Δύσκολες ώρες για Ταύρους, Κριούς και... - Οι αποκαλύψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για Ταύρους, Κριούς και... - Οι αποκαλύψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης σήμερα Τετάρτη 29/6 πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις. Μίλησε για τα προσωπικά, τα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά του κάθε ζωδίου ξεχωριστά, ενώ ανέφερε που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο. Τις προβλέψεις της βέβαια νωρίτερα έκανε και η Λίτσα Πατέρα.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η εργασία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και οξύνοια εκ μέρους σας, καθώς η τάξη πραγμάτων δείχνει να έχει διαταραχθεί από αστάθμητους παράγοντες.

Ταύρος

Αισθηματικά είστε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις ή τη στάση του συντρόφου σας, τις προσωπικές σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και από την αναζήτηση διεξόδου σε θέματα πρακτικά.

Δίδυμοι

Σήμερα ανακαλύπτετε ότι τα περισσότερα θέματα σας θορύβησαν άδικα. Εξ αιτίας της κατάστασης όμως, θα έχετε σκεφτεί πώς να λειτουργήσετε σε ενδεχόμενη, νέα, οικογενειακή αναστάτωση!

Καρκίνος

Δείξτε υπομονή και υπηρετήστε καλύτερα τα σχέδιά σας. Είναι η εποχή που μπορείτε να πλησιάσετε τους κατάλληλους ανθρώπους, να προβάλετε τα καλά σας στοιχεία και να δηλώσετε ενδιαφέρον για ότι διαδραματίζεται γύρω σας και χαρακτηρίζεται σαν ευκαιρία για εσάς.

Λέων

Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες φορές, αλλά θέλετε η κατάσταση να είναι περισσότερο στα μέτρα σας. Προσοχή χρειάζονται τα θέματα στα οποία λειτουργείτε αυθόρμητα, επειδή σας ενθουσιάζουν και μπορεί να σας εκθέτουν στο περιβάλλον σας.

Παρθένος

Όσο και αν έχετε δίκαιο στις εκτιμήσεις, στις επιλογές και στη συμπεριφορά σας, τα θέματα που σας απασχολούν και οι διεκδικήσεις σας, θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν.

Ζυγός

Η μέρα δοκιμάζει τις αντοχές σας, αλλάζει τις προτεραιότητές σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν και ό,τι έχετε απομακρύνει από το οπτικό σας πεδίο.

Σκορπιός

Είναι η περίοδος που θα κλείσει οριστικά κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς και θα ανοίξει άλλους πιο προσοδοφόρους για εσάς που δεν εφησυχάζετε, αλλά υποστηρίζετε ακόμα τον εφηβικό σας χαρακτήρα.

Τοξότης

Βιαστείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να κρατήσετε τα κεκτημένα και να βάλετε τάξη στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, χωρίς όμως να θίξετε άλλες σας κατακτήσεις.

Προβλέψεις ζωδίων 29/6

Αιγόκερως

Υπάρχει πολύ υλικό που χρειάζεται επεξεργασία και μόνον εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι χρήσιμο και τι όχι! Αισθηματικά φανείτε τολμηροί, αποφασιστικοί και επινοητικοί.

Υδροχόος

Διακρίνετε πότε και που σας εξυπηρετεί να μιλήσετε, να διεκδικήσετε και να κατοχυρώσετε τα πεδία της δράσης σας. Οικονομικά τα έξοδα προβλέπονται αναγκαία και μην τα φοβηθείτε, αφού προβλέπεται να είστε σε καλύτερη θέση στο μέλλον.

Ιχθύες

Η μέρα φέρνει σχετική αναστάτωση στα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Φροντίστε να μην κάνετε σενάρια βασισμένοι στις υποσχέσεις, ή στα δεδομένα του χτες.

Πηγή: elle.gr

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν καθόλου χιούμορ

Λέων

Ο Λέων μπορεί να κάνει χιούμορ, αλλά επειδή θέλει όλη την προσοχή επάνω του, συνήθως υπερβάλλει. Καταντάει να προσπαθεί πολύ για να είναι σούπερ αστείος. Κάποιες φορές αυτό του βγαίνει, ενώ άλλες, απλώς καταντάει κουραστικός. Πρέπει να χαλαρώσει και να βρει το χιούμορ στην καθημερινότητα, χωρίς υπερβολές.

Αιγόκερως

Δεν φημίζεται για το χιούμορ ή την εκδηλωτικότητα του και πολλοί τον θεωρούν απρόσωπο και σνομπ, αλλά αν χαλαρώσει μπορεί να γίνει πραγματικά η ψυχή της παρέας. Το μόνο που έχει να κάνει, είναι να σταματήσει να παίρνει τόσο σοβαρά τον εαυτό του και θα λυθείς απευθείας.

Ιχθύς

Λατρεύουν να λένε και να ακούν μεγάλες και αστείες ιστορίες, όμως μπορεί να παραγίνουν ενθουσιώδεις, χάνοντας έτσι το ενδιαφέρον των άλλων. Θεωρούν ότι μια ιστορία είναι καλή μόνο αν σκάνε όλοι στα γέλια στο τέλος και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό δεν είναι πάντα πιθανό.

Πηγή: e-radio.gr