Αντιμέτωπα με οικονομικά προβλήματα 2 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα από νωρίς το πρωί τα ξεκαθάρισε όλα

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντιμέτωπα με οικονομικά προβλήματα 2 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα από νωρίς το πρωί τα ξεκαθάρισε όλα

Τις καθημερινές αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/6 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγο μετά αφότου η Άση Μπήλιου αποκάλυψε ευχάριστα νέα για τις επόμενες ημέρες.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα (21/6)

ΚΡΙΟΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Επίσης, σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ενώ μπορείτε να προετοιμάσετε τα βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα!

ΛΕΩΝ

Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια. Ο Ήλιος -κυβερνήτης σας- στον Καρκίνο από σήμερα σας καλεί να προετοιμάσετε τα βήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος περνώντας στον Καρκίνο σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στους στόχους σας, οι οποίοι απαιτούν μικρά βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιο στον Καρκίνο από σήμερα ασχολείστε περισσότερο με την καριέρα, τον γάμο ή/και το γόητρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στρέφετε την προσοχή σας στα οικονομικά, κυρίως εκείνα που σχετίζονται και με άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Επίσης, ένα οικονομικό θέμα προωθείται.

H MagicFariel φέρνει πολύ ευχάριστα νέα για Δίδυμους, Ζυγούς και...

Ένας Ιούνης ψυχοβγάλτης, από τη μια ο Ουρανός, από την άλλη ο Κρόνος, από την παρά άλλη ο Πλούτωνας, τις τραβήξαμε τις κοτσίδες μας για τα καλά! Για αυτό λίγο πριν μας πει αντίο ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, μπαίνει σφήνα ο Δίας από τον Κριό και κάνει το θαύμα του! Άμα ο Δίας έχει κέφια, τελεία και παύλα! Τους κάνει όλους πέρα!

Ο Δίας τις μέρες αυτές, κάνει πολλά χατίρια, ικανοποιεί αμέτρητες από τις επιθυμίες μας, πραγματοποιεί κάποια από τα όνειρά μας, μας θέλει χαμογελαστούς σε κάθε περίπτωση! Αύριο 20/06 «απαγάγει» τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και του ζητά να χρησιμοποιήσει όλο του το επικοινωνιακό το χάρισμα, προκειμένου τα μαντάτα να φτάσουν το γρηγορότερο στον καθένα από εμάς! Κάποιοι βρίσκουν δουλειά, κάποιοι λαμβάνουν χρήματα στα ξαφνικά, κάποιοι αποκαλύπτουν ένοχα, αλλά άκρως απελευθερωτικά μυστικά, όλα παίρνουν το δρόμο τους! Ας υποθέσουμε, μπάχαλο τέλος!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα συμβεί στο MagicFariel