Μέρα γεμάτη ζόρια - Ο Κώστας Λεφάκης φέρνει δυσάρεστα για 12 ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέρα γεμάτη ζόρια - Ο Κώστας Λεφάκης φέρνει δυσάρεστα για 12 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε για σήμερα (6/7), ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει τα 12 ζώδια για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν, τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα (δείτε εδώ πώς επηρεάζει ο Ερμής τα ζώδια σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα).

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Η μέρα είναι ευεργετική στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας, αλλά δημιουργεί αιτίες τριβής και αντιπαραθέσεων στα επαγγελματικά σας.

Ταύρος

Μια μικρή βοήθεια από το περιβάλλον θεωρείται δεδομένη. Χρησιμοποιήστε την σωστά και για καλό σκοπό. Ένας στόχος σας αλλάζει εξ αιτίας των συνθηκών.

Δίδυμοι

Η επιμονή σας σε ένα ζήτημα μπορεί να θεωρηθεί από τον σύντροφό σας σαν άκρατος εγωισμός. Όσο και αν προσπαθήσετε εκ των υστέρων να τον μεταπείσετε δεν θα τα καταφέρετε!

Καρκίνος

Αισθάνεστε άβολα και εκδηλώνετε αρνητική συμπεριφορά. Μόνοι εκείνοι που σας ξέρουν καλά δεν σας παρεξηγούν και συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό σας.

Λέων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με τα πρέπει της εργασίας. Ευτυχώς θα έχετε χρόνο να επεξεργαστείτε καλύτερα τα σχέδιά σας!

Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 6/7

Παρθένος

Χρειάζεται να ελιχθείτε σχετικά με τις επιδιώξεις σας σε ένα οικογενειακό ή προσωπικό σας ζήτημα. Πολλοί από εσάς περιμένετε μια οικονομική ευκαιρία αλλά πρέπει να την προκαλέσετε με κάποιο έξυπνο τρόπο

Ζυγός

Παραμένετε άκαμπτοι στα αισθηματικά σας και κανείς δεν ξέρει γιατί επιμένετε σε ένα θέμα που φαίνεται ότι είναι καθαρά εγωιστικό. Μια μικρή υποχώρηση σήμερα θα καταγραφεί υπέρ σας, αύριο!

Σκορπιός

Είστε εκείνοι που μπορούν να δώσουν λύσεις ακόμα και στο πιο δύσκολο ζήτημα. Το θέμα σας σήμερα είναι να πείσετε τους άλλους να δουν καθαρά τις ευθύνες τους.

Τοξότης

Καλύτερα να μείνετε σταθεροί σε απόψεις και σε ουδετερότητα. Να μην εκφράσετε τη γνώμη σας σε θέματα που δεν σας αφορούν, αλλά φροντίστε να έχετε την εποπτεία των όσων συμβαίνουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Μια διπλωματική συμπεριφορά ευνοεί το οικονομικό σας συμφέρον. Σήμερα χρειάζεται προσοχή η υγεία και οι διασυνδέσεις σας με πελάτες και υποστηρικτές σας.

Υδροχόος

Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες εποχές και φαίνεται να το εκτιμάτε. Οικονομικά αποφύγετε να δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις που θα επηρεάσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.

Ιχθύες

Συναντάτε δυσκολίες στην επικοινωνία και στην συνεννόηση. Το σημερινό βράδυ προβλέπεται πολύ διαφορετικό από το ξεκίνημα της ημέρας. Προσοχή στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Πηγή: elle.gr

Τα ζώδια που θα απογειώσουν το κρεβάτι τους αυτή την εβδομάδα

Τα ζώδια που θα απογειώσουν το κρεβάτι τους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 5 Ιουλίου, ο Ερμής θα μετατοπιστεί στον πρώτο οίκο σας, προτρέποντάς σας να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σας με έναν τρόπο ευαίσθητο και διαισθητικό. Έχεις πολλά να πεις τώρα, Καρκίνε, και ενώ οι άλλοι είναι πρόθυμοι να ακούσουν, θα είναι σημαντικό να μη γίνετε πολύ αμυντικοί αν κάποιος διαφωνεί με τις απόψεις σας τώρα. Η επικοινωνία θα φέρει την χημεία, η χημεία το σeξ, και το σeξ, περισσότερο σeξ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μια πολυάσχολη εβδομάδα, Ζυγέ! Είναι μια καλή στιγμή για να οργανωθείτε και να αξιολογήσετε τις δουλειές σας, αλλά μην περιμένετε να νιώσετε μεγάλη συνοχή στις κινήσεις σας - σας απασχολεί πολύ περισσότερο η συνέπεια και η σταθερότητα εδώ, καθώς και να δίνετε προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σας στην καθημερινή σας ζωή. Κοινώς όταν τελειώνει η μέρα, τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς ο Άρης, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, μπαίνει στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την τάση να δίνετε προτεραιότητα στις μεταξύ σας επαφές. Και αυτό σημαίνει πως είστε ικανοί να πάρετε άδεια μόνο και μόνο για να πάρετε το έτερον ήμισι και να πάτε σε μια ερημική παραλία...