Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ανησυχία για Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους και... - Σημαντική προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Ανησυχία για Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους και... - Σημαντική προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη
Ζώδια 24.06.2022 10:52
Από Youweekly Team

Όπως η Λίτσα Πατέρα (δείτε εδώ), έτσι και ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις. Για σήμερα, Παρασκευή 24/6 προειδοποίησε τα 12 ζώδια για τα όσα θα ζήσουν μέχρι το βράδυ.

Τα ζώδια του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 24/6

Κριός

Η μέρα είναι ιδιαίτερη και σας αποσπά από πολλές έγνοιες που δεν σχετίζονται με αυτά που επιβάλλει η παράδοση. Βρεθείτε κοντά σε εκείνους που αγαπάτε!

Ταύρος

Έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε, να μετακινηθείτε και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η σημερινή μέρα είναι για πολλούς από εσάς ορόσημο αλλαγών.

Δίδυμοι

Μπορεί κάποια από τα σχέδιά σας να μην εξελιχθούν όπως περιμένετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ακολουθήστε τους τύπους και το λειτουργικό στην συμπεριφορά σας και περιμένετε καλύτερες στιγμές για να εκφράσετε τα δύσκολα συναισθήματά σας!

Καρκίνος

Συναναστραφείτε εκείνους που σας ενδιαφέρουν, χαρείτε την οικογένεια και ετοιμαστείτε για ότι απαιτεί η μέρα. Η κούραση είναι δημιουργική για σήμερα.

Λέων

Αν και χρειάζεται να παραμείνετε σιωπηλοί και εργατικοί, τόσο στην πραγματική σας εργασία, όσο και στην επιδίωξη των οποιονδήποτε στόχων σας, είναι πολύ πιθανόν να υπερεκτιμήσετε κάποια ευκαιρία και να παραβείτε κάποιους κανόνες.

Παρθένος

Ακολουθήστε το τυπικό της ημέρας. Η επαναστατική σας διάθεση δεν βρίσκει ανταπόκριση στο περιβάλλον, γι αυτό μην διακινδυνεύετε να βρεθείτε απομονωμένοι από τους άλλους.

Ζυγός

Η μέρα σας βοηθά να σκεφτείτε και να ξεπεράσετε ορισμένους ενδοιασμούς, όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, το καθήκον απέναντι στην οικογένεια και στις σχέσεις σας με μεγαλύτερους συγγενείς.

Σκορπιός

Αρκετοί από εσάς νιώθετε ένα είδος ανησυχίας, χωρίς να μπορείτε να το αποδώσετε κάπου και χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία. Θεωρείστε όμως ασφαλείς και δημοφιλείς στο περιβάλλον σας.

Τοξότης

Ξεπερνάτε προσωπικές δυσκολίες, απαλλάσσεστε από διλήμματα και αιτία για όλα αυτά μπορεί να είναι η υποστήριξη που σας προσφέρει ένας σημαντικός άνθρωπος του περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως

Χαίρεστε με τις πολλές συναναστροφές. Ακόμα και αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο για το πώς θα περάσετε την ημέρα, όλα θα εξελιχθούν θετικά και χαρούμενα για εσάς.

Υδροχόος

Η επικοινωνία επηρεάζει τις διαθέσεις σας και σας βοηθά να κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, ή να περάσετε ευχάριστα με εκείνους που αγαπάτε και βρίσκονται γύρω σας!

Ιχθύες

Φανείτε δοτικοί απέναντι σε εκείνους που σας περιβάλλουν με αγάπη και φροντίδα. Πείτε καλά λόγια για κάποιους που θέλησαν να σας ευχαριστήσουν!

Πηγή: elle.gr

Προβλέψεις ζωδίων 24/6

Τα ζώδια που θα περάσουν καλά μέσα στο Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνεις σε μια πιο ήσυχη εποχή, Κριέ, αλλά σίγουρα θα σου κάνει καλό. Ως το κύριο ζώδιο της φωτιάς του ζωδιακού κύκλου, τείνετε να είστε απίστευτα προσανατολισμένοι στη δράση, αλλά καθώς η εποχή του Καρκίνου ξεκίνησε ήδη στις 21 Ιουνίου, θα κληθείτε να σκεφτείτε πώς νιώθετε, ειδικά όταν πρόκειται για το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή!

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επισκεφτείτε συγγενείς ή να αφιερώσετε χρόνο επιμελώντας έναν ασφαλέστερο, πιο ήρεμο χώρο μέσα στο σπίτι σας, καθώς και να σκεφτείτε τι πραγματικά σας φέρνει συναισθηματική γαλήνη. Εφόσον είστε πάντα εν κινήσει, το σπίτι πρέπει να είναι ένα μέρος μοναξιάς, και αν δεν είναι, ίσως είναι καιρός να κάνετε κάποιες προσαρμογές.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Το θερινό ηλιοστάσιο θα δώσει μεγάλη έμφαση στον ένατο οίκο των ταξιδιών, της σοφίας και της γνώσης, στρέφοντας την προσοχή σας στο πώς αποκτάτε συναισθηματική άνεση και ασφάλεια μέσω των συστημάτων πεποιθήσεών σας.

Οργανώνετε διακοπές ή έχετε φύγει ήδη; Ως ζώδιο του νερού, τα συναισθήματά σας πολλές φορές τείνουν να πρωτοστατούν, αλλά η εποχή του Καρκίνου θα σας υπενθυμίσει ότι το πώς φροντίζετε αυτά τα συναισθήματα είναι σημαντικό. Μέσα από τις πνευματικές σας αναζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα βρείτε παρηγοριά τώρα, οπότε φροντίστε να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο πώς φροντίζετε τον εαυτό σας σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος ταξίδεψε ως τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας, φωτίζοντας τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτή είναι μια περίοδος που η προσοχή σας στρέφεται προς τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια;

Ως το ζώδιο που δίνει προτεραιότητα στους στόχους σας, είναι σημαντικό οι σχέσεις σας να νιώθουν σαν στο σπίτι σας, οπότε καθώς ξεκινά η εποχή του Καρκίνου, φροντίστε να γέρνετε στην αγκαλιά των αγαπημένων σας. Είναι στη ζωή σας για να σας υποστηρίζουν, επομένως δεν χρειάζεται να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να είστε ευάλωτοι μαζί τους. Αν όχι, πρέπει να φύγουν.

Πηγή: pink.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου

Εξελίξεις στα επαγγελματικά για 2 ζώδια - Σημαντική προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Share