Τρεχάματα για Κριούς και ακόμη ένα ζώδιο - Η Λίτσα Πατέρα ενημερώσει για σημαντικές εξελίξεις

Οι ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις (8/6)

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρεχάματα για Κριούς και ακόμη ένα ζώδιο - Η Λίτσα Πατέρα ενημερώσει για σημαντικές εξελίξεις

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ της στο Instagram έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις. Ενημέρωσε λοιπόν τα ζώδια για τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουν σήμερα 8/6, είτε αυτές είναι άσχημες είτε καλές. Η ζωή ορισμένων ωστόσο, θα καλυτερεύσει από την Παρασκευή 10/6.

Οι προβλέψεις των ζωδίων από την Πατέρα για τις 8/6

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της ημέρας τρέχετε ακόμα με τα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις, αργότερα όμως οι σχέσεις είναι στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γοητεία σας αυτό το διάστημα είναι σημαντική, αν όμως είστε σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει, τότε…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το απόγευμα και μετά το κλίμα είναι πιο βοηθητικό για να τρέξετε τις υποθέσεις και τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε πολύ πίεση με υποχρεώσεις και την καριέρα, προσοχή στις εντάσεις (α’ δεκ). Φίλοι σας στηρίζουν.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να καταφέρετε πολλά (α’ δεκ), αρκεί να μείνετε μακριά από μπελάδες. Επίσης, από το απόγευμα και μετά επικοινωνείτε με άνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συζητήστε για όσα σας απασχολούν, από το βράδυ και μετά μπορείτε άλλωστε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι προετοιμάζετε τα βήματά σας, από το βραδάκι και μετά όμως… ακτινοβολείτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα (υγεία) και τα επαγγελματικά σας κουράζουν, όμως παράγεται σημαντικό αποτέλεσμα από εσάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προωθήστε σχέδια, ειδικά από το απόγευμα και μετά. Έχετε άλλωστε ζωντάνια και όρεξη για δράση (α’ δεκ).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι το μεσημέρι η σκακιέρα είναι ακόμα υπέρ σας, ως προς τα σχέδιά σας, ενώ το βράδυ οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας έχετε την κούραση των προηγούμενων ημερών, από το απόγευμα και μετά όμως το κλίμα αλλάζει!

ΙΧΘΥΕΣ

Συζητήσεις αυτό το διάστημα αποδίδουν, παρά τα αυξημένα έξοδα! Ελάτε πιο κοντά στο ταίρι σας (γ’ δεκ).

"Τα πράγματα αλλάζουν δραματικά" - Έντονες οι όψεις του Άρη όλη την εβδομάδα

Παρά το γεγονός πως σήμερα θα είναι μια ήρεμη ημέρα παράξενα σενάρια που ενδέχεται να ακούσουμε όλη αυτή την εβδομάδα και ασαφείς και θορυβώδεις συζητήσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος μας είναι ικανά να μας αποσυντονίσουν και να τραβήξουν την προσοχή μας από σημαντικά πράγματα που είναι σε εκκρεμότητα.

Ας μείνουμε μακριά από χαώσεις και ας αναζητήσουμε μέσα μας τις απαντήσεις για το πως θα υλοποιήσετε τους στόχους μας μέσα σε ένα καυτό καλοκαίρι, που μόλις ξεκίνησε.

Από τον Γιώργο Ανεστόπουλο/ www.heliofoto.gr για το περιοδικό YOU

Κριός

Με τον Άρη να είναι κυρίαρχος όλη την εβδομάδα, οι δυναμικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε ίσως να σας ζητούν εποικοδομητικές αλλαγές. Από την άλλη δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ότι αυτό θα γίνει χωρίς ένταση. Θωρακιστείτε με θετική διάθεση και ψυχραιμία, για να φυλαχτείτε από τις υπερβολικά συναισθηματικά φορτισμένες προσωπικές σας σχέσεις.

AstroTip: Βγάλτε τον εαυτό σας από την παγίδα των παιχνιδιών δύναμης και των ανταγωνιστικών σχέσεων που μακροπρόθεσμα σας εξαντλούν.

Ταύρος

Η ρεαλιστική προσέγγιση καταστάσεων και προσώπων είναι το κλειδί, ώστε να κινητοποιήσετε αποτελεσματικά τους γύρω σας υπέρ των στόχων σας. Αντιμετωπίστε με διάκριση τις οικονομικές κι επαγγελματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, και κρατήστε χαμηλούς τους τόνους στις προσωπικές σχέσεις.

AstroTip: Διαφοροποιήστε ήρεμα τη θέση σας από καταστάσεις που σας κάνουν να διαρρέετε χωρίς ουσιαστικά να παίρνετε αυτό που θέλετε.

Δίδυμοι

Λίγες ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, έρχονται στο προσκήνιο σημαντικές αλλαγές σε οικονομικές κι επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι διαφορετικές απόψεις και πεποιθήσεις, καλό είναι να μην γίνουν εστία εντάσεων, μιας και τα δεδομένα σας συνεχώς ανατρέπονται.

AstroTip: Αναζητήστε τη στήριξη φιλικών σας προσώπων που μπορούν να σας κινητοποιήσουν να βρείτε νέους τρόπους αντιμετώπισης των ζητημάτων σας, πιο κοντά στο συμφέρον σας.

Καρκίνος

Μετά τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και με τις ιδιαίτερα απαιτητικές όψεις του Άρη από το ζώδιο σας, συναισθηματικά και οικογενειακά θέματα χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με μια νέα, πιο θετική ματιά, που να στρέφεται προς την ενότητα και την αγάπη. Αναζητήστε ευκαιρίες στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα με σκοπό να τις αξιοποιήσετε και να τις υλοποιήσετε σε μια πιο στερεή βάση.

AstroTip: Αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα και θετικοποιήστε τις σχέσεις μαζί τους.

Λέων

Αυτές οι ημέρες σας καλούν να κινηθείτε με περισσότερη αυτοσυγκράτηση παρά με δυναμισμό, αποφεύγοντας τις άσκοπες συναισθηματικές εντάσεις που περισσότερο είναι γέννημα της φαντασίας σας και λιγότερο της πραγματικότητας. Με τις κατάλληλες ρεαλιστικές κινήσεις, τα οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε θα διευθετηθούν.

AstroTip: Επιστρατέψτε το έμφυτο ταλέντο σας να δημιουργείτε ασφάλεια και εμπιστοσύνη, για να προσεγγίσετε με θετικό τρόπο κοντινά πρόσωπα και συνεργάτες.

Παρθένος

Έντονες οι όψεις του Άρη όλη την εβδομάδα

Οι εντάσεις στα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας θέματα προωθούν σημαντικές αλλαγές και σας ζητούν μια νέα δομή οργάνωσης. Στις συναισθηματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, κρατήστε χαμηλά τους τόνους και μείνετε σε απόσταση από εντάσεις. Ενεργοποιήστε τις συμμαχίες σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας όχι στα προβλήματα, αλλά σε νέους, πιο άνετους και κερδοφόρους τρόπους σε κάθε τομέα.

AstroTip: Αποφορτιστείτε από αυτά που σας απασχολούν, ώστε στη συνέχεια να βρείτε πιο αποδοτικές λύσεις.

Ζυγός

Με τις έντονες όψεις του Άρη όλη αυτή την εβδομάδα, κλείστε αυτή την περίοδο με θετική διάθεση, τόσο μέσα σας όσο και εξωτερικά, πιεστικές καταστάσεις και εμπόδια που κρατάτε στην ζωή σας με μόνο κέρδος την πίεση. Να θυμάστε πως αφήνοντας πίσω τις παλιές και δυσλειτουργικές επιλογές, κάνετε χώρο για να έλξετε νέες, θετικές καταστάσεις.

AstroTip: Δράστε αποτελεσματικά και βρείτε λύσεις, με στόχο τη συναισθηματική αλλά και την πρακτική σας ισορροπία και άνεση.

Σκορπιός

Αυτές οι ημέρες σας γεμίζουν με δημιουργική έμπνευση και αρμονία από τη μια, αλλά σας στρέφουν και σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις και κλεισίματα, τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

AstroTip: Πάρτε απόσταση από φαντασιώσεις που σας τρομάζουν και θετικοποιήστε τα σημεία που στο παρελθόν λειτουργήσατε σαν σκορπιός που τσιμπιέται με το κεντρί του, πληγώνοντας τον εαυτό του και τους γύρω του.

Τοξότης

Η περίοδος σας καλεί σε γενναίες αλλαγές σε κάθε τομέα. Εστιάστε στην ανάγκη σας για μια νέα φάση ζωής με λιγότερη πίεση και ευθύνες, αφήνοντας πίσω σας τα «βάρη» των άλλων, αλλά και τις προσδοκίες που έχουν από εσάς. Οι φαντασίες και οι προσδοκίες, που δεν πατούν σε στερεή βάση δε μπορούν να είναι βοηθοί σας, μιας και τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν.

AstroTip: Βρείτε μέσα σας τις απαντήσεις για το πως θα υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Διοχετεύστε την περίσσια ενεργητικότητά σας σε συζητήσεις και συμφωνίες, εκμεταλλευόμενοι προς όφελος σας τις καθοριστικές για την πορεία σας αλλαγές, που συμβαίνουν στον χώρο της εργασίας και των προσωπικών σας, με τις ιδιαίτερα έντονες όψεις του Άρη με το ζώδιο σας. Μετρήστε την κάθε σας κίνηση προσεκτικά και με γνώμονα την πραγματικότητα όλες αυτές τις ημέρες.

AstroTip: Παρατηρήστε πόσο δύσκολο είναι σε όλους μας να ξεχωρίσουμε το φανταστικό από το πραγματικό, αλλά και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Υδροχόος

Σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις, μπορούν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα. Αποφύγετε τα παιχνίδια δύναμης και τις συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας, «χαμηλώνοντας» εκεί που χρειάζεται και δείχνοντας την δύναμη σας επίσης εκεί που χρειάζεται.

AstroTip: Εστιάστε στην προσωπική σας ενδυνάμωση σε κάθε τομέα και κλείστε με αγάπη και αποδοχή υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν.

Ιχθύες

Οι σημαντικές αλλαγές συνεχίζονται για εσάς όλες αυτές τις ημέρες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τολμήστε να οραματιστείτε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, μόνο αν αυτά μπορούν να υλοποιηθούν πρακτικά, χωρίς να στηρίζεστε καθόλου σε φαντασίες και προσδοκίες που δεν έχουν ρεαλιστική βάση.

AstroTip: Διευθετήσετε ήρεμα και αρμονικά τα ζητήματα που έχουν προκύψει σε φιλικές και συναισθηματικές σας σχέσεις.