"Πονοκέφαλος" τα οικονομικά για 3 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα ξεκαθαρίζει το τοπίο

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Λίγη ώρα μετά τον Κώστα Λεφάκη που έκανε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις, η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε για όσα θα φέρει το Σάββατο 21/5. Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας και ποια τα άτυχα;

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα όμως δεν παύει να σας φορτίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε οικονομικά θέματα. Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος -κυβερνήτης σας- περνώντας στους Διδύμους σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν μικρά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Διδύμους. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σας κάνει να σκέφτεστε το γόητρό σας, όμως από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Κάτι καθυστερεί, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας προβληματίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

Τα 5 ζώδια που δεν ξεπερνούν ποτέ το παρελθόν

Καρκίνος

Δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τις καλές στιγμές που πέρασε στο παρελθόν. Θυμάται όλη τη διασκέδαση που είχε με τους φίλους του, πηγαίνοντας ταξίδια και κάνοντας πάρτι για δείπνο. Αλλά ακόμα κι αν εξακολουθεί να διασκεδάζει τώρα, κάτι από το παρελθόν τον κάνει πάντα να σκέφτεται πόσο καλύτερα ήταν τα πράγματα τότε. Συνέχεια συγκρίνει το τότε με το τώρα.

Ζυγός

Δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό μόνος με τις σκέψεις του, γιατί αν το κάνει, θα αρχίσει να αισθάνεται ενοχές και τύψεις. Αυτό είναι γενικά μια κακή ιδέα, γιατί αντί να καθίσει και να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του, απλώς προσποιείται ότι δεν τα βλέπει. Αυτό κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη. Και μιας και είπαμε χειρότερη... πάρε δύναμη για σήμερα θα είναι δύσκολη ημέρα (δες αναλυτικά εδώ τις προβλέψεις).

Παρθένος

Είναι πολύ λεπτομερής, ειδικά όταν πρόκειται για το παρελθόν. Υπεραναλύει τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, γεγονός που τον κάνει να κολλάει στο θέμα και δεν σταματά να μιλάει γι' αυτό. Φτιάχνει επίσης σενάρια στο μυαλό του για το τι θα μπορούσε να έχει πει ή κάνει τότε, αλλά αυτό τον κάνει απλώς να καταναλώνει εγκεφαλική δύναμη και να ξοδεύει άσκοπα ενέργεια.

ζώδια και παρελθόν

Σκορπιός

Είναι κολλημένος με τα κακά του παρελθόντος. Όλα όσα συνέβησαν είναι πάντα στο μυαλό του. Δυσκολεύεται να αφήσει πίσω του πράγματα που τον πλήγωσαν στο παρελθόν, ειδικά αν τον πλήγωσε κάποιος άλλος.

Υδροχόος

Παρόλο που δεν το θέλει, δεν μπορεί παρά να σκέφτεται τις καλές στιγμές του παρελθόντος. Προσπαθεί να κάνει ότι δεν τον νοιάζει, αλλά ξέρει ότι αυτές οι αναμνήσεις δεν θα επανέλθουν και ότι μπορεί να μην έχει άλλη τέτοια εμπειρία στο μέλλον.