Σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα για δυο ζώδια - Πρέπει να...

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα για δυο ζώδια - Πρέπει να...

Ο Ιούλιος έχει ξεκινήσει και όπως είναι λογικό η Λίτσα Πατέρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή θέλησε να ενημερώσεις τους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους για τις ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων. (Δείτε εδώ για ποια ζώδια θεωρείτε η εβδομάδα "ακατάλληλη").

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνιακή η σημερινή ημέρα, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι για όσα θα ακούσετε σήμερα! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντως συνεχίζουν να σας χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Προωθήστε σήμερα ένα οικονομικό θέμα, αρκεί να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς σας. Ασχοληθείτε με τους οικείους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις, ωστόσο βεβαιωθείτε ότι βλέπετε καθαρά τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ καλή ημέρα για να προετοιμάσετε τις υποθέσεις σας, προσέξτε όμως όσα λέγονται στο παρασκήνιο για σας.

ΛΕΩΝ

Αν οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί, τότε σήμερα είναι και υλοποιήσιμοι. Προσέξτε μόνο βιαστικές κινήσεις αλλά και θολά τοπία με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις επαφές σας με σημαντικά πρόσωπα υπάρχει σήμερα μια ασάφεια. Κρατήστε τα σημαντικότερα για τον εαυτό σας...

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα σας ανοίγονται δρόμοι, όμως η δύσκολη όψη Ερμή-Ποσειδώνα σας επηρεάζει έμμεσα και δείχνει κάποια… «σύννεφα» στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα θέμα οικονομικό που σχετίζεται και με άλλους απαιτεί πιο προσεκτικούς χειρισμούς από μέρους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και στα αισθηματικά ειδικότερα, έχει κάποια «θολά» σημεία. Προσοχή στις… εξαπατήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να νιώθετε πως θέλετε διακοπές ή τουλάχιστον κάποιου είδους «απόδραση» από την ρουτίνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα η ψυχολογία σας είναι πολύ καλύτερα και αγαπημένα πρόσωπα σας βοηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σας.

Το ζώδιο του μήνα

ζώδια καρκίνος

Όπως αναφέρει το oroskopos.gr:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Ιούλιος ξεκινά κάτω από το φως της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο σου στο τέλος του Ιουνίου, επομένως ως τις 13 του μήνα όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κορυφώνονται αλλαγές στην ζωή σου, στις σχέσεις σου και .. ανοίγεις έναν νέο όμορφο κύκλο! Η νέα θέση του Άρη από τον Ταύρο κρίνεται θετική για το δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο που χαρακτηριστική θα είναι η κοινωνική σου δραστηριοποίηση. Βγαίνεις από το καβούκι σου, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, κάνεις ξεκαθαρίσματα σε ήδη υπάρχουσες φιλίες σου αλλά και ξεκινάς νέες συλλογικές δραστηριότητες. Αυτή την περίοδο όμως παίρνεις και σημαντικές πρωτοβουλίες και κάνεις τα βήματα εκείνα για να εκπληρώσεις κάποιες προσδοκίες σου. Από τις 18 του μήνα όπου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου, οι σχέσεις σου αλλάζουν μορφή, βελτιώνονται, δίνεις και παίρνεις αγάπη ικανοποιώντας τα βαθύτερα ένστικτά σου!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου λοιπόν από τις 18 Ιουλίου και εσύ στην καρδιά του καλοκαιριού ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις, μαγνητίζεις και περνάς όμορφες στιγμές. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, οι ευκαιρίες για χαρά, απόλαυση, ανεμελιά παρέα με αγαπημένα πρόσωπα είναι πιο γενναιόδωρες …Αναγνωρίζεις καλύτερα τι είναι αυτό που θέλεις και επικεντρώνεσαι σε τρόπους που θα κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη!

Τον Ιούλιο δίνονται λύσεις για οικονομικές ανησυχίες που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Πιο πιεστικές θα είναι οι οικονομικές συνθήκες εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα κοντά στις 15-17/7, όπου έχεις αρκετούς ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς από το παρελθόν σου, που σε πιέζουν ακόμα και στο παρόν. Ως τις 18/7 καταφέρνεις και διεκπεραιώνεις επιτυχώς κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες και αυτό σε ανακουφίζει. Από τις 18/7 η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σας βοηθά να έλξεις πιο εύκολα κοντά σου και το χρήμα και είναι βέβαιο ότι δεν θα έχεις κανένα παράπονο από την κατάσταση των οικονομικών σου. Ο μήνας ωστόσο προσφέρει το διάστημα από τις 19/7 και κάποιες προτάσεις / συζητήσεις που θα δεχθείς και θα αφορούν ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα πηγή εσόδων που θα σε στηρίξει σημαντικά, ιδιαίτερα από τις 28/7 με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα! Πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής ανόδου δέχεσαι εσύ πού είσαι Καρκίνος 1ου δεκαημέρου, σε όλη την πορεία του μήνα!

Ξεπερνάς δυσκολίες και αδιαθεσίες του χτες και μπαίνεις σε ένα πολύ καλύτερο πρόγραμμα που σε ανανεώνει σημαντικά!