«Είναι λίγο φευγάτος σε πολλά επίπεδα» - "Κόλαφος" η Άση Μπήλιου για το ωροσκόπιο του Παναγιώτη Κουμουνδούρου

Όλη η αλήθεια για τον νικητή του MasterChef 6

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι λίγο φευγάτος σε πολλά επίπεδα» -

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, μετά την κατάκτηση του τίτλου του Έλληνα MasterChef για το 2022, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, το πρωί της Πέμπτης 16/6, και πέρα από τα λόγια του ίδιου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παιχνίδι, δίπλα του στάθηκε η Άση Μπήλιου, η οποία ανέλυσε τον αστρολογικό του χάρτη, αναφερόμενη στο ωροσκόπιό του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ο παίκτης είχε μία πολύ συνατή αντίπαλο, όχι μόνο μαγειρικά, αλλά και αστρολογικά, ωστόσο ο ίδιος είναι φωτιά" και το ζώδιό του μαρτυρά πολλά. Ένα από αυτά είναι και το γεγονός πως του αρέσουν τα ταξίδια, ενώ μπορεί ακόμα και να έμενε στο εξωτερικό.

Όλη η αλήθεια για το ωροσκόπιο του Παναγιώτη Κουμουνδούρου από την Άση Μπήλιου

«Είχες δυνατή ανταγωνίστρια, αστρολογικά το λέω εγώ. άσχετα με το πόσο καλή ήταν, ήταν σε καλό timing, γιατί η Πόπη κριός είχε και έναν Δία επάνω της, οπότε αυτό πάντα δίνει μία ώθηση. Κάτι της έδωσε ώθηση. Το να είναι στον τελικό του MasterChef από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία. Φυσικά, με την προσπάθειά της, γιατί τίποτα δεν πέφτει από τον ουρανό», είπε αρχικά η αστρολόγος.

Και συμπλήρωσε: «Ο Πάνος είναι δίδυμος, αλλά δεν μοιάζει με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, ότι είναι λίγο νευρικοί, λίγο αεικίνητοι, δεν μπορούν να κάτσουν σε ένα σημείο, έχουνε αυτό οι δίδυμοι γενικότερα, ο Πάνος, όμως, έχει ωροσκόπο λιοντάρι..."φωτιά". Γενικώς, έχει πολύ φωτιά στο ωροσκόπιό του, σελήνη, τοξότη. Γι' αυτό του έλεγα "εσύ είσαι ταξιδιάρα ψυχή". Δηλαδή, το εξωτερικό, λυπάμαι που το λέω, αλλά...

Και δεν σταματάει αυτό ποτέ. Όταν έχει στη σελήνη, η σελήνη έχει να κάνει και με το μέρος που ζούμε, έχει να κάνει με το σπίτι, με το χώρο που ζούμε.

Μία σελήνη στον τοξότη, έχει να κανει με ξένους, εξωτερικό, δείχνει ότι το άτομο στη ζωή του είτε θα κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό είτε μπορεί να είναι αναψυχής, μπορεί όμως να συνσυάζονται και με επαγγελματικούς λόγους και μπορεί να έχει και διαμονή στο εξωτερικό. Είναι λίγο φευγάτος σε πολλά επίπεδα.

Πολύ δημιουργικός επίσης, απλά νομίζω ότι το σημείο που πρέπει να δουλέψεις περισσότερο είναι το κομμάτι της αυτοπεποίηθησής σου».

«Με τα 50.000 ευρώ θα...»

Το βράδυ της Τετάρτης 15/6 και μετά από έξι πολύ απαιτητικούς μήνες ο Πάνος Κουμουνδούρος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού και σήκωσε το έπαθλο του MasterChef (δείτε εδώ την στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων). Φυσικά όμως το έπαθλο δεν έρχεται μόνο, συνοδεύεται και από 50.000 ευρώ, τα οποία δίνονται στους νικητές.

Το πρωί της Πέμπτης 16/6 ο νικητής στο πλατό της εκπομπής μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλους και για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι. Ενώ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πως θα χρησιμοποιήσει τα μετρητά εκείνος έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

«Ακόμα δεν ξέρω τι θα τα κάνω τα χρήματα, η αλήθεια είναι αυτή. Θέλω να δω τι επιλογές έχω, τι προτάσεις θα φανερωθούν και μετά επενδύεις όπως αισθανθείς ότι θα πάει καλύτερα. Και στην καντίνα της Πόπης επενδύεις, θα είναι η καλύτερη καντίνα στην Ελλάδα», παραδέχτηκε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω μεγάλα όνειρα, θέλω να τα κάνω όλα και να μαγειρεύω και να ταξιδεύω και να είμαι στην τηλεόραση».