Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 4 Ιουνίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 4 Ιουνίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 4 Ιουνίου (δείτε εδώ τα ζώδια που θα ευνοηθούν στον έρωτα τον Ιούνιο).

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 4 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα χαρμόσυνη και κεφάτη! Μπαίνει σε προτεραιότητα η κοινωνική σου ζωή και η καλοπέραση σου και καλά κάνεις! Καταφέρεις και προβάλλεις τον βελτιωμένο σου εαυτό και προσφέρεις τα συναισθήματα σου απλόχερα στους άλλους! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, σε κάθε σου δράση την σημερινή ημέρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε Ταύρε, έχεις εύνοια στις συγγενικές και οικογενειακές σου συναναστροφές, λόγω της γλυκιάς και τρυφερής προσωπικότητας σου! Επιπλέον την σημερινή ημέρα, θα ασχοληθείς πιο πολύ με την επίλυση προβλημάτων και την διαχείριση ζητημάτων, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε Δίδυμε, θα καταφέρεις στην κοινωνική σου ζωή, να αισθανθείς απόλυτα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός! Μέσα από συναναστροφές και συνομιλίες, κάποιοι θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους για εσένα και τις σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει απόλυτα, όσον αφορά την προώθηση και την υλοποίηση των σχεδίων σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε Καρκίνε , θα καταφέρεις, με διάφορους τρόπους, να αισθανθείς και πάλι ήρεμος και δυνατός μέσα σου! Θα νιώσεις ξανά, σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι έχει αξία στην ζωή και την καθημερινότητα σου! Προσπάθησε μόνο, να αποφύγεις την τάση σου να πεισματάρης και δεσποτικός με τους γύρω σου!

ΛΕΩΝ

Για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα θα νιώσεις σίγουρα την εύνοια, λόγω κάποιων συγκυριών που θα έρθουν λόγω της λαμπερής προσωπικότητας σου και της ικανότητας σου να τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου! Ωστόσο, οφείλεις να αποφύγεις έπαρση, ξεσπάσματα, υπερβολές και απαιτητικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σήμερα Σάββατο είσαι κάπως ευάλωτος συναισθηματικά και λίγο ανασφαλής! Κάποιες στιγμές θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να επιλέξεις την ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε σημαντικές κινήσεις και δράσεις! Προτίμησε να λειτουργείς παρασκηνιακά!

ΖΥΓΟΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Ζυγέ ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε ωθήσουν να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι φιλικός, επικοινωνιακός και ιδιαίτερα προσιτός στις συναναστροφές σου! Θα μπορέσεις να εξομαλύνεις φιλίες που ενδεχομένως, να είχαν κλονιστεί στο παρελθόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε Σκορπιέ, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ψυχρές συμπεριφορές των ατόμων που θα συναναστραφείς! Ωστόσο και εσύ, είσαι κάπως σνομπ, απόμακρος και απότομος απέναντι τους! Προσπάθησε λοιπόν, να διατηρήσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, προκαλώντας τον θαυμασμό, τον σεβασμό και την εκτίμηση των γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε Τοξότη, πρέπει να αφεθείς και να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και σίγουρα, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Βρίσκεις τον εαυτό σου και διψάς για περιπέτεια, συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικές επαφές, καλοπέραση και ευχάριστες μετακινήσεις! Άλλαξε και ανέκτησε και πάλι την αισιοδοξία σου! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και σταδιακά βρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου στην εργασία και την καθημερινότητά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Αιγόκερε, οι συγκυρίες, τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένες καταστάσεις την σημερινή ημέρα, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου, για ποικίλους λόγους! Παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, αλλά ορισμένες φορές το κάνεις με λάθος τρόπο! Η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα σου δώσουν τις σωστές λύσεις!

Προβλέψεις ζωδίων 2/6

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Υδροχόε απολαμβάνεις την σημερινή ημέρα, την αποδοχή των γύρω σου, προσπαθείς να αναδείξεις τον βελτιωμένο σου εαυτό και βελτιώνεις στο έπακρο διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Ωστόσο, προσπάθησε να μην βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά και να μην παρασύρεσαι σε αναποφασιστικότητα! Αισθηματικές

ΙΧΘΥΣ

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Ιχθύ αποφασίζεις να μην ασχολείσαι πια με επιφανειακά θέματα, ούτε με ρηχές διαπροσωπικές σχέσεις! Επικεντρώνεσαι στη ουσία και το βάθος των συναναστροφών σου και επιπλέον, συγκεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Κατάλληλη ημέρα λοιπόν, για διακοπή κάποιας βλαβερής συνήθειας ή έναρξη διατροφής και άσκησης!

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του Ιουνίου - Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της για τον Ιούνιο, τονίζοντας ποια θα είναι τα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν και ποιοι θα είναι άνετοι, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, ενώ αισιόδοξος ήταν και ο Κώστας Λεφάκης για αυτό τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Ένας από τους πιο δυναμικούς μήνες ξεκινά για εσάς, με τον Άρη να βρίσκεται στο δεκαήμερό σας, ενώ η συνάντησή του με τον Δία στα τέλη Μαΐου σάς κρατά σε εγρήγορση. Η τύχη σάς χαμογελά, η ενέργειά σας είναι αστείρευτη, αλλά ο υπερβάλλων ζήλος κρύβει κινδύνους. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και γενικά μην βιάζεστε.

Στις 11 κάτι καλό μπορεί να συμβεί στα οικονομικά σας. Μπορεί να κάνετε μια πολυπόθητη είσπραξη. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα μπορεί να σας ζητηθεί ένα δάνειο από φιλικό πρόσωπο. Προς το τέλος του μήνα ο κυβερνήτης σας, Άρης, σε εξάγωνο με τον Κρόνο σάς καλεί να αναλάβετε τα ηνία μιας ομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συνάντηση Άρη - Δία στα τέλη του προηγούμενου μήνα μπορεί να προκάλεσε κρυολογήματα, πυρετούς ή αλλεργίες. Επουλωτικά επιδρά η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού στο ζώδιό σας στις 11, δημιουργώντας ιδανικό κλίμα για μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες, ακόμα και για έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 3 ίσως φέρει την πολυπόθητη επίτευξη ενός στόχου σας που εκκρεμούσε.

Με κάπως μειωμένη ενεργητικότητα αλλά με εξασφαλισμένη τη συνεργασία των συναδέλφων σας, θα δείτε αποτέλεσμα στις προσπάθειές σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα και το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα είναι όψεις ιδανικές για μια νέα σχέση με διάρκεια, για ρομαντισμό, για γάμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος είναι για πολλούς από εσάς μήνας γενεθλίων. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, επιτέλους επιστρέφει σε ορθή πορεία, αναδεικνύοντας το λεπτό σας χιούμορ και την κοινωνική σας ευελιξία. Μέχρι τα μέσα του μήνα η σύνοδος Άρη - Δία φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές και οργανωτικές σας ικανότητες, ενώ εσείς αντιμετωπίζετε με θετική προοπτική τις φιλίες και τη συμμετοχή σας σε ομάδες.

Στις 14 ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε στον σύντροφό σας, ενώ στις 23 ο πλανήτης της αγάπης θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σας κάνει να βιώσετε μια έντονη συναισθηματική εμπειρία. Ένας σημαντικός στόχος πετυχαίνεται στο τέλος του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη - Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας είναι όψη που θα αφήσει το στίγμα της και ενισχύει την ορμητική σας ανάγκη για αναδιάρθρωση του επαγγελματικού σας προφίλ. Για να το πετύχετε, δεν αποκλείεται να επιδιώξετε οικονομική ή άλλη βοήθεια. Ταυτόχρονα, θα δυσκολευτείτε να υπακούσετε στην ιεραρχία και θα υπάρξουν, ίσως, συγκρούσεις με άτομα κύρους.

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα ανακαλύψετε ότι ο εκλεκτός της καρδιάς σας μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλός σύμβουλος και φίλος. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι θα αποζητήσετε αυτό το θετικό, παρήγορο κλίμα στους κύκλους των φίλων σας, ενώ δεν αποκλείεται μια παλιά φιλία να εξελιχθεί σε έντονο έρωτα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας επιστρέφει σε ορθή πορεία, με αποτέλεσμα σταδιακά τα πράγματα να δρομολογούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Με την Αφροδίτη επίσης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα ενισχυθεί το αίσθημα αυξημένης ευθύνης απέναντι σε άτομα κύρους και συνεργάτες. Μεταξύ 13 και 20 θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις, ευχάριστες ειδήσεις ή αλλαγές συνθηκών.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και πάρτε πρωτοβουλίες, χωρίς βέβαια να αγνοήσετε τις χρήσιμες συμβουλές των άλλων. Στις 29 η Νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια ενοχλήσεις στην υγεία και ενισχύει τη διάθεσή σας για απομόνωση. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία που ρίχνει την αυλαία του μήνα πραγματοποιεί ένα πολυπόθητο όνειρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περίεργα ξεκινά ο μήνας για θέματα δουλειάς. Επανέρχεται η ανάγκη να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας στην εργασία, όπου δέχεστε ένα χτύπημα «κάτω από τη μέση». Έως τις 14 περίπου η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως οι γύρω σας σας υποστηρίζουν και πως έχετε κάνει σωστές ιεραρχήσεις στον άμεσο επαγγελματικό σας χώρο.

Η θετική επίδραση της Αφροδίτης θα γλυκάνει το εχθρικό κλίμα και θα αντιληφθείτε ότι έχετε άτομα που σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν. Στις 18, όμως, δεν θα αποφύγετε τη σύγκρουση και την απογοήτευση. Το ηθικό σας θα είναι κάπως πεσμένο. Από τις 19 τα πράγματα καλυτερεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Στις αρχές του μήνα ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και τα πράγματα ομαλοποιούνται σταδιακά. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για να διευρύνετε τις γνωριμίες σας. Βγείτε, διασκεδάστε, φλερτάρετε.

Το γεγονός ότι ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να ενισχύει το πάθος ή τη ζήλια, αλλά δεν μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στη σχέση σας. Αυτό που μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα, απομάκρυνση, κρίση σε μία σχέση είναι το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου στις 18. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ειδύλλια με άτομα με τα οποία εργάζεστε μαζί. Στο τέλος Ιουνίου ο έρωτας θα σας χαμογελάσει. Μέχρι τότε κινηθείτε σε συντηρητικά πλαίσια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκνευρισμός κυριαρχεί τις πρώτες ημέρες του μήνα. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου σε συνδυασμό με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να σας κρατά προσδεμένους στο όχημα ξεπερασμένων απόψεων και εμμονών του παρελθόντος.

Στον επαγγελματικό στίβο κάπως θα ξεπεράσετε τις οξύτητες στις 8, ενώ αντίθετα στην οικογένεια η ένταση θα συνεχιστεί έως τις 10, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε τις επόμενες ημέρες σε «αλλαγή σελίδας». Στις 11, λόγω της συνόδου Αφροδίτης - Ουρανού, είναι πιθανό να ζήσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα ή να περάσετε μια περίοδο ερωτικής έντασης και αισθησιακής κορύφωσης με το άλλο σας μισό. Η Νέα Σελήνη στις 29 φέρνει θετικές ειδήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο του Δία και του Άρη στην αρχή του μήνα θα έχετε δυναμισμό και έμπνευση για μια νομική υπόθεση ή για κάποιο ταξίδι. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και το πέρασμά του απέναντι από το ζώδιό σας από τα μέσα του μήνα σάς αναγκάζει να καθίσετε στο τραπέζι των συζητήσεων με το άλλο σας μισό και να επιλύσετε τα θέματα που σας απασχολούν από κοινού, χωρίς να τα αναβάλλετε άλλο.

Δεν σας λείπει η παρρησία και ο δυναμισμός. Το εξάγωνο Άρη - Κρόνου στο τέλος του μήνα σάς φέρνει κοντά σε έναν πολυπόθητο στόχο, ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία ενθαρρύνει το φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τη μία, με τον Άρη στον Κριό όλο τον μήνα, προβλέπεται φόρτος εργασίας και επισκευών στο σπίτι και πιθανό επεισόδιο σύγκρουσης με πρόσωπο της οικογένειάς σας. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στον έρωτα. Εμπιστευθείτε και πάλι τη φυσική σας γοητεία.

Η σύνοδός της με τον Ουρανό στις 11 μπορεί να φέρει στην πόρτα σας έναν απρόσμενο έρωτα. Το εξάγωνό της στις 19 με τον Ποσειδώνα σάς κάνει να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Μέχρι τις 13 θα επιδιώξετε επανασύνδεση με τους αγαπημένους σας φίλους, παίρνοντας την πρωτοβουλία να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Μην επιβαρύνετε το πρόγραμμα στη δουλειά σας αυτές τις ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας και ο Άρης στον Κριό σάς δίνουν το κουράγιο να ξεπεράσετε εμπόδια στην καθημερινότητά σας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα μπορούσε να διορθώσει λάθη και παραλείψεις. Όμως, ο Ερμής στον Ταύρο προκαλεί λεκτική επιθετικότητα και έντονες συζητήσεις, που συνήθως πληγώνουν και εσάς και τους άλλους.

Από τις 10 έως τις 25 του μήνα συμβαίνουν πολλά στην οικογενειακή σας ζωή. Οι εξελίξεις έχουν ποικιλία. Μπορεί ο υπερβολικός αυθορμητισμός σας να παρεξηγηθεί και να σας οδηγήσει σε απομόνωση. Ταυτόχρονα όμως, θα σας δώσει τον χρόνο να σκεφτείτε διεξοδικά όλες τις προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είστε και πάλι πολύ παρορμητικοί στα έξοδά σας και μπορεί να ακολουθήσετε επιπόλαια κάποιες εσφαλμένες συμβουλές. Μετά τις 7 μην αφεθείτε σε αποφάσεις της στιγμής και μην παραβιάσετε τα οικονομικά σας όρια, μόνο και μόνο για να υποστηρίξετε ένα μέλος της οικογενείας σας.

Μέχρι τις 13 ο Ερμής θα υπερτονίσει τη διεισδυτικότητα και το αναλυτικό σας πνεύμα, τη ρητορική σας ικανότητα και λίγο την επιθετικότητά σας, που θα πρέπει να την περιορίσετε. Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει τον αισθησιασμό σας και κερδίζετε εύκολα την ερωτική προσοχή των άλλων. Το εξάγωνο Άρη - Κρόνου στο τέλος του μήνα φέρνει μια πολυπόθητη ανταμοιβή.