Ανοίγονται νέοι δρόμοι για Ζυγούς και... - Η Λίτσα Πατέρα από πρωί πρωί προειδοποίησε τα ζώδια

Οι ημερήσιες προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανοίγονται νέοι δρόμοι για Ζυγούς και... - Η Λίτσα Πατέρα από πρωί πρωί προειδοποίησε τα ζώδια

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια μοιράστηκε σήμερα 27/6 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια προειδοποίησε όσους θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, παρόλα αυτά θα περάσουν ένα τέλειο καλοκαίρι.

Τα ζώδια σήμερα 27/6 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνιακή η σημερινή ημέρα, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι για όσα θα ακούσετε σήμερα! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντως συνεχίζουν να σας χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Προωθήστε σήμερα ένα οικονομικό θέμα, αρκεί να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς σας. Ασχοληθείτε με τους οικείους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις, ωστόσο βεβαιωθείτε ότι βλέπετε καθαρά τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ καλή ημέρα για να προετοιμάσετε τις υποθέσεις σας, προσέξτε όμως όσα λέγονται στο παρασκήνιο για σας.

ΛΕΩΝ

Αν οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί, τότε σήμερα είναι και υλοποιήσιμοι. Προσέξτε μόνο βιαστικές κινήσεις αλλά και θολά τοπία με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις επαφές σας με σημαντικά πρόσωπα υπάρχει σήμερα μια ασάφεια. Κρατήστε τα σημαντικότερα για τον εαυτό σας...

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα σας ανοίγονται δρόμοι, όμως η δύσκολη όψη Σελήνης-Ποσειδώνα σας επηρεάζει έμμεσα και δείχνει κάποια… «σύννεφα» στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα θέμα οικονομικό που σχετίζεται και με άλλους απαιτεί πιο προσεκτικούς χειρισμούς από μέρους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και στα αισθηματικά ειδικότερα, έχει κάποια «θολά» σημεία. Προσοχή στις... εξαπατήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να νιώθετε πως θέλετε διακοπές ή τουλάχιστον κάποιου είδους «απόδραση» από την ρουτίνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα η ψυχολογία σας είναι πολύ καλύτερα και αγαπημένα πρόσωπα σας βοηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σας.

Αυτά τα 3 ζώδια θα τα βρουν σκούρα στο γραφείο αυτή την εβδομάδα

ΛΈΩΝ

Ο –κατά τα άλλα- ψύχραιμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση- Λέων θα περάσει μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά. Ο λόγος; Ένας έντονος διαπληκτισμός με συνάδελφο θα κάνει την ατμόσφαιρα τεταμένη για αρκετές ημέρες και το κλίμα στο γραφείο θα παραμείνει ψυχρό. Ως γνωστόν, ένα Λιοντάρι διαθέτει αρχηγικές τάσεις και πάντα θέλει να έχει δίκιο και σε αυτή την περίπτωση, ο συνάδελφος δε θα το αντέξει.

Συμβουλή: Βάλε νερό στο κρασί σου και κάνε εσύ το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των σχέσεων!

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Για τον Παρθένο η φράση «ησυχία, τάξις και ασφάλεια» είναι το παν, αυτές τις μέρες όμως δε θα το πετύχει και η ηρεμία του θα ταραχτεί. Ο απροσδόκητος φόρτος εργασίας σε συνδυασμό με τις άδειες του καλοκαιριού, θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στο γραφείο κι αυτό τον τελειομανή Παρθένο, τον σκοτώνeι!

Συμβουλή: Μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις. Είναι πολύ πιο παραγωγικό να κάνεις λιγότερα πράγματα αλλά απόλυτα σωστά. Όπως πάντα άλλωστε!

ΤΟΞΌΤΗΣ

Ο Τοξότης με το άγχος και το στρες δεν έχει πολλά κοινά, αυτή την εβδομάδα όμως θα έρθει για τα καλά αντιμέτωπος μαζί τους. Μεγάλη πίεση, νέα project, νέοι συνάδελφοι και deadlines που κοντοζυγώνουν θα τον φέρουν στα όριά του. Αυτό βέβαια δε θα κρατήσει πολύ, αλλά θα είναι αρκετό για να τον βγάλει από την βολή του και να του δημιουργήσει έντονο στρεσάρισμα και αρκετά νεύρα.

Συμβουλή: Πριν αρχίσεις τα χάπια, δοκίμασε να πας για τρέξιμο μετά τη δουλειά. Πιες πολύ νερό. Φάε φρούτα. Κοιμήσου νωρίς!

Πηγή: pink.gr