θα ικανοποιήσουν τους εαυτούς τους - και το πιο απρόβλεπτο επίσης - αλλά ο Sag βαριέται εξαιρετικά γρήγορα με το σεξ και πάντα θα λαχταράει την τόνωση των «ειδικών δεσμών» και των βαθύτερων δεσμών.

Βλέπουν το σεξ ως τάντρα, ένα ταξίδι μυαλού. και μερικές φορές αυτό το ταξίδι του μυαλού σχετίζεται μόνο με το μυαλό, με πολύ λίγο "σώμα" που εμπλέκεται. Εάν ασχολείστε με έναν Τοξότη, περιμένετε να υποτιμηθείτε για τις προσπάθειές σας να φέρετε την ιδέα να κάνετε το άσχημο. Γιατί για τον Tοξότη είναι «το άσχημο».

Πηγή: e-radio.gr