Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Εξελίξεις στα επαγγελματικά για 2 ζώδια - Σημαντική προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Εξελίξεις στα επαγγελματικά για 2 ζώδια - Σημαντική προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη
Ζώδια 23.06.2022 13:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε ο Κώστας Λεφάκης για σήμερα (23/6), θέλησε να προειδοποιήσει ορισμένα ζώδια, τα οποία θα έχουν έκτακτες εξελίξεις στα επαγγελματικά τους (δείτε βέβαια εδώ ποιοι θα ευνοηθούν στον έρωτα).

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Η κατάνυξη των ημερών σας βοηθά να επανεξετάσετε τις ανάγκες σας, να σκεφτείτε λύσεις στα θέματα που σας αφορούν και να είστε περισσότερο επιεικείς απέναντι σε εκείνους που στεναχωρήσατε πρόσφατα.

Ταύρος

Αξιοποιήστε τον χρόνο και εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας για να σταθεροποιήσετε σχέσεις, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές.

Δίδυμοι

Ανταποκριθείτε σε ό,τι θεωρείτε εσείς σκόπιμο για τα συμφέροντά σας και δοκιμάστε τις διπλωματικές σας ικανότητες, ώστε να λυθεί κάποια παρεξήγηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Οικονομικά επιμείνετε λίγο περισσότερο στις απαιτήσεις σας!

Προβλέψεις Λεφάκη 23/6

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο του ενδιαφέροντός σας. Φροντίστε όμως να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί και έχουν καταλυτική ισχύ.

Λέων

Φροντίστε να επεξεργαστείτε καλύτερα κάποιο σχέδιο ανακούφισής σας. Δεν διατρέχετε άμεσο κίνδυνο, καλό θα ήταν όμως να μην χάνετε τον ύπνο σας, εξ αιτίας των σχετικών σας υποθέσεων.

Παρθένος

Γόνιμη μέρα για να ακουστείτε και να ζητήσετε υποστήριξη σε όλους τους τομείς άμεσου ενδιαφέροντός σας. Οι άλλοι είναι περισσότερο πρόθυμοι από ποτέ για να σας ακολουθήσουν στα σχέδιά σας!

Ζυγός

Δείτε τις καταστάσεις από τη σκοπιά του συντρόφου σας. Σήμερα είναι η μέρα που δεν σας χαλούν χατίρι, αλλά ούτε κι εσείς παραμένετε αδιάφοροι σε αυτά που σας ζητούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της ημέρας για να προβληθείτε και να γοητεύσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Απέχετε από οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αιτίες παρεξηγήσεων!

Τοξότης

Χρειάζεστε μια δόση αυτοπεποίθησης γι αυτό φροντίστε να βρεθείτε σε χώρους με ως επί το πλείστον
άγνωστους ανθρώπους οι οποίοι έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσουν και να φλερτάρουν.

Αιγόκερως

Το απρόοπτο θα σας εκπλήξει θετικά σήμερα και θα σας εξηγήσει τη σημασία της τύχης και της μοίρας.
Φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις και συναναστροφές!

Υδροχόος

Σήμερα έχετε την ανάγκη αλλά και την ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σας, ευαισθησίες στις κοινωνικές σας σχέσεις και υιοθέτηση ενός μεγάλου σκοπού.

Ιχθύες

Βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο όσον αφορά την επαγγελματική σας ενασχόληση και αν δεν αλλάξετε επάγγελμα, τότε σίγουρα θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε τις σχετικές σας υποθέσεις.

Πηγή: elle.gr

"Το φετινό καλοκαίρι θα μας μείνει αξέχαστο" - Πως επηρεάζει ο Ιούλιος Δίδυμους, Ζυγούς και...

Τέλη του Ιούνη, η Αφροδίτη με τον Δία έχουν απίστευτα κέφια, συνεπώς Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οι στιγμές που θα ζήσετε είναι φουλ ερωτικές, γεμάτες από συναίσθημα και πάθος!

Με το που μπαίνει Ιούλης αλλάζει το σκηνικό, Δίδυμοι, Ζυγοί και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου

"Αποφύγετε εντάσεις" - Άσχημα νέα από την Λίτσα Πατέρα για Ταύρους, Καρκίνους και...

Share